Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μετράει μόνο το αποτέλεσμα ?????????Αρίωνας -Ασπίδα 2001 52-58

Με διαφορά ενός πόντου (52-58) σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι( 52-57) κέρδισε η Ασπίδα 2001 τον Αρίωνα .
Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η τακτική και πάλι η τακτική και από τους δύο πάγκους σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Σαν κερασάκι στην τούρτα  η κάπως κακή διαιτησία από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά και δεν είδαμε πάλι μπάσκετ από δύο ομάδες που έχουν τα φόντα για κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι  η έλλειψη θεάματος κάνει σε βάθος χρόνου κακό στο ίδιο το άθλημα.
Δυνατό παιχνίδι με πολύ ένταση στα πόδια των παικτών των δύο ομάδων . Ζώνη από τον Αρίωνα που έτσι προσπαθεί να περιορίσει το περιφερειακό σουτ της Ασπίδας ενώ η δύναμη του αντιπάλου είναι μέσα στην ρακέτα μόνο που σήμερα είτε λόγω τακτικής είτε της ασθένειας του Θεμιστοκλή η μπάλα δεν περνάει στην ρακέτα και τα ποσοστά στα σουτ 2 και τριών πόντων για την Ασπίδα θυμίζουν πολικές θερμοκρασίες. Από την άλλη ο Αρίωνας είχε σε καλή μέρα τους Ψαλτόπουλο που έδειχνε να έχει άλλο αέρα στο παιχνίδι του αλλά και τα καλά ποσοστά σε τρίποντα του Τζάστα.
Η ρακέτα του Αρίωνα δεν τα πάει  καλά και δεν μπορεί να φτιάξει μια διαφορά εκμεταλευόμενη τον όιστρο των δύο παραπάνω παικτών. Αποτέλεσμα να υπάρχει μια ισορροπία στο σκορ με μικρές διαφορές πότε η μια πότε η άλλη.
Εντάξει είναι γνωστό πως δεν πρόκειται να δούμε καλό μπάσκετ σε τέτοια παιχνίδια πόσο μάλλον που είχε και τεράστια σημασία το αποτέλεσμα αλλά είναι κρίμα ..........
Πάντως το παιχνίδι είχε ένταση σε όλη την διάρκειά του και κορυφώθηκε στο 4ο δεκάλεπτο.
Πιστόλας
Εκεί η φιλοξενούμενη είχε την τύχη να "οπλίσει " επιτέλους ο Πιστόλας που σημείωσε καθοριστικά καλάθια .
Έτσι με την δεύτερη της νίκη η Ασπίδα περνάει δίκαια ως πρώτη με 2 νίκες και 4 βαθμούς ενώ ο Αρίωνας περνάει με 2 βαθμούς και δύο ήττες. Την επόμενη αγωνιστική ξεκινάει η δεύτερη φάση και η Ασπίδα παίζει με τον Εθνικό και ο Αρίωνας υποδέχεται την Ολυμπιάδα.
Είναι σπουδαίο που για μια ακόμη φορά το Ξανθιώτικο μπάσκετ θα δώσει το παρών σε επόμενη φάση με δύο ομάδες.
Πολύς κόσμος ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ.
11-12, 17-12, (28-24)  11-16, 13-18


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΝΤΟΙ


































Βίντεο δεν υπάρχει για για ακόμη φορά οι κάρτες SD την έκαναν την δουλειά τους.
Κατασκοπεία γιοκ.............
μόνο φωτογραφίες.




















Αργία την Δευτέρα και έτρεξε να δει το παιχνίδι. Από τον Πειραιά ο Γ.Θερμός μαζί με τον Σουλιώτη -Αρβανιτίδη -Νεδήμ είδαν σχολίασαν το παιχνίδι.
Γεμίσαμε προπονητές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νικόλα βάλε μια τάξη !!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου