Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κληρώσεις !!!!!!!!!!!! Επόμενη φάση παιδικού.

Είναι τελικά μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση-ανάρτηση των κληρώσεων στα πρωταθλήματα παίδων έφηβων και Ανδρών.
Ανεπίσημα το παιδικό πρωτάθλημα Β΄ φάση θα γίνει το Σάββατο στις 4/02/12 η πρώτη αγωνιστική του.
Ξέρουμε ανεπίσημα πάλι την πρώτη αγωνιστική των Ανδρών στα play-off.
Από την μεριά της Ένωσης σε τηλ επικοινωνία που είχα μάλλον για σήμερα το απόγευμα θα γίνει η ανάρτηση των κληρώσεων .Σίγουρα θα γίνει το παιδικό ενώ περιμένουν την απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων να καταθέσει το πλήρες πρόγραμμα με γήπεδα ώρες και λοιπά.
Πιστεύω ότι έπρεπε να κινηθεί λίγο πιο γρήγορα η ανάλογη επιτροπή γιατί είναι πρόβλημα να μην ξέρουν οι ομάδες του που και πότε θα γίνουν τα παιχνίδια όπως μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία οποιασδήποτε πληροφόρησης για τα play -out των Ανδρών.

Στο παιδικό τώρα έχουμε για τον πρώτο όμιλο δύο ομάδες από τον Ν.Σερρών Ίκαρους που είναι η δυνατή ομάδα  με ένα ή δύο παίκτες που πήραν μέρος στα κλιμάκια και την έκπληξη τους μικρούς του Πανσερ/κού με προπονητή ένα γνωστό από τα παλιά τον Π.Σπανό.
Δημητριάδης
Ο Πανσε/κος είναι η έκπληξη γιατί αποτελείται από 97-98αρηδες και είναι ουσιαστικά ομάδα υποδομής για την επόμενη χρονιά.
Π.Σπανός: "Πιστεύω ότι καταφέραμε πολλά παραπάνω από αυτά που είχαμε βάλει ως στόχο στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι ευχάριστη έκπληξη για όλους μας που καταφέραμε αν και μικρότεροι να περάσουμε στην δεύτερη φάση.Θα παλέψουμε και σίγουρα μόνο κέρδη θα πάρουν οι παίκτες μου "

Από τον Ν.Καβάλας οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου.
Η συνήθης ύποπτη Ένωση και η έκπληξη για αυτούς που δεν γνωρίζουν ο Αστέρας.
Την ικανοποίηση του για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση εξέφρασε ο προπονητής του Αστέρα Α.Δημητριάδης αλλά και την μικρή του πικρία για την ήττα στον πρώτο γύρο από την Ένωση.
"Βλέποντας πιο ψύχραιμα την κατάσταση είμαστε ικανοποιημένοι σαν ομάδα που περάσαμε στην επόμενη φάση μετά από μάχες με την πρώτη του ομίλου Ένωση. Δεν είναι και λίγο να μπορείς να προβάλεις αντίσταση σε μια ομάδα που τόσα χρόνια δίκαια έβγαινε πρωταθλήτρια της περιοχής μας .
Σαν Αστέρας θα παλέψουμε για το καλύτερο και σε αυτή τη φάση και πιστεύω ότι οι παίκτες μου έχουν ωριμάσει μετά από την διαδικασία της πρώτης φάσης"


Δύο νίκες για την Ένωση και όλα θα κριθούν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στην αναμέτρηση με τους Ικάρους στις Σέρρες.

ΓΑΣ
Για τον άλλο όμιλο να ξεκινήσω ανάποδα.
Για μια ακόμη χρονιά η γειτονική πόλη της Κομοτηνής δεν μπόρεσε να στείλει εκπ΄ροσωπο της στην δεύτερη φάση.Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε με αντιπάλους τους Αρίωνα και Ασπίδα από τους οποίους έχασε εντός εκτός και ο ΓΑΣ είχε την ατυχία με την κλήρωση να πέσει στον 4ο όμιλο. Δεν γνωρίζω τι αποτελέσματα θα είχε εάν έμενε στο τρίτο όμιλο και μόνο φιλοσοφική κουβέντα μπορεί να γίνει γιαυτό. Η ουσία είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει μια ανομβρία παραγωγής παικτών στην γειτονική πόλη παρόλο που πιστεύω ότι υπάρχουν τόσο οι δομές όσο και τα κίνητρα. Με ομάδα στην Γ΄Εθνική άλλη μία στην Α΄ Ανδρών με συνεχείς δύο πρωτιές στον όμιλο στα εφηβικά .
ΑΕΚ
Εδώ και δύο χρόνια υπάρχουν τρεις ακαδημίες άρα το έμψυχο υλικό έχει περισσότερες επιλογές.
Είναι αλήθεια πως πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και αυτό που λέμε φουρνιά. Μπορεί να κάτσει και μια χρονιά να βγάλει "παπάδες" και για τα επόμενα χρόνια να υπάρχει  έλλειψη.
Πάντως μια τοποθέτηση από την μεριά των προπονητών θα ήταν η καλύτερη απάντηση .

Περιμένω απαντήσεις και σχόλια ...


Σε αντίθεση με την Κομοτηνή Ξάνθη και Αλεξ/πολη  τα κατάφεραν για ακόμη μια χρονιά .
Εθνικός
Αρίωνας και Ολυμπιάδα αν δεν κάνω λάθος δίνουν το παρών για 5η χρονιά.
Ο Εθνικός μετά το διάλλειμα της χρονιάς 2010-11 ξαναδίνει το παρών . Τελευταία χρονιά ήταν το 2009-2010 με προπονητή τον Θόδωρα Αγγελωνίτη. Φέτος προπονητής είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία . Ο Στέλιος Τελούδης. Αντιμέτωπος του ο πρώην προπονητής του στην ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας Μάριος Ξανθίδης. Μια Ολυμπιάδα που κέρδισε την πρόκριση με την σπουδαία εντός έδρας νίκη της επί του ΓΑΣ.  Μια ομάδα που παίζει πάντα καλύτερα στον δεύτερο γύρο και είχε πολλές απώλειες .Φαίνεται όμως ότι ο super-Mario
δεν καταλαβαίνει από δύσκολα και θα δώσει το
παρών για μια ακόμη χρονιά.



Οι άλλες δύο είναι από την Ξάνθη και μόνο αυτό δείχνει το καλό αγωνιστικό κλπ επίπεδο δουλειάς που γίνεται από τις δύο ακαδημίες.
Ασπίδα 2001

   Η Ασπίδα πέρασε αλώβητη από την έδρα του Αρίωνα και πήρε την πρώτη θέση και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα . Ομάδα που αποτελείται από 7 παίκτες γεννημένους
το 96  ,  4 γεννημένους το 1997 και δύο το 1998. Είναι ομάδα με παρών και μέλλον. Δεν είναι μικρή υπόθεση να παίρνουν μέρος σε παιδικό πρωτάθλημα παίκτες δύο και τρία χρόνια.Για την επόμενη χρονιά αυτοί οι έξι παίκτες θα πλαισιωθούν με τους παίκτες της δεύτερης ομάδας.

Δεμένη ομάδα με πολύ καλή ομοιογένεια και προπάντων πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις μεταξύ των παικτών κάτι που έλλειπε κάποιες άλλες χρονιές. Βλέπετε δεν φτάνει το ταλέντο χρειάζεται και ο παράγοντας ψυχολογία και χημεία παικτών για να υπάρχουν αποτελέσματα.
Αγωνιστικά προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να πω ότι έδειξαν ακόμη αυτά που μπορούν.
Γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητές τους και μέχρι τώρα ίσως να έδειξαν ένα ποσοστό της τάξης του 35-40%.
Ευελπιστώ ότι τώρα που έρχονται τα πιο δύσκολα παιχνίδια να τις δείξουν .

Αρίωνας
  Η  άλλη  ομάδα  είναι ο Αρίωνας. Με ελάχιστους παίκτες γεννημένους το 1996 νομίζω τρεις είναι ουσιαστικά μια ομάδα που έχει στόχο την επόμενη χρονιά. Από τις λίγες που δεν έχουν το άγχος του οικονομικού προβλήματος μπορεί και δίνει το βάρος σε πιο αγωνιστικά προβλήματα και όχι επιβίωσης. Μπορεί το μυαλό να ήταν στην επόμενη χρονιά αλλά στην πορεία δεν τους χάλασε που βγήκαν ανταγωνιστικοί και πήραν με το σπαθί τους την πρόκριση.
Από τις λίγες ομάδες που έχουν κάποια ισορροπία σε περιφέρεια και ρακέτα. Καλοί χειριστές και καλά ψηλά κορμιά.
Παρόλο που έχουν οργανώσει καλά τα του οίκου τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στις αναγκαστικές μετακινήσεις προπονητών. Ο σχεδιασμός προέβλεπε ως προπονητή τον Γιάννη Θερμό πάλι και τον Χ.Παπαδόπουλο να θέλει να ξεκουρασθεί. Η μετακίνηση του Γ.Θ χάλασε τους σχεδιασμούς με αποτέλεσμα ο Χ.Π να αναλάβει την παιδική ομάδα.

Την επόμενη χρονιά προβλέπονται μεγάλες μάχες μεταξύ Αρίωνα και Ασπίδας. Μόνο που πρέπει να δούμε και καλό μπάσκετ....στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Την πρώτη αγωνιστική η Ασπίδα αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα  και ο Αρίωνας τον Εθνικό

Ακριβής στοιχεία ώρα κλπ   μόνο στην ανάρτηση της Ένωσης........



9 σχόλια:

  1. sto mats ikaroi-enwsi oi ikaroi exoun to pleonektima giati paizoun prwto mats stin edra tous ara an kerdisoyn to mats stin edra tous 8a pane me ligotero anxos stin kavala. Apo tin alli den kserw to programma agwnwn epeita gia na exw mia poio oloklirwmeni apopsi..... Kata tin gnwmi m 8a itan kalo na kseka8arisei i mpougada apo nwris...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agaphte file mh xehnas oti h komotini einai mia poly mikrh polh se sxesh me kavala serres kai tis ypoloipes poleis. mh xehnas to poso entono einai to mousoulmaniko stoixeio kai oti h polh periorizete se 25.000 katoikoys ousiastika poy symmetexoyn. parolo ayta exo dei oti kai oi 3 omades tis polhs stoxeyoun se athlhtes kai oxi se omades kai nomizo kala kanoyn.mh xehnas pos kapoioi pairnoyn aionia protahlimata paidon efhvon kai pleon den vgazoyn paiktes na plaisiosoyn andrikes omades giati apla alloi toys prolavainoyn sta 18. epishs pisteyo pos mia enosh ton omadon ths komotinis tha tis eferne sigoura mesa stoys telikoys. kalytera na stoxeyoyn oi omades se -3 kaloys paiktes kai na toys proothoyn para sto an tha paroyn ena kypello kato ap aytes tis synthikes protathlhmaton poy vlepo. kai eidka me symperifores paragonton proponhton pateradon kai diaithton. enas aplos pateras...eyxaristo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. agaphte file simfwnw mazi sou egw aplws e8esa tin apopsi m sxetika me to mats ikaroi-kavala... akomi 8a prepei na pros8esw oti sxetika me tin simmetoxi paiktwn apo tis akadimies stin antriki omada simfwnw apolitws kai auto giati den dinetai se mas tous paiktes apo nwris i eukairia na stelexwsoume tin antriki omada.... pisteuw oti polles omades exoun arxisei na antilamvanwntai to sovaro auto provlima kai prospa8oun na to lisoun.... elpizw ta pragmata sto elliniko mpasket na kalitereusoun... enas paiktis....

      Διαγραφή
  3. Προπονητή περίμενα πατέρας απάντησε πρώτος.
    Αν είναι δυνατό να γράφετε σε Ελληνικά.
    Πάντως πιστεύω ότι έθιξες σοβαρά ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ φίλε Δημήτρη
    τα όσα έθιξε ο πατέρας πιο πάνω είναι γνωστά και πραγματικα ισχύουν για την πόλη μας.μικρή πόλη , διαιρεμένη μπασκετικά , αλλά με 3 μεγαλες ακαδημίες και αξιόλογους πολλούς προπονητές. μία πιθανή ένωση όλων θα έφερνε ομάδα μας πάντα σε τελικούς αλλά και ίσως παρπάνω μολονότι είναι λίγος ο κόσμος που ασχολείται με το μπάσκετ. συμφωνώ με τον απολυτά ενημερωμένο απ ότι φαίνεται πατέρα αφού ομάδες παραδοσιακά πρωταθλήτριες παίδων - εφήβων δεν καταφέρνουν να βάλουν έναν παίκτη σε ανδρική ομάδα. ξέρεις ότι αν πλακώσεις στις προπονήσεις και τα βάρη μια παιδική καλή φουρνιά εύκολα γινεσαι πρωταθλητής...αλλα στα 18 τους σε φτάνουν όλοι οι πίσω σου που δουλευουν στοχευμένα σε παίκτες και πιο μεθοδικά.δεν είναι δουλειά προπονητών να έρχονται σε συμφωνία με άλλες ομάδες για συννενώσεις και κοινή πορεία. αυτή πιστεύω είναι δουλειά εφόρων αν και πάντα προτάσεις μας υπάρχουν.όμως φέτος που τελειώσανε τα ευκολά χρήματα και δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις είδες πουθενά έφορο αν δεν είναι πατέρας παιδιού? δες πόσες ομάδες μετακινούνται με αυτοκίνητα και θεός φυλαξει μη συμβει κάτι!παρεπιπτοντος χθες εσπασε σωλήνας θέρμανσης στο γήπεδο και παρότι είχαμε καθημερινά μία ωρα θέρμανση την ημέρα την χασαμε και αυτη! χθες μπορεί να ειχε 1 βαθμό στο γήπεδο! και τελειώνοντας ας σκεφτούνε άμεσα οι υπεύθυνοι κίνητρα να παίζουμε νέοι παίκτες στις ομάδες γιατι και φέτος σχεδόν όλες οι ομάδες ανετά θα συμμετείχαν σε πρωταθλήματα παλαιμάχων! .....αυτο ....για το πόσο σημασία έχει ένα πρωτάθλημα παιδων - εφήβων πλέον....αφού ελάχιστοι νέοι συμμετέχουν στο Α΄τοπικό. ευχαριστώ Στεφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε ο παραπανω ειναι πατερας και προφανως ασχοληθηκε με το μπασκετ απο τοτε που εχει τον γιο του και ακομα πιο προφανως θα φυγει οταν σταματησει ο γιος του οπως γινετε χρονια τωρα.
    Εσυ που οπως φενετε δεν εισαι γονιος αλλα πιο κοντα στο χωρο επιτρεπετε να λες αυτες τις δικαιολογιες ;
    Ποιους παικτες και ποιες ομαδες στελεχωνεται στην Κομοτηνη ;
    Που εχετε να βγαλετε παικτη υψηλου επιπεδου απο την εποχη του Βακιρτζη και του Οικονομιδη ;
    Αν και ειμαι απο την Καβαλα δεν θα σου πω για τον Γκελιο και τον Περβαλιτσα που παιρνουν χρονο συμμετοχης στην Α1 (εστω και ελαχιστο)
    Μπασκετικο φυτωριο (διαχρονικα) σαν τις Σερρες υπαρχουν ελαχιστα στην Ελλαδα. Μεταξυ σοβαρου και αστειου καποτε ειχαν χαρακτιριστει ως οι Γιουγκοι της Ελλαδας. Οποια ομαδα και αν εβλεπες ειχε εναν Σερρεο μεσα.
    Ξεχνας την Ομαδα της Δραμας που ειχε 6-7 δραμινους ή παιδια που μαθαν μπασκετ στην Δραμα στην προηγουμενη θητεια τους στην Α1 αλλα και στις αλλες κατηγοριες ;
    Αλλα αν φτασαμε να θεωρουμε κατορθωμα οτι οι παικτες μας στελεχωνουν την ΑΕΚ και παρομοιες ομαδες στο φανταστικο πρωταθλημα της Α΄ΕΚΑΣΑΜΑΘ εχουμε βαλει πολυ χαμηλα τον πηχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοίγει η κουβέντα και είναι καλό.
    Για το κρύο Στέφανε άστο καλύτερα γιατί δεν έχεις κάνει προπόνηση 9-11μμ στο "Φ.Α" για να δεις την διαφορά...
    Για τον ανώνυμο από την Καβάλα έχει δίκιο σχετικά με το τι γίνεται στις Σέρρες. Μάλλον εκεί έχουν βρει κάποια μορφή συνεργασίας και ο κάθε ένας αναλαμβάνει συγκεκριμένο κομμάτι. Εδώ ο προπονητής είναι αναγκασμένος να κάνει τα πάντα. Λείπουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι καλοί παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. agapite file 8a simfwnisw... gnwrizw paidia tou paidikoy twn ikarwn kai mou lene oti coach kamarakis toy antrikoy epivlepei arketa sixna tis proponiseis tous.... fainetai oti oi ikaroi einai mia omada pou dinei vasi stis dikes tis ipodomes gia tous mellontikous paiktes tou antrikoy.... auti ti stigmi sto antriko tous oi 7 a8lites einai serraioi.... elpizw kai oti oi alles omades 8a akolou8isoun to paradeigma twn ikarwn....

      Διαγραφή
  7. ενας καλος παραγοντας , ενας καλος προεδρος κανει την διαφορα πολλες φορες. οι Σέρρες πραγματικά έχουν την τύχη να έχουν πολλούς και καλούς προπονητές και τελευταία να έχουν βρεί λύσεις συνεργασίας των ομάδων τους. τώρα για τα ποσοστά των ομάδων σε ντόπιους παίκτες μάλλον σε ότι αφορα την Κομοτηνή δεν είναι ο φίλος μου απο την καβάλα καλα ενημερωμένος αφού πάντα σε οποια κατηγορία και αν αγωνίστηκε ομάδα μας είχε απο 8 μέχρι και 12 παίκτες ντόπιους, όπως επίσης για την ποιότητα παικτών τα τελευταία χρόνια εδώ.φέτος ο17χρονος 2.05 της ΑΕΚ κανει προπονήσεις και μετέχει στην ανδρική του ΠΑΟΚ.
    παντος στον φίλο μου απο την καβάλα θα συνιστούσα να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί όταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες επαρχιακές με μεγάλα μπάτζετ και χορηγούς γιατι σε τέτοιους καιρούς που όλα είναι ρευστά δεν είναι και απίθανο να πουληθούν ομάδες και να αλλάζουν έδρα. σκέψου τίς συνέπειες τέτοιου ενδεχόμενου,,,,. Δημήτρη έχετε εμπειρία ανάλογη εκει έτσι...αρά ξέρεις τι σημαίνει όπως και το που βρίσκονται ξαφνικά μεγάλοι παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή