Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Α΄ & Β' Ανδρών σχολιασμός αγωνιστικής

Μια πληροφορία τελευταίας στιγμής.
Στην συνάντηση που είχαν οι σύνδεσμοι διαιτητών με τον νέο πρόεδρο της Ένωσης κο Νικολόπουλο ακούσθηκε πως ο Γκορτζιλίδης "τέλος".
Ήταν μια απόφαση πρόταση που θα έλυνε πολλά προβλήματα.
Μόνο που σχεδίαζαν χωρίς τον ξενοδόχο γιατί στην συνεδρίαση του ΔΣ η απόφαση ήταν διαφορετική με ψήφους 8-1 (η ψήφος του προέδρου) απορρίφθηκε.......
Και τώρα μπαίνει θέμα αμφισβήτησης του προέδρου και των όποιων πρωτοβουλιών του????
Κατάφερε και μάζεψε όλους τους συνδέσμους για να πάρουν μια απόφαση που ίσως έλυνε προβλήματα και βρήκε μπροστά του τείχος. Και αυτό το τείχος είναι εκείνο ίσως που άφησε για λίγο την εξουσία τύποις  δίνοντας περίοδο χάριτος και όχι μόνο και ίσως για να δείξουν πως είναι οι μοναδικοί παρέδωσαν τύποις λέω για λίγο την καρέκλα σε μια περίοδο όπου κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί (όπου χρειάζονται χρήματα) με αποτέλεσμα να φανεί αδυναμία διοίκησης......
Πονηρές σκέψεις σε πονηρές εποχές.
Η πρόταση είναι να καταλάβουν όλοι πως αυτά τα παιχνίδια εξουσίας δεν αγγίζουν την ουσία είναι παιχνίδια μεταξύ τους και κανένας δεν δίνει σημασία .Είναι τόσα πολλά τα ζόρια που περνούν οι ομάδες που δεν δίνουν δεκάρα.
Παιδιά που μαλώνουν για τα κουβαδάκια τους μοιάζουν.


Καιρός για συμμαχίες !!!!!!!!!!


1ος Όμιλος

Το Ρούπελ έμεινε ζωντανό στην διεκδίκηση μιας καλής θέσης.
Νίκησε μετά από καιρό εκτός έδρας .
Θύμα του η Χρυσούπολη που δεν κατάφερε να συνεχίσει το καλό σερί της.

Η Σάντα έκανε επίδειξη δύναμης και καθάρισε εύκολα το παιχνίδι.
Η ομάδα των Κρηνίδων είδε να χάνει από τα πρώτα λεπτά και τον βασικό της guard με αποτέλεσμα να γίνει εύκολη λεία.



2ος ομιλος.
 ΘΥΕΛΛΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 54-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:11-12,13-17,13-18,17-18

 ΘΥΕΛΛΑ :ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ 15,ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ 12(1τρ),ΣΟΝΩΒΙΔΗΣ 6,ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ 8,ΚΑΤΣΑΝΗΣ 9(1τρ.),ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 2,ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :ΣΕΙΝΗΣ 14(1τρ.),ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ 11(3τρ.),ΠΑΠΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 11,ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ 14(2τρ.)ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 6,ΜΠΑΤΣΙΚΑΣ 8(1τρ.),ΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 1

H  άποψη της Θύελλας (σχολιασμός)  :ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ Η ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ(ΠΟΜΑΚΑΚΗΣ,ΔΙΓΚΑΣ) ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ.ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.
 
ΑΕΚ-ΦΙΛΙΑ 82-60
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:21-10, 24-12, 14-22, 23-18.

 ΑΕΚ(ΒΟΥΤΣΑΣ):ΔΡΟΣΟΣ 17 (3), ΓΚΑΡΑΚΗΣ 15(1),ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 13(2), ΠΑΠΟΥΗΣ 4, ΜΑΡΑΥΓΑΚΗΣ 5(1), ΠΟΤΟΛΙΑΣ 6, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 2, ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ , ΤΣΙΡΩΖΗΣ 2, ΒΑΧΑΡΙΑΔΗΣ 2,ΤΥΧΟΛΙΑΣ 3(1),ΠΙΣΜΙΔΗΣ 13(1).

ΦΙΛΙΑ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ):ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ 2,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ,ΣΟΥΒΑΡΑΣ,ΜΠΕΡΤΣΙΜΑΣ 7,ΔΡΑΓΟΖΗΣ,ΧΕΡΚΕΛΕΤΖΗΣ 10, ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ 3,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 11, ΚΑΜΠΑΚΙΔΗΣ 2, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ 19, ΓΟΥΝΑΡΗΣ 2,ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 2.

Γ,Ουζουνίδης : ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΒΟΥΤΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ 23 ΠΟΝΤΟΥΣ.
Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΒΑΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΑΜΕ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
  ΕΘΝΙΚΟΣ -ΑΡΙΩΝ  85   -    61
Από την αμφισβήτιση στην συνεχή απόδειξη των δυνατοτήτων και των στόχων του η ομάδα του Εθνικού.
Στέλιος γιορτάζει και Στέλιος κερνάει
Άντε να τον απολαύσουμε και πάλι στο 2ο all-star αν επιτρέψουν να γίνει οι άρχοντες!!!!!!!
.
Η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για την ομάδα του. Λειτουργεί ως ήρεμη δύναμη .Είναι από εκείνους τους παίκτες που πολλοί θα ήθελαν για συμπαίκτη.Φέτος οδηγάει το άρμα  για την άνοδο.
Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν στην επόμενη φάση είναι η Αγ.Βαρβάρα και Εθνικός.
Για τον Αρίωνα το πιο σημαντικό είναι η απουσία καθαρόαιμου guard . Μπορεί να έχει πολύ δυνατή παρουσία στην ρακέτα με Μπακιρτζή-Μαρουλάκη που είναι και οι στυλοβάτες αλλά χωρίς δημιουργό τουλάχιστον για την ώρα συν τις ελλείψεις στα εκτός έδρας το αποτέλεσμα που έφερε ήταν πολύ καλό.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-15,15-10, 18-22, 24-14

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΓΣ Εθνικός: Νικολαίδης Ν., Θυμιανίδης Π.(10π), Αραμιάν Χ (3π), Πασσιάς Α., Ταλιαντζής Γρ., Χονδρόπουλος Στ.(8π), Δουρδούλης Γ. (11π 3ασ 2ρ.1κλ), Παπαγεωργίου Γ. (2π), Τελούδης Στ. (32π. 6 ασ. 1τ. 6 ρ.),  Δελχανίδης Σπ.(6π 2ταπ. 4 ρ.), Καραπαναγιώτης Γ.(13π. 9ρ.)
Προπονητής: Κανδύλης Γεώργιος
Αρίων Αρβανιτίδης Ε: Τσαρτσης Β., Καψαλης Κ.(2π), Μιχαηλιδης Θ.(11π), Μπαφουνης-Κοττας Ε., Παπαδοπουλος Ι.(2π), Τζελεπακης Ε.(5π), Νταμιανοβιτς Ν.(17π), Ιωαννιδης Κ., Αραλαγιος Αθ.(2π), Δενδρινος Α.(6π), Πλατανιτης Α. (14π), Μπακιρτζης Θ. (2π)
Προπονητής .

Εθνικός
Σχολιασμός από την πλευρά του ΕΘΝΙΚΟΥ :Γενικά ο Εθνικός πήρε τα ηνία από την αρχή και μάλιστα σχετικά εύκολα, εξ’ ου και το 28-15 του πρώτου δεκαλέπτου. Δεν απειλήθηκε ποτέ, η διαφορά κυμαινόταν γύρω στου 20 πόντους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο όπου η χαμηλότερη τιμή της ήταν οι 10 πόντοι. Καλή διαιτησία, αν και σε μερικές φάσεις εφήρμοσε πολύ αυστηρά το γράμμα του κανονισμού. Διακριθείς με διαφορά ο Τελούδης Στέλιος, ο οποίος μιας και είχε την ονομαστική του εορτή αποφάσισε να κεράσει στον Εθνικό τη νίκη. 
Μετά το 4 στα 4 η αισιοδοξία για την φετινή χρονιά είναι διάχυτη και ανεβαίνει συνεχώς ο πήχης. Εξαιρετική δουλειά από τον Γιώργο Κανδύλη που κατορθώνει να μετουσιώνει το ταλέντο και την εμπειρία σε νίκες και καλό μπάσκετ.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εθνικού για τις φωτογραφίες και φυσικά περιμένω πάντα όλα τα σχόλια τους.

Β ΄ Κατηγορία.

Αστέρας Καβάλας - Δοξάτο Δράμας : 73 - 83
Ήττα για τον Αστέρα από το Δοξάτο .Μια ήττα που προβληματίζει σχετικά με τους στόχους που έχει.
Απέναντι δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Μπορεί αυτοί οι παίκτες να μην μπορούν να πάρουν σαν σύνολο μέρος στην Α΄ κατηγορία λόγω ηλικιακών περιορισμών αλλά η ποιότητά τους και η εμπειρία τους τους καθιστά πολύ ισχυρούς και ίσως φαβορί για την πρώτη θέση.
Αν ήταν μια κατηγορία  τι θέση στον βαθμολογικό πίνακα θα είχε???
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για τον Αστέρα . Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε φτιάξει μια διαφορά 14 πόντων αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ίσως να οφείλεται η πτώση στην ταυτόχρονη αγωνιστική άνοδο του αντιπάλου που ξεδίπλωσε τις δυνατότητές του εμπειρία γαρ. 
Και η εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι πως από τον γηπεδούχο ξεχώρισε ο "έμπειρος" Ζαρωτιάδης που ήταν και ο σκόρερ του αγώνα με 28 πόντους.
Όσο πλησίαζε στο τέλος το παιχνίδι μεγάλωνε και η διαφορά και το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο για το Δοξάτο.


Δεκάλεπτα 24-20,43-43ΗΜ.,64-63,73-83.
 Δοξάτο
: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 22, ΣΠΑΝΔΩΝΙΔΗΣ 19(5), ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ 18, Χ"νικολάου 8, Χρυστοφυλλάκης 7, Χαραλαμπίδης 4, ΚΟΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 3, Μαζαράκης 2, Γετερίδης.

ΣΟΥΦΛΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Παράπονα για τον Αστέρα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή .Παράπονα του Ηρακλή στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Σουφλί!!!!!!!
Όταν δεν μας πάει η διαιτησία παράπονα όταν κάνει τα στραβά μάτια όλα καλά.

Αυτό που μένει είναι η νίκη του Σουφλίου .Μπορεί η ομάδα του Ηρακλή να προσπάθησε και να έφτασε για πολύ λίγο πριν την ανατροπή αλλά οι δύο πόντοι στο "καταπληκτικό" έως πληκτικό πρωτάθλημα πήγαν στο Σουφλί.


2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα (Δοξάτο) δεν είναι του επιπέδου αυτής της κατηγορίας που αγωνίζεται(Β΄κατηγορία). Πάντως εγώ που είδα το παιχνίδι, στην Α΄κατηγορία θα πρωταγωνιστούσε.Όλοι στο Δοξάτο εκτός από 2-3 που δε γνωρίζω όλοι τους είναι πολύ εμπειροι. Υπήρχαν διαστήματα που βρίσκονταν με κλειστά μάτια! Υπομονή να δούμε αν θα ανέβει κατηγορία και πως θα αντιδράσει με 5 παίχτες πάνω από 30 χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπότε τι κρίμα που δεν έγινε μια κατηγορία με δύο ομίλους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή