Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Απότελέσματα Α΄ Ανδρών.03-12-11

1ος Όμιλος
Αγ.Βαρβάρα-Πανσερ/κος 79-39!!!!!!!
Ρούπελ-Μακεδόνες          63-47
Είναι το φαβορί και το έδειξε .Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είχε πάρα πολλές ελλείψεις.
Χωρίς άλλα σχόλια για το παιχνίδι της ΑΓ.Βαρβάρας.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας των Σερρών.
Πήρε φόρα και δεν σταματά το Ρούπελ. Θέλει την δεύτερη θέση και το δείχνει. Μπορεί να είναι εύκολος ο αντίπαλος αλλά δεν μειώνει σε τίποτα την αγωνιστική άνοδο του Ρούπελ.

2ος Όμιλος
Φιλία-Εθνικός      43-61
Αρίωνας-Θύελλα 71-52

Ολυμπιάδα -ΑΕΚ  94-87  (20-22,23-22,14-19,37-24)
  Καθαρή νίκη για την Ολυμπιάδα εντός έδρας με την ΑΕΚ.
Το κατά πόσο ήταν καθαρή αφορά το δεύτερο μισό του τέταρτου δεκάλεπτου γιατί μέχρι και το 35 
η ΑΕΚ ήταν μπροστά με 10 πόντους.
Ημίχρονο 43-44.
Πολλά παράπονα από  την ΑΕΚ για τα σφυρίγματα κυρίως του Σακελαρίδη με τον οποίο είχαν θέμα από το παιχνίδι με τον Εθνικό.  (43 βολές κατά 19 υπέρ 31 κατά φάουλ 18 υπέρ).
Το σχόλιο από την μεριά της ΑΕΚ:http://coachnick86.blogspot.com/2011/12/blog-post_04.html

ΦΙΛΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Σχολιασμός του παιχνιδιού από την πλευρά του Εθνικού.

"Πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Ορεστιάδας με ευτυχώς λίγους να φεύγουν από τα φίλαθλα πλαίσια. Τόσο ο Εθνικός , όσο και η Φιλία παρατάχθηκαν με σημαντικές απώλειες. Από τους γηπεδούχους απουσίαζαν οι 2 βασικοί ψηλοί και από τους φιλοξενούμενος ο Στέλιος Τελούδης, ο κινητήριος μοχλός σε άμυνα και επίθεση δηλαδή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός δεν άφησε στη Φιλία κανένα περιθώριο παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, άλλωστε δέχθηκε σε 20 λεπτά μόλις 12 πόντους( 5 δίποντα και 2 βολές!)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ξεκούρασε αρκετούς παίχτες και η Φιλία άδραξε την ευκαιρία  χωρίς όμως να κατορθώσει να μειώσει τη διαφορά. Αντιθέτως στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά κάποια στιγμή άγγιξε τη μέγιστη τιμή της 30 πόντους (31-61).

Σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι και με δεδομένη την απουσία του Τελούδη ο Εθνικός έδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένος για να κερδίζει, χάρη στην πολύτιμη συμβολή όλων των παιχτών που είναι πάντοτε έτοιμοι να προσφέρουν για την ομάδα και κυρίως χάρη στον καταπληκτικό προπονητή του τον Κανδύλη Γ. που διαχειρίζεται με περισσή μαεστρία το υλικό που έχει."
Δεκάλεπτα:06-14, 06-19, 17-17, 14-11

Συνθέσεις:
ΦΙΛΙΑ Ορεστιάδας: Παπαδόπουλος Ν., ΜΑυρίδης Δ., Ευαγγέλου Δ.(3π), Χριστόδουλος Χ. (8π.), Δραγόζης Η., Παλάκης Γ.(2π), Ξανθης Χ.(6π), Χερκελτζής Β., Μπερτσιμας Ν.(10π), Καρακασίδης Κ.(7π), Καμπακίδης Ο.(3π), Καραφυλλίδης Χ(3π)
Προπονητής : Ουζουνίδης Γ.

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης: Νικολαΐδης Ν.(2π), Αραμιάν Χ.(3π), Χονδρόπουλος Στ.(17π), Ταλιαντζής Γρ., Ξένος Ε.(12π), Αγγελωνίτης Θ., Δουρδούλης Γ.(10π),Παπαγεωργίου Γ., Δελχανίδης Σπ.(9π), Καραπαναγιώτης Γ.(8π)
Προπονητής :Κανδύλης Γιώργος

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ.
Αν κάποιος έβλεπε μόνο το πρώτο πεντάλεπτο και έφευγε θα πίστευε ότι θα έχανε ο Αρίωνας με μεγάλη διαφορά. Πρώτο καλάθι στο 5ο λεπτό.2-6 .Δεν ήταν εικόνα ομάδας που θέλει να πάρει μια εκ των τριών θέσεων για την επόμενη φάση. Πιο πολύ σε παρωδία μπάσκετ έμοιαζε.
Από την άλλη μεριά η Θύελλα ήρθε κυριολεκτικά μισή. Επιστράτευσε ότι μπορούσε για να παίξει.
Το καλό ήταν ότι οι δύο μικροί πήραν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τα πήγαν εξαιρετικά.
ΜΆΧΗ Νο 15
Από το 5ο λεπτό αλλάζει η εικόνα .
Ο Αρίωνας παίρνει μπροστά και παίζοντας καλό μπάσκετ καταφέρνει να κλείσει την ψαλίδα και να περνάει μπροστά.
Από τις λίγες φορές που είχε μεν κίνηση αλλά είχε και αποτέλεσμα.


Μαρουλάκης
Από την στιγμή που η κούραση κατέβαλε την Θύελλα λόγω ελαχίστων επιλογών το παιχνίδι απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.Για μια ακόμη φορά κορυφαίος ο Θεοδόσης Μπακιρτζής που έκανε και την δουλειά του απόντα Μαρουλάκη.
Καλός χωρίς περιττές ενέργειες όπως συνηθίζει ο Κ.Καψάλης.
ΘΥΕΛΛΑ






Για την Θύελλα που φέτος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της αξίζουν μόνο συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή τους. Αλλά και στον ηρωικό φίλαθλο Καραμπεάζη!!!!!!
Από τα συν του παιχνιδιού και η καταπληκτική ζέστη που είχε (χαμαμ) σε αντίθεση με το "Φ.Α".
Τι μπάρμπα στην Κορώνη έχουν εκεί στον Αρίωνα??????


Η δουλειά που κάνει ο Β.Αρβανιτίδης δικαιώνεται καθημερινά. Μετά το παιχνίδι είχε προπονηση η εφηβική του ομάδα για το σημερινό παιχνίδι με την Ασπίδα στις 6,00μμ.

Τέλος για τον πρώτο γύρο με την Αγ.Βαρβάρα να είναι πρώτη στον πρώτο όμιλο με 10 βαθμούς.
Ακολουθούν
Ρούπελ-Χρυσούπολη-Πανσερ/κός με 6
και Κρηνίδες  με 4.
2ος Όμιλος πρώτος ο Εθνικός 10
Ακολουθούν
Ολυμπιάδα 8
,ΑΕΚ7,
ΑΡΙΩΝ7,
ΦΙΛΙΑ6,
ΘΥΕΛΛΑ5
Συνέχεια με την πρώτη αγωνιστική Β΄γύρος στις 10-12-11

Πίνακας αποτελεσμάτων :http://xanthibasket.blogspot.com/2011/11/blog-post_5470.html


6 σχόλια:

  1. πολλά παράπονα απο ΑΕΚ για τον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη.Φαίνετσι ξεκίνησε η παντοκρατορία του Χαλκιά που σαν αντιπρόεδρος πλέον χειρίζεται διαφορετικά τα πράγματα.....Όχι μόνο να διαμαρτύρετε όπως κάνει εδώ και 10 χρόνια για την διαιτησία στα εκτός....Κυριολεκτικά μας έσφαξε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή που ακόμα και με Κομοτηναίο διαιτητή καταφέρε να χάσει δικό της παιχνίδι.Βέβαια πλέον θα αρχίσει να τους πειράζει ο αέρας που αναπνέουν οι αθλητές της (γιατί είναι πολύ μολυσμένος)ευθύνη Χαλκιά βεβαίως βεβαίως,θα τους φταίει ο ανάδρωμος Ερμής,οι κλιματολογικές αλλαγές,το Ελ Νίνιο μπορεί και ο Παπαδήμος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μάθω και γω τι έγινε τελικά. Κάθε λιμάνι και καυμός κάθε νομός και διαιτητής???
    Στείλτε email κύριοι με ότι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγγνώμη κύριοι άλλα αυτή η καραμέλα με τους διαιτητές παραπάει.Δράπτωμαι της ευκαιρίας και συνεχίζω τον συλλογισμό σας.Στον αγώνα με Ολυμπιάδα - Κομοτηνή εκτός από τον κ.Σακελαρίδη υπήρχε και ο κ.Ντούρας που είναι και εθνικός διαιτητής.Δηλαδή αυτήν την στιγμή συζητάμε ότι ένω γίνονταν λάθη στα σφυρίγματα από τον ένα διαιτητή ο άλλος διαιτητής τηρούσε σιγήν ιχθύος και μάλιστα από Κομοτηναιό διαιτητή!!!!!!!!! που τόσο φοριέται η εντοπιότητα.Τα συμπεράσματα δικά σας..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντι να ασχολούμαστε με την ματσάρα που έγινε και μπράβο στα παιδιά και των 2 ομάδων,που
    δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα και ήταν ΚΥΡΙΟΙ μεταξύ τους,καταπιανόμαστε με ηλιθιότητες.
    ΚΡΙΜΑ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς το θεματάκι με τους διαιτητές θα μας απασχολήσει για όλη την σεζόν εφόσον οι παράγοντες όλων των ομάδων αντί να ψάχνουν τι φταίει για την ήττα της ομάδας τους βρίσκουν στους διαιτητές την εύκολη λύση.Θεωρώ ότι έτσι όπως οδέυουνε τα πράγματα οι ομάδες θα κυνηγήσουν ακόμη και τους ντόπιους διαιτητές μετά από ήττα τους.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή