Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Παιδικό 03/04-12-11


Ασπίδα ΑΠΣ -Ηρακλής 46-52
ΑΕΚ-Χρυσούπολη        93-65
 ΑΙΑΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ.        28-86


Λίγο έλλειψε να κάνει την έκπληξη η Ασπίδα ΑΠΣ με τον Ηρακλή Καβ.
Στο 04,24 είχε καταφέρει να εξαλείψει την διαφορά και να προηγηθεί με 42-40.
Αλλά φαίνεται πως δεν το πίστευάν οι ίδιοι και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.
Μετά το σοκ ο κακός σήμερα Ηρακλής (πολλά λάθη -άστοχες τελικές κλπ) βρήκε την δύναμη να πάρει κεφάλι στο σκορ και να κερδίσει τελικά με 46-52.
Μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο ο φιλιξενούμενος παρότι ήταν κακός έλεγχε τον ρυθμό και το σκορ.
Από το σημείο αυτό και έπειτα οι μικροί(Ασπίδα) εκμεταλεύθηκαν τα πολλά λάθη του Ηρακλή και ροκάνιζαν την διαφορά. 48΄΄  πριν τη λήξη ισοφάρισαν σε 36-36 .τέταρτο δεκάλεπτο.
Τέταρτο  δεκάλεπτο όπου υπήρχε ισορροπία σε γενικά πλαίσια με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν περισσότερα από την άλλη λάθη.
Παρόλα αυτά το σκορ άλλαζε συνεχώς και η προσπάθεια των παικτών για νίκη ήταν στο φόρτε της. Εδώ ήταν και το κρίσιμο σημείο γιατί η πίεση έπεσε πολύ βαριά για την Ασπίδα. Δεν το πίστεψε αρκετά σε αντίθεση με τον Ηρακλή που στο πιο κρίσιμο σημείο έδειξε πιο έμπειρη ομάδα.

Και το κερασάκι ήταν τα τελευταία λέπτα όπου ξεχάσαμε το αρκετό κρύο.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια στον Π.Πεχλιβανίδη που είδε επιτέλους να γίνονται πράξη οι προσπάθειές του από τους παίκτες του.
Δεν έμεινε και δικαιολογημένα ικανοποιημένος  ο προπονητής του Ηρακλή Τερζής από την απόδοση των παικτών του.
Πολύ καλή η διαιτησία των Σαλικίδη- Κολοκυθά .

Απόσπασμα από το παιχνίδι.
(Μικρό κομμάτι από το δεύτερο δεκάλεπτο και τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού)
http://www.youtube.com/watch?v=LxqZobk27SA

ΑΕΚ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ.93-65

Παιχνίδι με δύο όψεις.
Η μία με την Χρυσούπολη να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι το 25 να έχει επιβάλει τον ρυθμό της .Πίστεψαν πολύ στην νίκη οι παίκτες της και μπλόκαραν στην κυριολεψία τους αντιπάλους.
Η εικόνα της άλλης πλευράς δεν είναι η καλύτερη μιας και κάνει πολλά λάθη δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και προσπαθεί με κόπο να παραμείνει στο παιχνίδι. Είναι και η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά και να δικεδικήσουν μία από τις δύο προνομιούχες πρώτες θέσεις.
Χρυσούπολη
Μετά να αλλάζει πλήρως η εικόνα μετά τις αποβολές με 5 φάουλ τεχνικές ποινές των Ευστρατίου -Βαρυτιμίδη της Χρυσούπολης.
Η εφαρμογή των αυστηρών κανονισμών και τα επιπόλαια λάθη τους σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ Μ.Δαφτσή ήταν καθοριστικά για την μετέπειτα εξέλιξη του παιχνιδιού.
Πολύ αυστηρά τα κρίνει η άλλη πλευρά (Χρυσούπολη).
Από το σημείο αυτό και μετά παίρνει τον έλεγχο η ΑΕΚ με τους Τσιρώζη-Ντοσίδη-Λαφτσή να είναι οι κορυφαίοι.
Σχολιασμός από την πλευρά του γηπεδούχου ΑΕΚ.
http://coachnick86.blogspot.com/2011/12/blog-post_03.html

4ος Όμιλος
Διαβάστε για το παιχνίδι του ΓΑΣ με τον Σπάρτακο
http://coachtakis.blogspot.com/2011/12/blog-post_4492.html

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ:81-64

Ολυμπιάδα.
Την μεγάλη ανατροπή έκανε η Ολυμπιάδα κερδίζοντας το ντέρμπι με τον Εθνικό και έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στον όμιλο.81-64 το τελικό σκορ .Κυριάρχησε στα πρώτα δύο δεκάλεπτα δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας 16 πόντων 43-27 .Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να μην τη χάσει και να κερδίζει τελικά το μεγάλο φαβορί του ομίλου.
Τώρα θα πρέπει να τρέξει για να καλύψει διαφορές η ομάδα του Μ.Ξανθίδη εάν θέλει να δώσει το παρόν για μια άλλη φορά στην Β΄ φάση.

Η γνώμη για το παιχνίδι του προπονητή του Εθνικού Στέλλιου Τελούδη.
Συγχαρητηρια στην Ολυμπιαδα και στον coach Μ.Ξανθιδη για την δικαιη νικη.Η ομαδα μου δεν μπηκε δυνατα στο παιχνιδι οπως θα ηθελα αλλα "κρατησε επιθετικα" στο πρωτο δεκαλεπτο,κλεινοντας με 20-14 υπερ της αντιπαλου ομαδας.Η δευτερη περιοδος ηταν καταστροφικη για εμας..με κακες επιλογες στην επιθεση,αβιαστα λαθη(οπου δωσαμε πολλα ευκολα καλαθια) και κακες επιστροφες στην αμυνα,43-27.Στο 3ο και 4ο δεκαλεπτο ισορροπησαμε το παιχνιδι αλλα δεν μπορεσαμε τιποτα παραπανω.Θελω να δωσω συγχαρητηρια στους παικτες μου για τη προσπαθεια στο 2ο ημιχρονο.Τωρα τα "κεφαλια μεσα" οχι απο απογοητευση αλλα για σκληρη δουλεια και πιστη στην ομαδα και τους παικτες μου!



ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ(Ξανθιδης):Δαρδαμπουνης,Πιτρης 12,Γρηγοραινας 9,Μαλκιδης 1,Γεωργακουδης 7,Αραμπατζης 40,Καραβασιλης,Καραγιαννης 6,Γιαξιδης,Γεμουσακακης,Χατζηνικολαου,Πεταλωτης 6.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Τελουδης):Δεληδημος 20,Θυμιανιδης 24,Καπουλας 2,Γιτσουδης 4,Κοκωνης 2,Τζιμοτουδης 4,Καλαϊτζιδης,Τζιερτζης,Δευτεραιος,Κουρτιδης 8,Σταμπουλιδης,Πεχλιβανιδης.
  ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
20-14,23-13,15-15,23-22


2 σχόλια: