Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Υποχρεώσεις.

Δύο μεγάλες υποχρεώσεις εκκρεμούν από την μεριά μου.

είναι το παιχνίδι κυπέλλου Ασπίδα-Φιλία .Για την ώρα ένα απόσπασμα από το παιχνίδι ...
Μιλάμε για πολύ τύχη ..........

http://www.youtube.com/watch?v=d5PIJA0sg-w

Θα ήθελα να πω μόνο δύο λόγια για έναν παίκτη που ξέρω ότι είναι στην πιο δύσκολη ηλικία με τις περισσότερες υποχρεώσεις (σχολείο 3η Λυκείου).
Είναι τόσο ηλίθιο το εκπαιδευτικό δηλαδή καθόλου παιδευτικό μόνο παίδεμα που  αναγκάζει παιδιά που λατρεύουν το μπάσκετ και σε κάθε ευκαιρία να προσπαθούν να το δείξουν να αναγκάζονται να το περιορίσουν γιατί υπάρχει πίεση από τα πολλά πολλά φροντιστήρια  .
Ο Δούκας Γρούδος και αυτό χωρίς να θίξω καθόλου την αξία κανενός παίκτης άλλου της Ασπίδας και πως θα μπορούσα όταν τα γνωρίζω τόσα χρόνια τα παιδιά.
Στο παιχνίδι κυπέλλου ήταν πραγματικά καταλυτικός.
Έδωσε την ψυχή του στο παιχνίδι με το πάθος του και την θέλησή του.  Είναι κρίμα που οι καταστάσεις θα αναγκάσουν τον Κάθε Δούκα να περιορίσει το άθλημα που αγαπάει .
Αγαπητοί άρχοντες αυτού του τόπου τοπικοί βεζύρηδες εάν θέλετε όπως κόπτεστε να λέτε ότι προσπαθείτε να πάτε μπροστά το άθλημα αυτά πρέπει να δείτε γιατί αλλιώς θα μας περάσουν με μεγάλη ταχύτητα χώρες όπως η Φιλανδία κλπ.


2η  Υποχρέωση είναι το πολύ καλό σε αγωνιστικά   αποτελέσματα τουρνουά μπάσκετ που οργάνωσαν οι δύο ακαδημίες της πόλης σε επίπεδο παιδικών ομάδων.
Ήταν αδύνατο να δώσω το παρόν σε όλα τα παιχνίδια που την δεύτερη ημέρα την ίδια ώρα γίνονταν ταυτόχρονα 3 παιχνίδια σε 3 γήπεδα. Αδίκησα σίγουρα την Ασπίδα ΑΠΣ και ζητώ συγνώμη.
Φωτογραφίες και σχολιασμός όταν λάβει τέλος θα αναρτηθεί.



1 σχόλιο: