Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κύπελλο Α΄ φάση και παρατράγουδα

Έγινε και το τελευταίο παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ Πανσερ/κου και Αγ.Βαρβάρας.
Νικήτρια η δεύτερη με 48-70 και δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες και διαθέσεις της Αγ.Βαρβάρας.
Μετά την μεγάλη νίκη της Ολυμπιάδας που προβλημάτισε για την πραγματική κατάσταση του άλλου διεκδικητή η κατάσταση για το πως θα διαφορφωθεί στο πρωτάθλημα αρχίζει να δείχνει δειλά δειλά προθέσεις και δυνατότητες κάποιων ομάδων.
Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά...
Για μια ακόμη φορά είχαμε πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στο παιχνίδι της Κομοτηνής μεταξύ ΑΕΚ και Ρούπελ όπου νικήτρια η γηπεδούχος έγινε πολλά .
Και έχει σχέση με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην ουσία την κόντρα που υπάρχει μεταξύ Εκασαμαθ και Συνδέσμου διαιτητών Θράκης.
Για το παιχνίδι  είχαν ορισθεί  οι Ξενικάκης Μπακάλης οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν .Παρών στο παιχνίδι ήταν οι Ντούρας και Ζηκίδης τους οποίους κάλεσε να σφυρίξουν ο κος Γκορτζιλίδης. Πιστεύω και μόνο αυτό θα έφτανε με τα όσα γίνονται. Η συνέχεια ήταν το παιχνίδι να χαλάσει η πλευρά των Σερραίων να έχει πολλά παράπονα βλέπε παρακάτω http://serresbasket.blogspot.com/2011/09/1_24.html.

Σε εξέλιξη η απεργία των διαιτητών Θράκης με αποτέλεσμα να σφυρίξουν τα παιχνίδια διαιτητές από άλλους συνδέσμους.
Έγινε μια φορά γιατί ώς γνωστόν  τα χρήματα αυτά οι διαιτητές θα τα πάρουν μετά πολύ καιρό και το ερώτημα είναι όταν αρχίσουν τα πρωταθλήματα
1ο   θα φτάσουν οι διαιτητές ???
2ο ποιός διαιτητής θα σηκωθεί από τις Σέρρες να βάλει 50 ευρώπουλα βενζίνη για να σφυρίξει το πχ Εθνικός-Αγ.Βαρβάρα όταν θα ξέρει ότι χρήμα θα πάρει μετά από πολύ καιρό????
Ας ελπίσουμε η αποφασιστική δήλωση απάντηση  στην ερώτηση που είχα κάνει πως θα γίνουν τα πρωταθλήματα θα βγει αληθινός ο πρόεδρος της Εκασαμαθ.

Να θυμίσω είχε μιλήσει για πρόβλημα μικρής χρονικής διάρκειας μιας δύο αγωνιστικών. 


Είδομεν.




4 σχόλια:

  1. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΣΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.........ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που διοικούν την ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι μικρογραφία όλων αυτών που παίρνουν εξουσία, ανίκανοι και άσχετοι και νομίζουν ότι εξουσιάζουν τα πάντα. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν τα γιαουρτώματα και σ αυτούς τους άσχετους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο σίγουρη πληροφορία είναι για τις 15-10-2011.
    Μάλλον με τις εκλογές και τις προθέσεις θα καταλήξουν σε κάτι.Υπάρχει για πρώτη φορά κίνημα αμφισβήτησης .
    Τα γιαούρτια κάνουν καλό στην επιδερμίδα είναι και ακριβά ......τζάμπα έξοδα. Υπάρχει καλύτερος τρόπος δημοκρατικότερος για να φύγουν .......
    Που είναι η Ρόδος για να μην μείνει μόνο το πήδημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λέξη “Ντροπή” είναι μικρή, η λέξη “Αλητεία” φαντάζει ελάχιστη αλλά ένα “Άι στον αγύριστο” νομίζω ότι ταιριάζει στην περίπτωση τους όπως και η παρότρυνση να αφυπνιστούν όλα τα Σωματεία καινα ενημερωθούν για τα δημοσιεύματα οργής και αγανάκτησης (μαζί με ανακοινώσεις) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν τις μέρες της μεγάλης ντροπής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που υπηρετούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή