Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση............

 Μια πολύ σκληρή ανακοίνωση του συνδέσμου διαιτητών Θράκης.
 



   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
     ΜΑΡΑΣΛΗ 4, Τ.Κ.69100, ΤΗΛ. 6946195326
     ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΣΟΛΩΝΟΣ 9β, Τ.Κ. 68200
     ΤΗΛ.   : 25520-29547 
     FAX    : 25520-29547, 26522
    ΑΦΜ   : 998739050 Δ.Ο.Υ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
                   Ν.Π.Ι.Δ.  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ
    e-mail: sdk_thrakis@yahoo.gr
          
                                                                                                     
            

Με τη δικαιολογία ότι είναι Εθνικός Διαιτητής και φοβάται την ΚΕΔ/ΕΟΚ μην τον αφήσει εκτός ορισμών!!! και ότι έχει ανάγκη τις αποζημιώσεις της διαιτησίας, επειδή είναι πατέρας δύο παιδιών!!! ο ¨διαιτητής¨ ΝΤΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ διεύθυνε αγώνα κυπέλου της Ε.ΚΑ.ΣΑΜΑΘ. ενάντια στην απόφαση των μελών του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ να υλοποιήσει μάλιστα δική του πρόταση, για συλλογική αποχή,






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΣΔ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ
Συνάδελφοι Διαιτητές,
Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ. όλα τα χρόνια της συνδικαλιστικής παρουσίας και λειτουργίας της αντιπάλεψε με ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τις όποιες άδικες, παράτυπες και παράνομες πολιτικές οιουδήποτε ήθελε να βλάψει τα συμφέροντα των διαιτητών.
Το αποδεικνύει άλλωστε η καθημερινή στάση μας απέναντι και στη σημερινή διοίκηση της Ε.ΚΑ.ΣΑ.ΜΑ.Θ  και τις πολιτικές που εφαρμόζει με την παράτυπη στελέχωση της Κ.Ε.Δ..
Όχι μόνο δεν χαριστήκαμε αλλά είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρωτοπορία των αγώνων για την ανατροπή των όποιων άδικων μέτρων που στρέφονται ενάντια στη διαιτησία.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ και βέβαια δε μοιάζουμε με το «συνάδελφο» κύριο ΝΤΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, που έχει πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των προσωπικών  του συμφερόντων και την απαξίωση της ενωτικής, συλλογικής δράσης του συνδικαλιστικού κινήματος ενός Συνδέσμου Διαιτησίας.
Γι’  αυτό τον αφήνουμε στην κρίση των μελών του Συνδέσμου Θράκης και της συντριπτικής πλειοψηφίας των διαιτητών της Ο.Δ.Κ.Ε.
Εκτός από την απομόνωσή του, που τον οδηγεί στο μοναχικό και αδιέξοδο μονοπάτι που επέλεξε, ο Σύνδεσμός μας θέσει υπό επανεξέταση συνολικά την παρουσία του στο μητρώο μελών του και το μητρώο μελών της Ομοσπονδίας.
-Γιατί η στάση του και λειτουργία του είναι αντίθετη με τα συμφέροντα των διαιτητών.
-Γιατί με όσα έχει κάνει στη διαιτησία θα έπρεπε να πληρώνει για να είναι διαιτητής και όχι να παίρνει και αμοιβή.
Ο καθένας μας θα κριθεί όχι από τα λόγια, αλλά από τα έργα και την καθημερινή παρουσία του στη δράση συνολικά των αγώνων για την προάσπιση δικαιωμάτων και συμφερόντων του Συνδέσμου .
ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ  ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟ -ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ – ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ ΝΤΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

             Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.
 

         ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Δημήτριος Μιχέλης  
                                                                      
                                                                                       
  ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
     Μαρία Τουτζαράκη                                                 










4 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι χανεται την ουσια του θεματος....κυριοι της Διαιτησίας ... και δεν βλεπεται οτι για το παιχνιδι Α.Ε.Κ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ , οι Σερραίοι κανανε μια μερα ταξιδι για να παιξουν...με βαση οτι μιλαμε για ερασιτεχνικο αθλητισμό (και χόμπυ πλέον των περισσοτέρων) θα έπρεπε να ενημερωσετε να μην κανουν τζαμπα τοσα χιλιομετρα οι ανθρωποι ...ευτυχως που ηταν στο γηπεδο ο εν λογω διαιτητης και δεν ταλαιπωρηθηκαν 15 άνθρωποι αδικα ... για να ακουτε και την πλευρα που διαφωνει για το καλο του μπασκετ ... δεν ημαστε στο NBA ...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ...εξυπηρετηση εκανε ο ανθρωπος ... ημαρτον ...τουλαχιστον ξερει να σφυριζει καλα σε σχεση με κατι άλλους διαιτητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον δεν ξερεις τα γεγονοτα , δεν ειχε οριστει κανενας διαιτητης της Θρακης. Ο κυριος προεδρος του αλλου Συνδεσμου ειχε οριστει που προτιμισε τα φραγκα του φιλικου της Α1 παρα το παλιο κυπελο της εκασαμαθ. Ο αλλος δε διαιτητης ηταν ο γιος του μελους της κεδ κυριου Μπακαλη ο οποιος ειπε οτι δεν ενημερωθεικε. Απιστευτο ε ;..... Οπως και να το θεσεις λοιπον καμια ευθυνη δεν εχει ο Συνδεσμος της Θρακης. Τωρα το αν πρεπει να κανουν αποχη ή οχι ειναι αλλο θεμα. Οσο για το σχολιο σου οτι ξερει να σφυριζει , απλα θα το προσπερασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον πρώτο σχετικά με την θετική απόφαση του διαιτητή να παίξει στον αγώνα.Από την άλλη πλευρά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω την σπουδή με την οποία ο Σύνδεσμος Θράκης τον καταδίκασε με τέτοια λόγια και εκφράσεις.Νομίζω υπερβολικές τουλάχιστον. Πότε αποφάσισαν κιόλας, πότε έβγαλαν ανακοίνωση.....Μάλλον λειτουργούν στον σύνδεσμο στρατιωτικά....υπακούς ή είσαι αντιρρησίας ή λιποτάκτης. Κουλάρετε κύριοι δεν είναι καιροί για τόσο μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' οτι φαινεται οι κυριοι της διαιτησιας ειχαν στο ματι τον κυριο Ντουρα και απλως εψαχναν αφορμη για να βγαλουν το αχτι τους, χωρις βεβαια να υπολογιζουν οτιδηποτε αλλο .. Δεν δικαιολογειται αλλιως μια τοσο ακραια αποφαση.. Κριμα γιατι το νομισμα εχει δυο οψεις και οι κυριοι της διοικησης αποφασισαν αν δουν μονο αυτην που τους ''συμφερει'' προφανως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή