Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κύπελλο Α΄ Φάση.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά το τουρνουά του Σ.Κ  απαιτούσε συνεχή παρακολούθηση.
Μια κόντρα από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. 






 

Ο πρωταθλητής της Β΄ Ανδρών για την χρονιά 2010-2011 αντθμέτωπος με την ομάδα που ήθελε αλλά δεν τα κατάφερε .
Η ομάδα της πόλης μου αντιμέτωπη με την ομάδα που με όρισε ως εκπροσωπό της σε συνεδριάσεις και συνελεύσεις στην Εκασαμαθ. Άντε έλα και πάρε θέση.
Και οι δύο ομάδες έχουν στο ρόστερ τους αλλαγές με πιο πολλές και είναι λογικό μιας και δεν σταματάει η παραγωγή παικτών για την Ασπίδα .
Στο σύνολο της πλην ενός ή δύο παικτών το ρόστερ της Ασπίδας είναι από τις υποδομές της.Η προώθηση των παικτών από την παιδική ομάδα της προηγούμενης χρονιάς δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα.
Από την άλλη μεριά η ομάδα του Γ.Ουζουνίδη κράτησε τον κορμό και με μια πολύ σημαντική προσθήκη τον παίκτη με το Νο 13 απόκτησε επιπλέον δύναμη στην περιφέρεια.Είναι τουλάχιστον στο παιχνίδι αυτό ο παίκτης που έδωσε την ώθηση στην Φιλία και με την ποιότητά του όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ αλλά μέχρι και δύο δεύτερα πριν τη λήξη του ήταν μια ανάσα από την επόμενη φάση.
Το βίντεο που αναρτήθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση είναι όλα τα λεφτά.
Από την Ασπίδα ο παίκτης κλειδί (όπως έγραψα και σε σχόλιο) ήταν ο Δούκας Γρούδος.

Πολύ μεγάλη διάθεση  καθε στιγμή που έμπαινε στο παρκέ.Όχι πως υστέρησαν οι υπόλοιποι αλλά ο Δούκας ήταν απλά πολύ καλός.
Παίκτης κλειδί για την Ασπίδα που ουσιαστικά της επέτρεψε να παλέψει στην παράταση ο Αποστόλου.
Γνωστός για την δεινότητά του από τα 6,75 μέχρι και τα τελευταία λεπτά ήταν άστοχος. Μάλιστα σε κάποια προσπάθεια είχε και ένα σοβαρό ατύχημα αλλά το πάθος του να μείνει στο παιχνίδι ήταν τέτοιο που αρνήθηκε να γίνει αλλαγή. Και ενώ δύο δεύτερα πριν το τέλος κέρδισε δύο βολές και είχε την ευκαιρία να ευστοχήσει και να πάει το παιχνίδι στην παράταση κατάφερε να χάσει την πρώτη βολή.
Και μετά από την Κόλαση στον παράδεισο για την Ασπίδα και το ανάποδο για την Φιλία που είχε και ένα μεγάλο πρόβλημα από τα πολλά γ΄ρηγορα φάουλ που φορτώθηκαν οι ψηλοί της.Λίγο αυτό λίγο οι απουσίες (9) παίκτες δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της παράτασης να βρει τις δυνάμεις για να κοντράρει την Ασπίδα .Το 12-0 είναι χαρακτηριστικό.
Σαν παιχνίδι πιστεύω ότι ήταν από τα καλά παινίδια από εκείνα που σε εξιτάρουν σε κρατούν σε αγωνία μέχρι το τέλος .Με λίγα λόγια από αυτά που πρέπει να βλέπουμε όλοι.....
Μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους παίκτες.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού φυσικό ήταν η κουβέντα να στραφεί στα τεκτενόμενα του χώρου (βλέπε κόντρα με τους διαιτητές) με το αν θα καταφέρουν οι ομάδες να  βγάλουν την χρονιά και τα συναφή. .Κοινός παρονομαστής  η παντελής απουσία δράσεων που θα βοηθούσαν την δύσκολη ώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=d5PIJA0sg-w


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου