Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πότε θα ξεκινήσουν??

http://www.ekasamath.gr/news.php

Να τα χαρακτηρίσω αναμενόμενο ???
Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν τα ανοιχτά μέτωπα αλλά και η πρωτοφανής αδράνεια που επικρατεί στην λήψη αποφάσεων σίγουρα θα δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα από το να πάνε μια αγωνιστική αργότερα τα παιδικά πρωταθλήματα.
Από τις 01-10-2011 μετατέθηκε η έναρξη στις 08-10 και μόνο το εφηβικό θα ξεκινήσει με μια στραβοτιμονιά πριν ακόμη παιχθεί το πρώτο παιχνίδι.


Η Εφηβική ομάδα του Ηρακλή έχει ήδη μηδενισθεί σε όλα τα παιχνίδια προς δόξα των ανθρώπων που θέλουν να ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο βάζοντας ανύπαρκτες ομάδες να συμμετέχουν.
Τα ίδια θα γίνουν όταν και άμα παρθεί η απόφαση για το πως θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα ανδρών.
Αλλά και πάλι ακόμη και αν όλα πάνε καλά   δεν υπάρχει περίπτωση να εξελιχθούν ομαλά γιατί η αποχή των διαιτητών της Θράκης θα πάρει σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα .
Η πιο απλή ερώτηση είναι πόσο θα αντέξουν να πληρώνουν από την τσέπη τους οι διαιτητές των άλλων συνδέσμων για να μετακινούνται από τις Σέρρες πχ να διαιτητεύσουν ένα παιχνίδι στην Ορεστιάδα???
Όταν ξέρουν ότι λεφτά θα πάρουν μετά από ένα χρόνο στην καλύτερη περίπτωση και λέω εγώ αν τελικά θα πάρουν χρήματα όταν οι περικοπές στην ομοσπονδία είναι πολύ μεγάλες με αποτέλεσμα ήδη κάποια τοπική Ένωση να βγάλει ανακοίνωση ότι δεν θα γίνουν πρωταθλήματα (αναστολή) για καθαρά οικονομικούς λόγους.http://www.kritikobasket.gr/2011/09/blog-post_7288.html
Καλά θα αναρωτηθείτε δεν έπρεπε να το είχαν ήδη προβλέψει και να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις οι κατά τόπους ενώσεις ???
All-star  Δύση -Ανατολή Άνδρες
Η απάντηση είναι όλος αυτός ο εμπαιγμός το θέατρο του παραλόγου που παίχθηκε .Με δημοκρατικό μανδύα πέρασαν ότι ήθελαν έβαλαν να ψηφίσουν ομάδες που δεν έχουν κανένα έννομο συμφέρον και το πιο σημαντικό ψήφισαν κάποιοι με υποτίθεται δικαίωμα εκπροσώπησης ομάδων χωρίς να ξέρουν οι ίδιες οι ομάδες. Τα τηλέφωνα που έκανα για να μάθω τι έγινε το αποδεικνύουν περίτρανα.
Το παρακάτω είναι και ένα μεγάλο λάθος των εκπροσώπων στην άτυπη Γ.Σ που δεν ζήτησαν να διαβασθούν δημόσια οι επιστολές των ομάδων που συμμετείχαν στην διαδικασία μέσω επιστολής.
Όπως δημόσια τοποθετήθηκαν αυτοί έτσι δημόσια έπρεπε να διαβασθούν και οι επιστολές κάτι που δεν έγινε  και ακούγονται τόσα για το τι τελικά ισχύει Ακούσθηκε άποψη που κυκλοφορεί πολύ πως το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι 17-10 υπέρ της πρώτης πρότασης και άλλα πολλά  τέτοια ευτράπελα.
Και με αυτά και με τα άλλα (ανακοίνωση Διαιτητών Θράκης) το μόνο σίγουρο είναι πως όλα είναι στον αέρα και όταν κάποτε δεήσουν να ξεκινήσουν την διαδικασία  θα αναγκαστούν οι ομάδες να παίζουν δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Εκεί να δείτε πόσες ομάδες θα είναι πλήρης στα εκτός έδρας παιχνίδια τώρα μάλιστα μετά την ανακοίνωση των τελευταίων μέτρων που ουσιαστικά βάζουν την χώρα σε ολοκληρωτική κηδεμονία.
Και η ερώτηση είναι αφού είναι ανίκανοι όλοι όσοι διαχειρίζονται τις τύχες μας σε κάθε επίπεδο γιατί τους κρατάμε ????Γιατί τους πληρώνουμε ????




1 σχόλιο:

  1. Δειτε τους οικονομικους απολογισμους της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο σαιτ της Ενωσης. Εχει πολυ γελιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή