Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Κάνει κρύο παγωνιά (Έτσι σφίγγουν τα κορμιά)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο 23/01/10 όσοι έιχαν την ευκαιρία να είναι παρών στο ΔΑΚ είδαν από πρώτο χέρι το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας αλλά και του ιδιαίτερου βάρους που δίνει ο Δ.ΞΑΝΘΗΣ μέσω των αρμοδίων στον αθλητισμό.Αν πρέπει να είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι από το σύνολο των γηπέδων στην πόλη θα πρέπει να σκεφτούμαι πόσα από τα γήπεδα αυτά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια .  ΚΑΝΕΝΑ.
  Και μη μου πείτε για το καινούργιο στο Εύμοιρο γιατί μεταξύ σοβαρού και αστείου ο εργολάβος που είναι απλήρωτος κάνοντας χιούμορ συζητά την ενοικίαση του ιδιόκτητου γηπέδου του στις Ακαδημίες και λοιπές ομάδες της πόλης . Και όσο δεν θα πλήρώνεται ο άνθρωπος άλλο τόσο γήπεδο δεν θα βλέπουμε.
Κανένα γήπεδο δεν έγινε ή παραδόθηκε .
Στο ΔΑΚ λοιπόν ενώ έξω η θερμοκρασία ήταν από -1-0 βαθμούς και θα έπρεπε να υπάρχει πρόνοια νε είναι από νωρίς ζεστό σε κάποιο ανεκτό επίπεδο επικρατούσε κρύο πολύ μέσα .
Και πως να μην είναι κρύο όταν από παντού μπάζει όταν η σκεπή είναι από λαμαρίνα ααααα συγνώμη ξέχασα έχει απο επάνω ασφαλτόπανο και γαμώ τις μονώσεις.
Να σημειώσω και τον οικολογικό χαρακτήρα που έχει το κλειστό γιατί μέσα υπάρχουν και φωλιές πουλιών!!! Ναι ,για σκεφτείται καλά πόσα πουλάκια μπορούν να βρουν καταφύγιο τώρα την βαρυχειμωνία . Κοτσύφια καρδερίνες και σπουργίτια σώθηκαν.(Κουφάλες οικολόγοι σας φάγαμε λάχανο).
Είναι μπροστά οι άνθρωποι έχουν οικολογικές ανυσηχίες.
 Ξεκίνησαν να το βάψουν τελείωσαν από έξω αλλά μέσα έχει παντού κουβάδες με μπογιές πινέλα σκουπίδια .
  Το χάλι των αποδυτηρίων δεν περιγράφεται κρύα βρώμικα με τουαλέτες εκτός λειτουργίας λες και οι αθλητές δεν έχουν ανάγκη από WC και καθαρούς και ζεστούς χώρους .
Περιέργος κάποιο δωμάτιο είναι πολύ ζεστό!!!!! μέχρι υπνηλία από την ζέστη σε πιάνει!!! αλλά έξω από αυτό ψόφος και παίζουν παιδιά εκεί.
Άσε που οι υπεύθυνοι των ομάδων προγραμματίζουν Κυριακή μέχρι τις 9 το βράδυ παιχνίδια .Δεν πάμε καλά κύριοι η Κυριακή είναι αργία κάντε τους αγώνες τις καθημερινές το πρωί όχι Κυριακάτικα !!!!!!(Αυτό  όσο και να ακούγεται χοντρό είναι αληθινό ,ειπώθηκε)  Αλλά και εδώ δεν είναι τυχαίο τίποτα. Στο πνεύμα της άθλησης και της σκληραγώγησης αφήνουν παγωμένο τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι τυχαίο τίποτα την υγεία των παιδιών μας σκέφτονται  οι δημοτικοί ανάρχοντες. Και όχι μόνο την υγεία των παιδιών αλλά και την μορφωσή τους. Σου λέει έτσι και αλλιώς τσάμπα πάνε στο σχολείο δεν μαθαίνουν τίποτα όλα τα κάνουν στα φροντιστήρια που είναι συνήθως απόγευμα. Ας έρχονται τα πρωϊνά να μαθαίνουν μπάσκετ και όχι μόνο και το απόγευμα με την υσηχία τους να πάνε στα διάφορα φροντιστήρια.
 Η πόλη με τα χίλια χρώματα έγινε χίλιες φορές ρεζίλι στους ανθρώπους από την ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ και αλλού  με την εικόνα που αντίκρυσαν αλλά και την φιλοξενία από τους υπεύθυνους όταν έψαχναν να βρούνε αποδυτήρια "πάντε όπου θέλετε "η απάντηση, (έτσι κι αλλιώς το ίδιο σκατά είναι όλα ) η δική μου σκέψη.

Συγνώμη και πάλι που να φτάσουν τα λεφτά όλα πήγαν στην πλατεία αλλά και στο νέο JEEP του τάδε αντιδημάρχου που ζήλεψε την δόξα του Δημάρχου που πήρε νέο και γαμάτο αυτοκίνητο.  Ε  λοιπόν  είστε αχάριστοι γιατί στην πλατεία θα μπορούν να παίζουν "street- basket" και για την μεταφορά τους είναι τόσο το αυτοκίνητο του Δημάρχου όσο και η Τζιπάρα του δείνα αντιδημάρχου. Καλά κάνουν οι άνθρωποι βλέπουν χιλιόμετρα μπροστά . Το μπάσκετ και ο μαζικός αθλητισμός θα μεγαλουργήσει στην νέα ενιαία και κλπ πλατεία. 'Ετσι παέι μπροστά ο τόπος με καινοτόμες ιδέες .
      Βγαίνει αληθινή η παροιμία που λέει
" Μετά από ένα φωτεινό μυαλό οι επόμενοι είναι στο σκοτάδι".








Το κακό είναι όμως όποτε υπάρχουν φώτα προβολείς δημοσιότητα μετά από κάποια επιτυχία όλοι αυτοί  πρώτες μούρες .




Και του χρόνου με υγίες.

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλό άρθρο. Αν καταφέρω, όταν θα έχω προπόνηση, θα βγάλω και θα σου στείλω φωογραφίες από τα αποδυτήρια, να εμπλουτίσεις το άρθρο με εικόνες. Φαντάσου ότι σε αυτό το γυμναστήριο αγωνίζονται 3 αντρικές ομάδες+γυναικείες+εφηβικές+ομάδες βόλευ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τις φωλιές πουλιών είναι αληθινό απλά για να μην το παρατραβήξω δεν την ανάρτησα.
    Ότι στείλεις είναι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί φίλοι του site αλλά και άλλοι κυρίως γονείς που τα παιδιά τους έχουν σαν χώρο άθλησης το ταλαίπωρο ΔΑΚ ζήτησαν να γίνει"κάτι"?????.
    Αυτό που δεν κατάλαβα πως ορίζουν το "κάτι".
    Αν δεν ενδιαφερθούν οι ίδιοι μήπως δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα στο τέλος??
    Δεν γίνεται φίλοι να αφήνουμε άλλους για την επίλυση των προβλημάτων μας.
    Ξεκινά μια προσπάθεια μέσω του site να βγει προς τα έξω δυναμικά το πρόβλημα να το ακούσουν οι υπεύθυνοι να καταλάβουν πως δεν πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση γκρίνιας που έχει μικρό χρονικό ορίζοντα αλλά θα πάμε μακρυά αυτή την φορά τη βαλίτσα θα τρίξουμε τα δόντια μας.
    Αν πιστεύεται και σεις σ'αυτό επικοινωνήστε μαζί μου για να έχουμε και καλή οργάνωση και καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή