Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

2η Αγωνιστική Παιδικού.




Με το ηθικό πολύ ψηλά και για τους δύο τόσο για ΑΣΠΙΔΑ που στην πρώτη αναμέτρηση πήρε το ροζ φύλλο αγώνα αλλά και για την Ένωση με την νίκη με μεγάλο σκορ επί της Ολυμπιάδας ΑΛΕΞ/ΛΗΣ.
      Η Ασπίδα με την νίκη της έδειξε πως θα παλέψει μέχρι το τέλος και είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για τους διεκδικητές  της πρωτιάς. Η δε Ένωση πληροφορίες λένε πως εκτός του μεγάλου μπάτζετ που έχει  έβαλε στο μάτι πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο. Από μόνα τους αυτά τα στοιχεία δίνουν άλλη αίγλη στην αναμέτρηση.
    Η δεύτερη ομάδα της πόλης ο ΑΡΙΩΝΑΣ πηγαίνει στην ΑΛΕΞ/ΛΗ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ.
   Μετά το κακό αγωνιστικό ξεκίνημα με την εντός έδρας ήττα  είναι ευκαιρία για να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της σιγά  σιγά  η ομάδα  και να προσπαθήσουν οι παίκτες του να παίξουν όπως ξέρουν και μπορούν .
   Δεν είναι αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν με τον Ίκαρο μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα .Ας λάβουμε το πρώτο παιχνίδι ως μια κακή αρχή που δεν θα έχει συνέχεια.

  Για μια ακόμη φορά παραίνεση στους γονείς των παιδιών «Ελάτε στο γήπεδο δεν θα χάσετε αντίθετα θα πάρετε πολλά από την προσπάθεια των παιδιών σας»
   Είναι πολύ κακή εικόνα οι φιλοξενούμενοι να είναι περισσότεροι από τους γηπεδούχους  . Ποιά συμπαράσταση και από ποιούς θα έχουν τα παιδιά????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου