Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Α2 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Φτάσαμε στην 14η αγωνιστική και αρχίζει να ξεκεθαρίζει λίγο λίγο το τοπίο τόσο στην κορυφή με τους ΗΡΑΚΛΗ - ΕΣΠΕΡΟ-ΑΡΚΑΔΙΚΟ όσο και τον νέο συγκάτοικο ΚΑΟΔ να ξεχωρίζουν για την άνοδο .
Στον αντίποδα το ΑΙΓΑΛΕΩ παλεύει με τα κύματα μαζί με ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ , ΟΦΗ αλλά και μερικούς ακόμη απλά οι παραπάνω για την ώρα είναι στο τέλος της βαθμολογίας.


Κάθε παιχνίδι για τον ΟΦΗ είναι ντέρμπυ και πρέπει να αποδείξει στην πράξη πως είναι ομάδα που δίκαια μπήκε στην Α2 κατηγορία . Ο αναγεννημένος ΚΑΟΔ θα πρέπει να δείξει ότι δεν έχει υψοφοβία και μπορεί να διαχειριστεί καλά τις επιτυχίες του.
     Αρκαδικός εναντίον Αμύντα και λογικά θα πρέπει να είναι νικητής ο πρώτος αν θέλει να ελπίζει την παραμονή του στις ψηλές θέσεις του πίνακα. 
     Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν έχει η ΔΑΦΝΗ που φιλοξενεί το ΠΑΓΚΡΑΤΙ.
Μάχη ουραγών το επόμενο παιχνίδι στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ μεταξύ του τοπικού ΙΚΑΡΟΥ με το τελευταίο στην βαθμολογία ΑΙΓΑΛΕΩ. Προβλέπεται μάχη μέχρι το τέλος .
     Τι θα κάνει η παρέα του Μίχαλου και του Κουτρουλιά απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλές διακυμάνσεις στην αποδοσή της είναι ένα ερώτημα που απάντηση θα δωθεί στο γήπεδο. 
     Εάν θέλει προβλήματα η ΝΗΑΡ-ΗΣΤ θα τα έχει με μια ήττα από την άλλη το Ρέθυμνο  χάνει δρόμο και μένει πίσω.
Βρήκε το φάρμακο για να κάνει δυνατή την ομάδα του ο Γ.Σιγάλας όταν θα έχει απέναντι του έναν από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας τον Γκαγκαλούδη?. Από την μεριά της η Ολυμπιάδα δείχνει πως δεν έχει εκείνες τις αντοχές που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
     Ο δεύτερος και σταθερός τα τελευταία παιχνίδια ΕΣΠΕΡΟΣ με την ομάδα του ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ του Λιακόπουλου που παλεύει για την σωτηρία. Είναι κρίμα που παίκτης με την δική του ποιότητα να μην έχει και την κατάλληλη  ομάδα για να κάνει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Είναι από τους παίκτες που ομορφαίνουν το πρωτάθλημα.
     Για το τελευταίο παιχνίδι του μεγάλου φαβορί και πρωτοπόρου Ηρακλή απέναντι στην ομάδα μου.
Θα ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου κάτι που είναι δύσκολο αν και υπάρχει ένα παράθυρο μιας και ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίζει εντός χωρίς φιλάθλους λόγο τιμωρίας. Πολλές φορές είναι δύναμη οι φίλαθλοι για μια ομάδα  και η έλλειψη ίσως να είναι κακό αλλά είναι τέτοια η ποιότητα και η δύναμη του ΗΡΑΚΛΗ που δεν αφήνει περιθώρια. Ίσως να είναι στημένο και να κερδίσει η ΞΑΝΘΗ που ξέρεις όλα γίνονται!!!!!
"Και για μπαίνουμε στο κλίμα των ημερών Αποκριές έχουμε θα ντυθεί με λεοντή ο ΗΡΑΚΛΗΣ για χτυπήσει με το ρόπαλο την ΞΑΝΘΗ ή μήπως θα τον παρασύρει στα μεγάλα παζάρια της Ανατολής και θα τον πλανέψει???????"

Από αυτή την αγωνιστική μια νέα αρχή για το πρωτάθλημα η ύπαρξη τηλεοπτικής κάλυψης παιχνιδιών αλλάζει τα δεδομένα . Έτσι το πρώτο παιχνίδι θα μεταδωθεί την Παρασκευή (θα έχουμε και αλλαγή μέρας και ώρας) και είναι το ΔΑΦΝΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ και το Σάββατο  το επόμενο ΝΗΑΡ-ΗΣΤ  -  ΡΕΘΥΜΝΟ στις 15.00.
Θα δείξει πόσο θα είναι υπερ το όλο επιχείρημα για το μπάσκετ και την Α2. Νέα ήθη και έθιμα και να δούμε πως θα τα χειριστούν οι "παραδοσιακοί" παράγοντες .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΦΗ- ΚΑΟΔ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΑΜΥΝΤΑΣ
ΔΑΦΝΗ- ΠΑΓΚΡΑΤΙ   73-89 Παρασκευή 17:00(Tηλεοπτική μετάδοση  Ε.Τ1)
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ.- ΑΙΓΑΛΕΩ
ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΡΕΘΥΜΝΟ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.
ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ- ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΞΑΝΘΗ
                                                       ΠΡΟΒΛΕΨΗ για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
1ο =2πλο
2ο=1ος
4ο=1ος
5ο=1ος
6ο=2πλο
7ο=2πλο
8ο=2πλο  και μετά ξύπνησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου