Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συνέντευξη (Προπονητής Ενωσης Καβάλας)

Όταν ασχολήσε με το περιφερειακό μπάσκετ θέλεις και την άποψη των ανθρώπων (παικτών προπονητών ) για να έχουν όλοι μια εικόνα του χώρου της γειτονιάς τους καλύτερα .'Οσο πιο δυνατά είναι τα τμήματα και οι Ακαδημίες στην περιφέρεια τόσο μεγαλύτερες είναι και οι προοπτικές για το μπάσκετ.



xanthibasket:Ποια είναι η γνώμη που έχεις για το επίπεδο των Ακαδημιών της πόλης σου και αν έχεις άποψη ευρύτερα για την περιφέρεια.

ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ Δ.Οι  ακαδημίες της πόλης μου είναι αρκετά καλά οργανωμένες, με μεγάλο αριθμό παιδιών που βρίσκονται σε ένα  καλό επίπεδο (3 προπονήσεις /εβδομάδα). Οι προπονητές είναι Κ.Φ.Α με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη για την ευρύτερη περιφέρεια αλλά πιστεύω ότι και στους γειτονικούς νομούς υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.
 

Οι αδυναμίες που μπορούν να λυθούν και με ποιό τρόπο.
Η έλλειψη αθλητικών χώρων είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που μας απασχολεί και μας αναγκάζει να κάνουμε λιγότερες προπονήσεις. Επίσης ο μικρός αριθμός προπονητών και οι χαμηλές αμοιβές τους.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα και εμπόδια που έχεις συναντήσει.
Υπεράριθμα τμήματα, παρεμβάσεις γονέων, ακατάλληλοι παράγοντες και ασυνέπεια στην καταβολή των δεδουλευμένων είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει.

Σε επίπεδο περιφέρειας ποιός είναι ο νομός που έχει καλύτερη και πιο συγκροτημένη οργάνωση ποιά είναι τα στοιχεία που έχεις ξεχωρίσει?
 Δεν έχω εμπεριστατωμένη γνώμη.


Υπάρχει ελπίδα να βγούνε μεγάλα ταλέντα από την Ακαδημία σου ?
Θεωρώ ότι η μπασκετική εξέλιξη μερικών παικτών μου είναι πολύ πιθανό να συμβεί όπως έγινε και στο παρελθόν.

Κρίνε την πορεία της Ε.Κ στην Α1
Η περσινή χρονιά της Ε.Κ  στην Α1 ήταν άκρως επιτυχημένη. Φέτος ξεκίνησε με προβλήματα που πιστεύω πως τελικά θα λυθούν και η ομάδα θα συνεχίσει με επιτυχία



 

 

 

 

 
.
 

2 σχόλια:

  1. Καλη δυναμη απο μενα και εμπνευση. Πολυ σοβαρο το εργο που κανεις και μακαρι να καμαρωσετε τα βλασταρια σας και ............δενδρα.

    Κανω μια προσπαθεια για ανταλλαγη αποψεων και σκεψεων σε σχεση με τις ακαδημιες.
    Εδω ειμαστε.....
    http://spatabasketball.blogspot.com/2010/01/blog-post_1026.html

    Αν βεβαια υπαρχει κατι αναλογο καπου ας μας το πει καποιος ωστε να υπαρχει ενας χωρος για την κουβεντα μας.

    Ευχαριστιες Αγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά τα ζόρια για την Ενωση .Πρέπει να αποφύγει τις πατάτες και τις μπανανόφλουδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή