Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Α2 Γυναικών


Σε προηγούμενη ανάρτηση για την Γυναικεία ομάδα της Ασπίδας έπρεπε να μπει και η γνώμη των παικτριών μαζί με τις δηλώσεις του προπονητή τους κο Νεδήμ.
Δεν έγινε στον χρόνο που έπρεπε .
Η δήλωση των παικτριών  δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχει το παιχνίδι για την συνέχεια.
Πιστεύουν πως είναι πάνω κάτω στα ίδια με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και μπορούν αν είναι σε καλή ημέρα και έχουν την αναγκαία συμπαράσταση να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.
Το παιχνίδι άλλαξε ώρα διεξαγωγής από τις 12,00 πήγε στις 3 ,00 μμ.


"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ο πρώτος από τους πιο δύσκολους αγώνες στην προσπάθεια που κάνουμε σαν Ασπίδα για παραμονή. Έχει μεγάλη σημασία να καταφέρουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει παραπάνω κίνητρο και κουράγιο για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.
Ο αντίπαλος η ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας είναι κοντά σε δυναμική με την ομάδα μας και αυτό από μόνο του μας αναγκάζει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Οι αντίπαλοι στα δύο παιχνίδια που δώσαμε ήταν από τις ομάδες που θεωρούνται οι κλασικές δυνάμεις του χώρου .
Από αυτά τα παιχνίδια πήραμε πολλά κερδίσαμε μαθαίνοντας και διορθώνοντας τα λάθη μας. 
Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας και βλέποντας πως έχουμε σαφή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι ,αλλά και πολλά ακόμη περιθώρια να βελτιωθούμε πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη.
Αν μείνουμε συγκεντρωμένες μέσα στο παιχνίδι και με την διάθεση που έχουμε να παλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι θα γίνει πραγματικότητα ο στόχος.
Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου που είναι κίνητρο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ελπίζουμε να την έχουμε στην πράξη.
Να ευχαριστήσουμε όλους όσους στέκονται δίπλα μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε."
Με τιμή οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας της Ασπίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου