Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Α2 Γυναικών. 3η Αγωνιστική Ασπίδα-Αριων Πτολεμαϊδος

Α2 Γυναικών .


 Το πρώτο σημαντικό ουσιαστικό παιχνίδι στο οποίο θα φανεί κατά πόσο είναι έτοιμες οι παίκτριες της δίνει η Ασπίδα την Κυριακή στις 3,00 μμ μιας και άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του .
Υποδέχεται την ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαϊδας.
Είναι μια από τις ομάδες με τις οποίες θα παλέψει η Ασπίδα για την παραμονή της .
Όπως και όλες εκτός Θεσ/νικης.
Το πόσες θα πέσουν είναι άγνωστο από 3 έως 6 και στην περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι δύσκολα.
Το θετικό είναι πως τα κορίτσια του Νεδήμ από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνουν .Από το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου στο πρώτο με την Καλαμαριά για το πρωτάθλημα και στο προηγούμενο με την Πυλαία.

 Με μια απλή ανάγνωση του τελικού αποτελέσματος η ερώτηση είναι απλή . Καλά έχασαν με διαφορά και μας μιλάς για βελτίωση?
Μια δεύτερη ματιά και ειδικά σε ποιες στιγμές (δεκάλεπτα) δημιουργήθηκε η διαφορά θα δείξει πως υπάρχει σαφής βελτίωση. Εάν δεν πάθαιναν όπως πολύ σωστά δήλωσε ο coach Νεδήμ Black out στο δεύτερο δεκάλεπτο  16-03 το επιμέρους σκορ η τελική διαφορά σίγουρα θα ήταν μονοψήφια. Και ο αντίπαλος δεν είναι τυχαίος είναι από τα φαβορί παραδοσιακή δύναμη στον χώρο και αυτό λέει πολλά από μόνο του.
Και αν αυτή τη καλή εικόνα τη κρατήσουν και ανεβάσουν και άλλο τους ρυθμούς τους και επιτέλους να δείξουν αυτό που ξέρουν και μπορούν στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι θα πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη τους.


Τι πιστεύει ο προπονητής  της Ασπίδας για το παιχνίδι διαβάστε παρακάτω.

 xanthibasket: Το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με τον Αρίωνα coach κρίνονται πολλά φαντάζομαι.

ΝΕΔΗΜ.Πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι. 
Ο αντίπαλος έχει εμπειρία παρόλο που φέτος δεν έχει την δύναμη πυρός που είχε τα προηγούμενα χρόνια με ρόστερ που το αποτελούσαν παίκτριες με συμμετοχή σε Α1 Ευρώπη και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Στην ομάδα υπάρχει μια παίκτρια κόσμημα η Κυρκοπούλου που είναι και η προπονήτρια της ομάδας που τα κάνει όλα. Η εμπειρία της από συμμετοχές σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις από μόνη της δείχνει και την ποιότητά της. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις .
Μαζί με μια την Τζιάτα Λίνα είναι μαζί η δύναμη του Αρίωνα.
Είναι μια νεανική ομάδα που θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να την κερδίσουμε.

xanthibasket:H δύναμη του αντιπάλου είναι η περιφέρεια . Η δύναμη της Ασπίδας είναι η ρακέτα. Γιατί δεν μπορεί να το εκμεταλλευθεί η ομάδα αυτό?

ΝΕΔΗΜ. Έτσι είναι γιατί δεν υπάρχουν ομάδες που να έχουν στο ρόστερ καλές ψηλές. Μόνο που εμείς δεν μπορούμε να το εκμεταλλευθούμε για τον λόγο ότι δεν έχουμε τον καλό Άσσο τον οργανωτή που θα περάσει την μπάλα μέσα στην ρακέτα. Έχουμε καλά guard  πάσχουμε στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Αν μπορούσαμε να είχαμε ένα καλό άσσο που θα έκανε την εύκολη πάσα στην ρακέτα θα κατέβαζε με ευκολία την μπάλα χωρίς να την χάσει έξω από την περιοχή θα μιλάγαμε για άλλους στόχους και αποτελέσματα. 
Το είδες και στην πράξη στο παιχνίδι με την Καλαμαριά που χάσαμε πολλές φορές την μπάλα πριν το κέντρο. 
xanthibasket: Στο παιχνίδι με την Πυλαία η ομάδα έδειξε πως μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς να διεκιδικήσει κάτι καλύτερο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Ν.Κ , Αν δεν είχαμε εκείνο το κακό 2ο δεκάλεπτο σίγουρα θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.
Σίγουρα δείξαμε σαν σύνολο πιο ομάδα όταν ξυπνήσαμε . Και αν οι ψηλές μας ήταν λίγο πιο εύστοχες στην τελική προσπάθεια ήταν σε καλύτερη ημέρα και δεν έχαναν τα εύκολα lay up  και να συνεχίσω με τα αν την Αχίλλειο πτέρνα τις βολές 13 χαμένες τότε μπορώ να πω ότι θα είμαι ευχαριστημένος και θα μπορέσουμε να πάμε για κάτι καλύτερο στην συνέχεια.

xanthibasket: Και ποια θα είναι η έκβαση του παιχνιδιού τελικά?
Ν.Κ.  Όλα είναι θέμα ψυχολογίας . Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε με νύχια και με δόντια την πρώτη νίκη μας .Μοιρασμένες είναι ουσιαστικά οι πιθανότητες μεταξύ δύο ομάδων με ίδιους στόχους και ίδιες πάνω κάτω δυνατότητες. Όποιος παρουσιασθεί καλύτερα πρετοιμασμένος στο παιχνίδι θα κερδίσει.

xanthibasket: Τελευταία ερώτηση που έχει να κάνει με την γνωστοποίηση του παιχνιδιού.
  Σαν ακαδημία έχετε βγάλει οτιδήποτε υλικό για να προβάλετε το παιχνίδι αλλά γενικότερα  την ομάδα?

Ν.Κ. Σε αυτό το κομμάτι θέλουμε αρκετή δουλειά .Να ενημερώσω πως μετά από αίτηση του Αρίωνα άλλξε η ώρα του παιχνιδιού και από τις 12 πήγε στις 3,00μμ. Όλοι στην ομάδα θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου. 

Αυτά είχε να δηλώσει για το παιχνίδι ο Ν Κ. και αυτό που θα κρατήσω είναι η αγωνία του για ενεργό συμπαράσταση στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν .Ξέρω είναι γυναικείο μπάσκετ δεν είναι τόσο θεαματικό είναι έτσι είναι αλλιώς και όποια άλλη δικαιολογία θέλετε.
Μην ξεχνάτε κάτι όλοι εσείς που λέτε πως αγαπάτε το μπάσκετ 

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει κάποια στιγμή γονείς θείοι θείες αδέλφια και συγγενείς να βρεθείτε στο γήπεδο .
Είναι ωραία πιστέψτε με να βλέπετε τα παιδιά σας να αγωνίζονται για κάτι που αγαπούν τόσο πολύ. Καταλάβετε τα αγαπήστε και εσείς αυτό που λατρεύουν  τα παιδιά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου