Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κύπελλο ΑΣΠΙΔΑ -ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Βίντεο και φωτογραφίες




Καλύτερα δεν γίνεται.
Νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση για την ΑΣΠΙΔΑ με άνεση .
Μια καθαρή νίκη 70-51 και ο καλύτερος τρόπος για να μπούνε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι παίκτες της στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι έφηβοι .

Αν επιχειρούσα να δώσω χαρακτηρισμό στις ομάδες και στον τρόπο παιχνιδιού θα έχουμε από την μια μεριά την νεανική φρεσκάδα την όρεξη για τρέξιμο και διάκριση. Από την άλλη σαφώς η ηλικία βαραίνει αλλά η εμπειρία είναι περισσότερη.
Ταλέντο από την μια αργοί ρυθμοί από την άλλη και μια προσπάθεια να εκμεταλλευθεί τα λάθη των νέων.

Μέχρι ενός σημείου τα πήγε πολύ καλά η ομάδα της Ορεστιάδας που χωρίς να σπαταλάει ενέργεια και δυνάμεις εκμεταλλευόταν στο έπακρο τα λάθη της Ασπίδας.
Προσπάθησε να τρέξει από την αρχή το παιχνίδι η Ασπίδα είχε στο μυαλό της να δώσει γρήγορο ρυθμό προκειμένου να κουράσει γρήγορα τον αντίπαλο. Φυσικά δεν γίνεται πάντα έτσι και στο παιχνίδι δεν έκανε καλή διαχείριση της ταχύτητας η Ασπίδα. Πολλά τα λάθη από τους νέους παίκτες παρόλο που είχαν ρυθμό.
Λάθη αβίαστα που τα πλήρωναν με αιφνιδιασμούς .
Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 12-14 πολλά λάθη εκατέρωθεν.
Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο  χωρίς να μπορεί κάποια ομάδα να ξεφύγει. Την προσπάθεια για να ξεκολλήσει την επιχείρησε πολλές φορές η Ασπίδα αλλά τα βιαστικά λάθη που είναι και δικαιολογημένα γιατί ουσιαστικά πρώτη φορά αυτή η ομάδα παίζει επίσημο παιχνίδι.
Δεύτερο δεκάλεπτο 27-27.
Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να ξεχωρίζει ο νικητής . όποιος είχε καλύτερες αντοχές θα κέρδιζε και η ζυγαριά έγειρε σαφώς στα νέα παιδιά της Ασπίδας που βελτίωσαν το παιχνίδι τους έκαναν πιο συγκροτημένες επιθέσεις αλλά και η άνοδος του Κώστα Καψάλη που έβαλε καταπληκτικά καλάθια ήταν ο λόγος που άρχισε να κάνει μια μικρή διαφορά.
4:35    39-33  , 00,24΄΄ 49-42 σκορ με το οποίο κλείνει και το τρίτο δεκάλεπτο.
Το τελευταίο ήταν καθαρά παράσταση για έναν ρόλο.
6,20   56-46
2,35   63-47
2,20   66-47
Τελικό σκορ 70-51.
Πολλοί καλοί οι μικροί της ομάδας  που μαζί με τους Οικονόμου και τον καλύτερο του παιχνιδιού Καψάλη έδειξαν πως θα είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας.
Έχουν μπροστά τους ένα ακόμη παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Χρυσούπολη.
Η Φιλία προσπάθησε με την εμπειρία που διαθέτει να εκμεταλλευθεί τα λάθη απειρίας του αντιπάλου . Αν είχαν και περισσότερες αντοχές ίσως να βλέπαμε ένα διαφορετικό τέταρτο δεκάλεπτο.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
12-14
27-27
49-42
70-51

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: (Κοτσίκης Αντώνης) Καραμπάσης 9, Καψάλης 24(1), Γρούδος, Καλαματιανός, Τουμπαρίδης 7(1), Καψιμάλης, Οικονόμου 21(3), Τσακίρης 3(1), Εφέντη 2, Ρόιδος, Κοτσάφτης 4.

































<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aFccX1g3TZY?hl=el&fs=1">param><param name="allowFullScreen" value="true">param><param name="allowscriptaccess" value="always">param><embed src="http://www.youtube.com/v/aFccX1g3TZY?hl=el&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">embed>object>
Με ήλιο και βροχή η γραμματεία πάντα εκεί.
Έκαναν δεύτερο σπίτι τους το ΔΑΚ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου