Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τουρνουά Golden summer

Μπορεί να βγουν συμπεράσματα από μια διοργάνωση  σαν το golden summer που έλαβε τέλος την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Happy Days.
Πολλά όχι αλλά κάποια μικρά και ουσιώδη σίγουρα.


Σαν διοργάνωση πάρόλη την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διοργανωτές δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα από συμμετοχές. Βλέπετε η οικονομική κατάσταση δυσκόλεψε πολλές ακαδημίες -γονείς να στείλουν τους μικρούς αθλητές .
Είναι κάτι που θα πρέπει να το εξετάσουν πολύ σοβαρά οι διοργανωτές έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να γίνει θεσμός την καλοκαιρινή περίοδο.
Λίγες μπορεί να ήταν  οι συμμετοχές αλλά το σημαντικό ήταν πως έδωσαν το παρόν αρκετές ακαδημίες από την γύρω περιοχή που από μόνο του δείχνει μια προσπάθεια για κοινή πορεία των ακαδημιών της ευρύτερης περιοχής.
Αγωνιστικά το θέαμα ήταν το καλύτερο δυνατό και φάνηκε ο βαθμός προετοιμασίας των διαφόρων ομάδων. Όσα τμήματα δεν έχασαν τον καιρό τους μέσα στο καλοκαίρι έδειξαν πιο ομάδες και δίκαια πήραν τις πρωτιές.
Φυσικά είναι τυπικά διαδικασία η ανάλογη πρωτιά αλλά έχει και αυτή τη δικά της ερμηνεία και σημασία.
Για μια ακόμη φορά οι μικροί του Αρίωνα (97άρηδες) βγήκαν πρώτοι απε΄ναντι σε δυνατές ομάδες Ένωση Καβάλας Ασπίδα Α.ΕΚ ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Απόλλων  κλπ.
Η δουλειά που έγινε μέσα στο καλοκαίρι είχε σαν συνέπεια να έχει την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και σαν αποτέλεσμα στην καλύτερη πεντάδα να υπάρχουν δύο παίκτες της ομάδας του Αρίωνα. Μέσα στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκε και ο για πρώτη φορά συμμετέχων Π.Ερμείδης της Ασπίδας.
Η δουλειά που έριξαν και το εφηβικό τμήμα της Ασπίδας είχε και αυτό με την σειρά του την ανάλογη επιβράβευση με την κατάκτηση της πρωτιάς.
Αρνητικό στο όλο κλίμα οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν όλο το διάστημα και μόνο την τελευταία ημέρα έπεσε λίγο το θερμόμετρο .
Η όλη διοργάνωση έκλεισε την Κυριακή με την απονομή των μεταλλείων και κυπέλλων  μέσα σε ένα πολύ γιορτινό κλίμα .
Σε νεότερη ανάρτηση θα υπάρξει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου