Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μεταγραφές άλλων ομάδων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κόσμος πάει και έρχεται στις ομάδες της Α2 .
Το δικό μας ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο που θα καταλήξουν οι πρώην παίκτες της ΞΑΝΘΗΣ για να'χουμε τη δυνατότητα να τους παρακολουθούμε.


Σύμφωνα με τα γραφόμενα ο Α.Παναγιωτόπουλος έκλεισε στον Ερμή Λαγκαδά  και για την ώρα είναι η μόνη ανακοίνωση με υπογραφή συμβολαίου.
Προσπάθεια γίνεται από τον αντικαταστάτη της ΞΑΝΘΗΣ  Κόροιβο να εντάξει στον ρόστερ της τον Γ.Αναγνωστόπουλο  . Βλέπετε η πολύ καλή χρονιά ακόμη καλύτερη από την χρονιά 2008-2009 κέντρισαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων αλλά για την ώρα την μεγαλύτερη προσπάθεια την κάνει η ομάδα της Αμαλιάδας.
Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή μεταγραφή του Σ.Νησιώτη στην Κρήτη.
'Οτι έχει ακουστεί για τον Κ.Χρήστου παραμένει για την ώρα φήμη.
Αυτή η μεγάλη δυστοκία και οι πολύ αργοί ρυθμοί που επικρατούν έχουν να κάνουν με την οικονομική δυσπραγία αλλά είναι και ένας καλό λόγος  να ρίξουν καταπολύ τις απαιτήσεις των παικτών.
όταν είναι στραβό το κλίμα μπορεί να το φάει πολύ εύκολα ο γάιδαρος.
Θα περίμενε κανείς το συντονιστικό συνδικαλιστικό οργάνων των παικτών να είχε ήδη πάρει κάποιες πρωτοβουλίες για το αυτονόητο να προστατεύσει τα συμβόλαια των παικτών από την διαφαινόμενη πολιτική μειώσεων σε μεγάλο βαθμό . Μπορεί να ακούγονται πολλά νούμερα χρηματικά αλλά είναι για λίγους  .Η πλειοψηφία των παικτών στηρίζεται σε αυτά τα μικρά συμβόλαια είναι η κύρια πρόσοδος και ο χρονικός ορίζοντας  που μπορούν να αγωνιστούν και να απαιτήσουν  είναι πάρα πολύ μικρός.
Για ότι άλλο νεώτερο θα ενημερωθείτε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου