Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Τέλος και με βούλα.

Έγινε και το τυπικό και έκλεισε η συμφωνία απορόφησης της ΞΑΝΘΗΣ από τον Κόροιβο  και όλοι τώρα θα πρέπει να είμαστε μές τη τρελή χαρά γιατί η περιοχή της Αμαλιάδας θα γίνει  ή μάλλον θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά να γίνει μπασκετομάνα μετά το ατυχές πείραμα με τον Ιωνικό.
Έτσι οι ομάδες του κέντρου δεν θα έχουν πολλά σουρτα φέρτα και για μια ακόμη φορά η αποκέντρωση του μπάσκετ θα πάρει σάρκα και οστά . 
Μπορεί να  ήθελε πολύ ο πρόεδρος να δώσει την ομάδα στην ΕΑΠ που είναι και πατρίδα του αλλά βλέπετε κράτησε τον λόγο του και μπροστά στο δέος που λέγεται Κογκαλίδης συμφώνησε να δώσει την ομάδα στην Αμαλιάδα .
Μια ερώτηση μόνο άσχετη με το παζάρι που έγινε.
Αλήθεια την επιχορήγηση την παίρνουν οι ομάδες οι Α.Σ για την συντήρηση των ακαδημιών τους ??

Ποιός μπορεί να απαντήσει σ' αυτό.Περιμένω κάποια σοβαρή ενημέρωση γιατί έχει ψωμί το πράμα τις δύσκολες εποχές που περνάμε. Όχι τίποτα άλλο γιατί χορτάσαμε από τζάμπα μάγκες και ενημερωτές ............

2 σχόλια:

  1. Οι επιχορηγήσεις δίνονται μόνο σε Α.Σ. δηλαδή ερασιτεχνικά σωματεία που έχουν ως βασικό σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος... Τα συμπεράσματα είναι εύκολα φαντάζομαι. Και φυσικά μην ξεχνάς πως οι ομάδες που έχουν ανδρικό πρέπει να έχουν και εφηβικό και παιδικό.
    Πιστεύω να σου απάντησα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν απάντησες !!!
    'Ανοιξες νέο κύκλο για τον τρόπο λειτουργίας των Α.Σ.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή