Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στεφανίδης

Συνέχεια στις μεταγραφές των πρώην παικτών της ΞΑΝΘΗΣ με τον μοναδικό Ξανθιώτη παίκτη της τον Γ.Στεφανίδη να παίρνει μεταγραφή στην ομάδα της Ελευθερούπολης.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα στη περιοχή που να καλύπτει τις αγωνιστικές απαιτήσεις του Στεφανίδη πλην ΓΑΣ και με κριτήριο το βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ΞΑΝΘΗ (καθαρά επαγγελματικοί λόγοι ) η πρόταση της Ελευθερούπολης ήταν ή καλύτερη δυνατή.
Τόσο η εμπειρία του όσο και η αγωνιστική του κατάσταση θα είναι η μεγαλύτερη βοήθεια στην νέα του ομάδα.
Από τη μεριά μου να ευχηθώ ότι καλύτερο στον καλό φίλο Γ.Στεφανίδη και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου ας κοιτάξει να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί έτσι ώστε να ξανανεβεί  το τοπικό μπάσκετ πολύ ψηλά.



Αντιγράφω από το thrakisprot.

Στην Ελευθερούπολη ο Στεφανίδης

Η Ξάνθη μπορεί να παραχώρησε τη θέση της στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ωστόσο κανείς δεν σκέφτηκε και τους αθλητές της ομάδας που έμειναν χωρίς δουλειά. Ο καθένας προσπαθεί να κοιτάξει το μέλλον του σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή την ίδια ώρα που οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Στεφανίδης, που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Ξάνθη ενώ αγωνίστηκε και για μια σεζόν στον ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ελευθερούπολης και με την εμπειρία του θα προσφέρει πολλά στην ομάδα της Καβάλας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα , τον ΓΑΣ, καθώς είναι στον ίδιο όμιλο με την νέα του ομάδα.

Ο Στεφανίδης είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας και σίγουρα με αυτή την κίνηση ενδυναμώνεται αρκετά και η ομάδα της Ελευθερούπολης , κάτι που επηρεάζει και τον ΓΑΣ Κομοτηνή , καθώς θα τον βρει στο δρόμο του και προστίθεται ένας ακόμα ανταγωνιστής για την άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου