Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Βουλιάζουμε?????????

Ίσως φέτος να έχουμε το πιο μουσικό πρωτάθλημα στην Α2 .
Όχι δεν τζάτζεψε ο ποιητής αλλοπαρμένος ήταν .Μόνο οι τρελοί και οι αλλοπαρμένοι μπορούν και βλέπουν οράματα . Πριν σφυρίξουν την έναρξη οι ρέφερι βαράνε τα νταούλια . Ομάδες τα παρατούν  άλλες κατάλαβαν πως δεν πάει το πράγμα έτσι και άρχισαν τις συνενώσεις.


Φυσικά κάποιες άλλες σβήστηκαν από τον χάρτη και η κοινή συνισταμένη πως άργησαν αλλά το πήραν το μήνυμα . "Βουλιάζουμε έτσι κι αλλιώς".
Χάθηκε πολύτιμος χρόνος αλλά ποτέ δεν είναι αργά και κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Λίγες ομάδες ΄ςχουν προνοήσει και έστησαν ομάδα που ήδη είναι σε προετοιμασία και όταν μιλάμε για προετοιμασία δεν θα πρέπει να  μιλάμε για μάζεμα παικτών και άντε να σουτάρουμε και ότι βγει και μετά βλέπουμε . Μιλάω για οργάνωση σε όλα τα επίπεδα .
Ήδη το Παγκράτι περιμένει στη γωνία μετά το μπαμ του Πανελληνίου . Βλέπετε το αφεντικό δεν έβγαλε τα αναμενόμενα σε πρεστίζ  και δείχνει την αντίληψη που έχουν όλοι οι "Σωτήρες"του αθλητισμού στην χώρα μας. Αυτό περίμεναν οι του Παγκρατίου όπως και γιαυτό πάλευε η Ολυμπιάδα . Μια τρίτη θέση που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 . Δικαιώθηκαν φαίνεται οι προσδοκίες τους .
Δεν έχει πάτο το πηγάδι αγαπητοί μου και δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ αν σκεφτείτε το τι θα  γίνει όταν φτάσει το όποιο πρωτάθλημα περίπου στην μέση . Πόσες ομάδες θα είναι ανοιχτές και πόσες θα καταφέρουν να το τελειώσουν. Η Λάρισα θα παίζει στην τοπική κατηγορία τα Τρίκαλα είναι μεταξύ φθοράς και καταστροφής .
Αυτό που με προβληματίζει είναι ο εφησυχασμός που επικρατεί .
Καμιά ανακοίνωση καμιά δήλωση για την πραγματική κατάσταση καμιά κίνηση από συνδικαλιστικά σωματεία . Λες και περιμένουν όλοι πρώτα να γίνει το μπαμ και μετά να βγούνε με δηλώσεις . Περιμένουν να τα τινάξει ο ασθενής  πρώτα???
Η επίσημη πολιτεία δεν βλέπει το χάος που έρχεται ?
Η μήπως το βλέπει και αφήνει τον χρόνο να κάνει το ξεκαθάρισμα  χωρίς να επωμιστεί κόστος?
Χρειάζεται αλλαγή πλεύσης αλλά μήπως μια απόφαση μια πρόταση μια παρέμβαση που να δείχνει δρόμο θα ήταν μια καλή συμβολή από την πλευρά της?
Αλλά τώρα όλα τα σκιάζει η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και η Εθνική μας. Έχουμε την βιτρίνα αυτή τη στιγμή θα ασχοληθούμε με τα πουρνάρια?
Άσε να τελειώσει η γιορτή να πετύχουμε και κάτι καλό και μετά θα ασχοληθούμε ..................
Δεν είμαι Κασσάνδρα Μήτσος είμαι αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει πως το μέλλον είναι σπαρμένος με αγκάθια πολλά .
Από κουβέντες με διάφορους παράγοντες από πολλές ομάδες της Α2 το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως η προσπάθεια στο σύνολο της είναι να βγει η χρονιά και μόνο αυτό. Ξέρουν πολύ καλά αλλά το έχουν κρυφό μυστικό πως είναι η χρονιά της κρίσης ." Τον χειμώνα τούτου άμα τον πηδήξουνε άντε για άλλα δέκα χρόνια καθαρίσανε". Αυτό τραγουδούσε ο Νιόνιος αυτό θέλουν να πιστεύουν  οι παράγοντες.
Φυσικά είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεφύγουν οι ελάχιστες εκείνες ομάδες που έχουν οργανώσει τα του οίκου τους . Μια άνοδος φέτος θα είναι πιο εύκολη υπόθεση από άλλες χρονιές. Εάν έχουν καθαρή τη φωλιά τους και πληρωμένους τους παίκτες τους θα μπορούν να πετύχουν άνετα τους στόχους τους.
Και οι ομάδες που δείχνουν ικανές είναι ο Αρκαδικός η Δράμα . Ίσως θα πείτε και η Ολυμπιάδα μόνο που θα κρατήσω μικρό καλάθι μετά το κάζο της προηγούμενης χρονιάς. Όλοι οι άλλοι λίγο πολύ στα ίδια .
Οι νεοφώτιστοι και οι άλλοι νεοφώτιστοι που θα προκύψουν από αποχωρήσεις κλπ μπορεί να έχουν ενθουσιασμό αλλά είναι πολλά τα προσόντα που χρειάζονται πρώτα για παραμονή και μετά για περισσότερα. Δεν κάνει κακό ο ενθουσιασμός αλλά τώρα χρειάζονται γερά και σταθερά βήματα .
Έχουμε δρόμο μακρύ μπροστά μας και εύχομαι να βγει κάτι καλό από την δύσκολη αυτή κατάσταση . Θα ματώσουμε όλοι θα στεναχωρηθούμε όλοι και εδώ στην ΞΑΝΘΗ το βιώνουμε ήδη .

2 σχόλια:

  1. Αφού την απάντηση την έδωσες ο ίδιος, τι αναρωτιέσαι???

    "Η επίσημη πολιτεία δεν βλέπει το χάος που έρχεται ?
    Η μήπως το βλέπει και αφήνει τον χρόνο να κάνει το ξεκαθάρισμα χωρίς να επωμιστεί κόστος?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνοντας σημειολογία και σύμφωνα με τα προσόντα του γαϊδάρου είναι λογικό να αναρωτιέμαι.
    Υπάρχει ένα σόκιν ανέκδοτο που λέει "εμείς είμαστε μόνο για ένα πήδημα να μη ξεχνιόμαστε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή