Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

Γράφτηκαν και θα γράφτούν ακόμα πιο πολλά για τα στελάχη των Ακαδημιών προπονητές διοικητικούςρκαι τι καλή δουλειά κάνουν και άλλα τέτοια.Μέχρι τώρα κανείς και κανένα μέσο δεν έχει κάνει αναφορά νύξη για τους αφανείς ήρωες του συστήματος . Ποιοί είναι αυτοί ?
ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΑΛΛΟΣ όλοι οι γονείς με λίγα λόγια αυτοί που τρέχουν πίσω από τα παιδιά και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κλείσουν τις τρύπες και τις ελλείψεις του παράλογου συστήματος που λέγεται "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"
"ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ"
Για σκεφτείται λίγο τι κάνετε όλη την ημέρα  είναι ρόλος καθημερινής υποστίρηξη ο ρόλος που έχετε?
Αν σταματήσετε για μέρα μόνο να πηγαίνετε και να φέρνετε τα παιδιά στογια να μην πάμε στα πιο βαριά  ιδιαίτερα κλπ πως θα πηγαίνει ο κανακάρη σας η ομορφονιά στο γήπεδο θα λειτουργήσουν οι ομάδες αν σταματήσετε να πληρώνετε κάθε μήνα ?
Μα θα μου πείτε είναι επιλογή και αν θέλεις μπαίνει στην διαδικασία αυτή.
Λάθος αντίληψη των πραγμάτων έχουμε για τον ρόλο κάποιων ανθρώπων και θεσμών σε αυτή την χώρα .Πρέπει να καταλάβουμε πως μεχρι κάποιο επίπεδο είναι η πολιτεία που πρέπει να μεριμνά με τους φορείς που έχει για τα βασικά είτε είναι μόρφωση είτε είναι αθλητισμός. Ναι να πληρώσω όταν θέλω το κάτι παραπάνω όταν θέλω εξιδίκευση αφού πρώτα μου έχει δώσει τα βασικά η πολιτεία ο Δήμος κλπκλπ.
 Τέλος το μακρυνάρι και να μπω στην ουσία ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη πατέρας μητέρα ποτέ δεν ακούστηκε η γνώμη τους καιρός είναι λοιπόν να πάρουν τον λόγο και αυτοί.
Έχει μπει στην σειρά η διαδικασία και σε λίγο στο site θα υπάρχουν οι απόψεις οι γκρίνιες  και ότι άλλο τους κατέβει στο κεφάλι έχουν δικαίωμα και οι γονείς να εκτονωθούν.
Υπομονή και θα αρχίσει η δημοσίευση τους σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου