Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Διάρκεια είναι το ζητούμενο



Mπορεί να αναβλήθηκε το φιλικό με τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά το κενό καλύφθηκε γρήγορα με την ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ .
Με δύο λόγια μπορεί να γίνει η περιγραφή και το συμπέρασμα από το παιχνίδι.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Αυτό λείπει για την ώρα από την ομάδα του Γ.Σουλιώτη και εν όψει  του παιχνιδιού κυπέλλου πρέπει να βρει την συνταγή για να έρθει και το καλό αποτέλεσμα .
Μπορεί να έχασε 70-78 αλλά η ομάδα ως άλλος δόκτωρ ΤΖΕΚΥΛ και μίστερ ΧΑΙΝΤ δείχνει να ακροβατεί .
Κάνοντας ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο έδωσε πολλές υποσχέσεις για το δεύτερο.
Καμιά συνέχεια όμως στις καλές προσπάθειες θέλεις η κούραση της προετοιμασίας θέλεις χίλιοι λόγοι η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου  έμοιαζε ασύνδετη ανοργάνωτη και συν τοις άλλοις και φοβερά άστοχη.
Δεν πρέπει να βγουν εύκολα συμπεράσματα από τα φιλικά γιατί αλίμονο  αν κρίνουμε την ομάδα από τα φιλικά.
Ανακάτεμα τράπουλας συνταγών και τακτικής παιχνιδιού είναι τα φιλικά.
Το μόνο που κρατάμε είναι πως το μπάσκετ που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο καιρό είχαμε να το δούμε και ελπίζω να είναι τέτοια η συνέχεια  το μόνο που λείπει και το τόνισε και ο προπονητής είναι η διάρκεια . Γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω στην καλή συνέχεια και παρουσίαση της ομάδας
Λίγα λόγια για το φίλμ του αγώνα .Αρχική πεντάδα οι ΝΤΡΑΣΚΟΒΙΤΣ-ΚΟΥΚΟΥΡΆΒΑΣ-ΓΕΛΑΝΙΤΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Πολ'υ καλό ξεκίνημα με την περιφέρεια να κινείται πολύ γρήγορα να έχει πολύ καλές εναλλαγές και πιό εύκολο σκοράρισμα.Κάποια αδράνεια που παρουσιάστηκε στις επιστροφές λύθηκε με την είσοδο του ΝΗΣΙΩΤΗ ως 5αριού αλλαγές στο 1-2 είτε με ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ-ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ και ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.
Πολύ καλός στις κιν'ησεις του στην επίθεση ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και το 10λεπτο έκλεισε με τοσκορ 27-16.
2ο 10λεπτο αρκετά λάθη κακή κυκλοφορία με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στους ΙΚΑΡΟΥΣ να πλησιάσουν στα 2 λεπτά στο 34-30, αναλαμβάνει χρέη εκτελαστή ο jelenic και το σκορ γίνεται 40-30.2ο ημίχρονο και αρχίζει η κούραση να δείχνει τα πρώτα σημάδια πολλά τα λάθη και δικαιολογημένες οι φωνές από τον ΣΟΥΛΙΩΤΗ  πολλά τα λάθη από τους περιφερειακούς εκνευρισμός και το δεκάλεπτο κλείνει με τους ΙΚΑΡΟΥΣ μπροστά με 51-56. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχε συμμετοχή και ο Μαρουλάκης και σημείωσε και 3ποντο.
4ο δεκάλεπτο μια από τα ίδια αφού δεν υπήρχε αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι επιπολαιότητα στις προσπάθειες και 44 δεύτερα πριν το τέλος το σκορ ήταν 70-75 άστοχη προσπάθεια για τρίποντο και στην συνέχεια αντιαθλητικό φάουλ απο τον ΜΑΣΛΑΡΙΝΌ και εκεί τελείωσαν όλα 70-78 το τελικό αποτέλεσμα .
Πάρα πολύ ένταση και νεύρα από τους παίκτες του ΙΚΑΡΟΥ πολλά σκληρά φάουλ και πολύ μεγάλο πάθος έδειξαν σε αντίθεση με το πιο μαλθακό και ντελικάτο παιχνίδι των παικτών της ΞΑΝΘΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου