Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΑΘΛΟΣ – ΑΣΠΙΔΑ 2001 28-80




Χτύπησε και την ΑΣΠΙΔΑ η γρίπη των χοίρων ή όπως αλλιώς την λένε Η1ΝΙ ?/
Μόνο 8 παίκτες έδωσαν το παρών στο παιχνίδι με τον ΑΘΛΟ και οι επιλογές του Δ.Παναγιωτόπουλου ήταν περιορισμένες.
Αλλά και οι επιλογές του Π.Πεχλιβανίδη έτσι κι αλλιώς είναι λίγες αφού στηρίζεται κυριολεκτικά σε τρεις παίκτες με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αντέξουν στον ρυθμό που επέβαλαν οι παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ 2001 με τις τρεις παραπάνω επιλογές που είχε.
Ένα δεκάλεπτο ήταν μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες του ΑΘΛΟΥ και προσπάθησαν αρκετά με εμφανή την βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν γίνεται να βγει ολόκληρο παιχνίδι μόνο με τρεις παίκτες η κούραση ήρθε πιο γρήγορα μιας και η πιεστική άμυνα της Ασπίδας από το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτή που έδωσε την νίκη με την μεγάλη διαφορά στο σκορ.
Παρόλες τις ελλείψεις η ποιοτική διαφορά ήταν εμφανέστατη και ήταν μια ευκαιρία για να δωθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες ευκαιρία που την άρπαξαν οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ.
Πολύ καλοί για τον ΑΘΛΟ η γνωστή του τριάδα ΑΖΙΔΗΣ Η Νο 15 Μ- ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ Α Νο12 – ΚΟΣΜΙΔΗΣ Π Νο7
Από την ΑΣΠΙΔΑ για μια ακόμη φορά πολύ καλός ο Φ.Κουτρουβέλης και ο Ανεβασμένος και με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας Θ.Βαλασίδης.
Δυνατά έπαιξε για μια ακόμη φορά ο Κ.Μπουραζάνης εκτός από τις καλές εμφανίσεις του ο Β.Πολατίδης αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Α.Χατζηαντωνίου οι δε Ρ.Καλαϊτζης Ε.Πετκίδης Γ.Θεοδωρίδης παρόλο τον μικρό χρόνο συμμετοχής βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα τους .
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
1ο 7-18
2ο 14-44
3ο 16-57
4ο 28-80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου