Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Παιδικό πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΓΑΣ.-ΑΣΠΙΔΑ 2001




Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς της ΑΣΠΙΔΑΣ 2001 για το καταπληκτικό θέαμα που πρόσφεραν και για τις υποθήκες που έβαλαν για το μέλλον αυτής της ομάδας.
Στο κλειστό Δημοτικό της Κομοτηνής αντιμετώπισαν την ομάδα του Γ.Α.Σ Κομοτηνής την ομάδα που αγωνίζεται στο παιδικό πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ και όχι μόνο την κοίταξαν στα μάτια αλλά λίγο ακόμη και θα γινόταν η έκπληξη.
Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πως ‘ηταν μια εύκολη νίκη για τον Γ.Α.Σ αλλά το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε όχι μέσα στο γήπεδο αλλά με έξωθεν πιέσεις από παράγοντες του Γ.Α.Σ που με βρισίες και απειλές προς τους διαιτητές κάτι που είδαν οι λίγοι παρόντες φίλοι και γονείς .
Θα συνεχίσω πρώτα με αυτό το θλιβερό γεγονός και την νοοτροπία κάποιων παραγόντων που νομίζουν έχουν το δικαίωμα και δεν με ενδιαφέρει από πού απορρέει αυτό το δικαίωμα αλλά τέτοιοι παράγοντες μόνο ζημιά και αθλιότητα μπορούν να προσφέρουν στο μπάσκετ. Με το ζόρι παντρειά και νίκη δεν γίνεται.
Μόνο την αγωνιστική γύμνια τους προσπαθούν να κρύψουν .Αιώνες πίσω γύρισε το μπάσκετ και δυστυχώς ο κύριος αυτός δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
Λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού και ενώ οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ έκαναν το come back προπονητής και ο παραπάνω παράγοντας άρχισαν ένα μπαράζ με απειλές και βρισιές σε δύο τρομοκρατημένους διαιτητές που ναι έκαναω τραγικά λάθη μέχρι εκείνο το σημείο αλλά κανένας δεν μπορεί να απειλεί και να επιτίθεται σε διαιτητές γιατί αδίκησε την ομάδα τους.
Ήταν τέτοιος ο τρόμος των διαιτητών που δεν τόλμησαν να κάνουν το αυτονόητο να δώσουν τεχνικές και όχι μόνο μια στον προπονητή του Γ.Α.Σ και να διατάξουν την απομάκρυνση του παράγοντα από το γήπεδο.
Αλλά για καθίστε καλά θέλουμε αστυνομία σε παιδικό πρωτάθλημα???
Μετά από αυτά οι διαιτητές έδωσαν δύο τεχνικές ποινές στον προπονητή της Ασπίδας Κ.Ιωαννίδη και έτσι μπόρεσε ο ΓΑΣ να κερδίσει το παιχνίδι. Και να σκεφτείτε ότι οι μικροί κατέβηκαν γνωρίζοντας πως το πιο σίγουρο είναι να ηττηθούν ,όταν κατάλαβαν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση τότε ο από μηχανής θεός έδωσε την λύση.
Όταν του χρόνου θα αγωνίζονται κανονικά με παίκτες της ηλικίας τους σίγουρα δεν θα έχουν πρόβλημα με τις περισσότερες ομάδες του Γ΄ομίλου.
Εξαιρετικός παρόλο που χρεώθηκε νωρίς με τρία φάουλ ο Αλέξης Πιστόλας που έδωσε μάχες κάτω από τα καλάθια με δύο και τρεις αντιπάλους πιο ψηλούς και εύσωμους.
Πάρα πολύ καλός στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν ξεπέρασε τους φόβους του ο ΑΔΑΜ που όταν αφήνει στην άκρη τους φόβους του πρωτάρη βγάζει μάτια με το ταλέντο του. Νευρικός και με λάθη ο Θ.Βαλλασίδης καλός αλλά κουράστηκε από την μεγάλη σε χρόνο συμμετοχή ο ΡΑΟΥΛ .Δυνατός αλλά θέλει δουλειά στο σουτ ο Κ.Μπουραζάνης όπως και ο Ε.Πετκίδης που όταν είναι συγκεντρωμένος κάνει καταπληκτική δουλειά. Μαχητής και ουσιαστικός ο Φάνης Κουτρουβέλης που έκανε πολλά χιλιόμετρα. Και για να μην αδικήσω τα υπόλοιπα παιδιά μια κουβέντα που έλεγαν οι γονείς που ήταν παρόντες. «Μπράβο σε όλα τα παιδιά του χρόνου θα βγάζουν μάτια»
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗΣ 61-47

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-8, 12-11, 15-15, 18-13

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης Κώστας): Πολιτίδης 2, Καλαιτζής 6(2), Κουτρουβέλης 5, Γεωργιάδης, Βαλασίδης 9(2), Θεοδωρίδης 2, Πετκίδης 6(1), Χατζηαντωνίου 1, Μπουραζάνης, Ελευθεριάδης 9(1), Θεμιστοκλής 5, Πιστόλας 2.

Γ.Α.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Πίτατζης Θεόδωρος): Λόης 8, Κοροτζίδης, Μπαλταγιάν 7, Καρανικολάου 2, Τσιλικίδης 2, Μπάτζιος, Γεωργακούδης 3, Ματεοσιάν 11, Παπαχρήστου 4, Πολυτσάκης 2, Λεχούδης 22.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου