Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ


ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ

Την πιο φαρμακερή επιστολή για τα τεκταινόμενα στον χώρο και πιο πολύ για το πρωτάθλημα της Α2 έστειλε η διοίκηση της ΔΑΦΝΗΣ στα ΜΜΕ.
Το γιατί έστειλε τώρα τέτοιου περιεχομένου επιστολή πολλοί λένε πως είναι επήρεια των όσων και όχι λίγα έχει περάσει η ΔΑΦΝΗ τα τελευταία χρόνια. Αν έχει δίκιο και είναι προσπάθεια να πάρει μερίδιο εύνοιας δεν το εξετάζω οι συνέπειες κατά την γνώμη μου μάλλον θα είναι κατά της .
Σημασία έχει το περιεχόμενο και το κατά πόσο αυτά που θίγει και ονοματίζει είναι καθημερινή τακτική και πραγματικότητα.
Ο καθένας που αγαπάει τον χώρο και μέσα από αυτό θέλει να βλέπει τον υγιή ανταγωνισμό χωρίς μεγάλες ακρότητες και εύνοιες μάλλον θα πρέπει να ξέρει πως έτσι είναι η πραγματική εικόνα κάτω από την βιτρίνα.
Δυστυχώς και μετά τα όσα κατά καιρούς συμβαίνουν τώρα και στο παρελθόν η αναφορά για λαμόγια που λυμαίνονται τον χώρο μόνο αστεία ποσοτικά την χαρακτηρίζω.
Μαγαζάκια τους κατάντησαν τις ομάδες οι περισσότερες διοικήσεις και χώρο ξεπλύματος και αδιαφάνειας των οικονομικών και προσωπικών επιδιώξεων .
Εδώ και αρκετούς μήνες μέσα από μια έρευνα μικρή αλλά ουσιαστική για τα πεπραγμένα και τεκταινόμενα βγήκαν στο φως του Ήλιου νοοτροπίες αντιλήψεις και το χειρότερο τακτικές συνωμοσίας στην προσπάθεια για ακόμη περισσότερη περιχαράκωση του κλειστού κλαμπ που λέγεται διοίκηση ομάδας.
Αν το παράδειγμα Σαλιαρέλη Κοσκωτά και λοιπόν λουλουδιών του ποδοσφαίρου κλόνισαν την εμπιστοσύνη του κοινού (φυσικά δεν σταμάτησε εκεί έγινε πιο εξελιγμένο και πιο εύπεπτο το πράγμα μιας και μπήκαν και άνθρωποι ειδικοί στην χειραγώγηση του κόσμου) ο χώρος του μπάσκετ πρόβαλε το δικό του τρανό παράδειγμα με τον κο ΔΡΟΣΟ και τους λοιπούς .
Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε μόνο μια σιωπηρή αντίδραση από τον κόσμο που απομακρύνθηκε ακόμη πιο πολύ από τα γήπεδα. Αυτό είναι και το δικό μου τελικό συμπέρασμα για την κακοδαιμονία του χώρου.
Σιωπηρά μεν αλλά με πάταγο σαν αποτέλεσμα έφυγε ο κόσμος από τα γήπεδα .
Παιχνίδια της Α1 εκτός των μεγάλων κλαμπ και τα γήπεδα είναι άδεια.
Στην γειτονική πόλη ένα γήπεδο 1400-1500 θέσεων για μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 .
Είναι και απορία πολλών γιατί δεν δήλωσαν σαν δεύτερη έδρα το «ΑΜΟΙΡΕΊΔΙΟ» στα παιχνίδια τουλάχιστον με τις μεγάλες ομάδες όπου και κόσμο θα μάζευαν και μεγαλύτερη διάδοση του αθλήματος θα γινόταν εν τέλει.
Κακή νοοτροπία κόμπλεξ πέστε το όπως θέλετε άδικο δεν θα έχετε.
Καβάλα –Παναθηναϊκός 4000 εισιτήρια από 8 ευρώ Μ.Ο =32000 επι 4 το λιγότερο παιχνίδια 128000 συν την διαφήμιση που αυτόματα λόγω κόσμου θα έχουν μιας και τα χρήματα είναι στα τηλεοπτικά δικαιώματα και από τους σπόνσορες που θα βλέπουν αγοραστικό κοινό θα τους χαλούσε ???
Το συμπέρασμα είναι μάλλον δεν θέλουνε άλλους στα πόδια τους μαγαζάκια κατάντησαν.
Και η μόνη φωτεινή εξαίρεση μέχρι αυτή την στιγμή ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρόδου.
Δ.Χ xanthibasket.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου