Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

AΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΑΝΘΗ-ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ



Πρώτο αγωνιστικό τέστ για την ομάδα με το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΕΡΜΗ Περάματος και είχε την καλύτερη κατάληξη  . Νίκη με 85-71 .
Μπορεί να δείχνει  εύκολη η επικράτηση αλλά μόνο εύκολη δεν ήταν.
Σε προηγούμενη αναφορά χαρακτήρισα την ομάδα dr Τζέκυλ και mr Χάιντ με τα σκαμπανεβάσματα στην διάρκεια του παιχνιδιού της.Και σήμερα στο πρώτο τέστ έκανε τα εύκολα δύσκολα .Αγνώριστη  στο πρώτο ημίχρονο ασύνδετη με πάρα πολλά λάθη και κυρίως από τους παίκτες που είναι η δύναμη κρούσης και οι οργανωτές του παιχνιδιού .Ο Δ. Μασλαρινός και ο Β. Κουκουράβας  έπλεαν σε ρηχά νερά εκνευρισμός και μοιραία λάθος επιλογές στην επίθεση και μια περίεργη  αδράνεια στην άμυνα.Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του ΕΡΜΗ  μπροστά  με 45-42.
Στο 3ο δεκάλεπτο η αρχή δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας πάλι λάθη και ένα 7-0 έφτασε το  σκορ στο 44-52. Κάπου εκεί οι φωνές και το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Γ.Σουλιώτη και η ομάδα πήρε μπροστά και ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο .Καλή κυκλοφορία πιο καλή άμυνα που λιγόστευε τα περιθώρια για εύκολο σουτ των αντιπάλων  και ακόμη πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση .Ρόλο ηγέτη για μια ακόμη φορά με τα ωραία και θεαματικά καλάθια ανέλαβε ο Γ.Αναγνωστόπουλος , πιο σοβαρός στο παιχνίδι του ο Α.Παναγιωτόπουλος και επιτέλους η μηχανή καλαθιών που λέγεται IVAN πήρε μπροστά.Σαν να μην υπήρχε καθόλου η παρένθεση του πρώτου ημιχρόνου και έδειξε τι μπορεί πραγματικά να βγάλει στο γήπεδο. Διάρκεια ήταν το ζητούμενο την βρήκε από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και έφτασε στο αποκορύφωμα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αυτή  την ομάδα προετοίμαζε ο Γ.Σουλίωτης και αυτή την ομάδα κατάφερε και έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο. Από την μεριά του Περάματος έδειξε πως δεν είχε τις δυνάμεις για ένα ακόμη ημίχρονο καλή ομάδα αλλά θέλει δουλειά και διάρκεια  και στερείτε από τις εναλλακτικές βοήθειες από τον πάγκο.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
1ο ημιχρονο 42-45
3ο δεκάλεπτο
0-7 και το σκορ 44-52
Μασλαρινός       48-52 καλή άμυνα και κάρφωμα που ξεσηκώνει τους φίλαθλους από τον Αναγνωστόπουλο 50-52. Πάλι κλέψιμο από την  σφιχτή άμυνα και τρίποντο από τον Παναγιωτόπουλο  53-52.
Τάπα από τον Αναγν/πουλο  αιφνιδιασμός 57-52.
Κλείνει το δεκάλεπτο μια πολύ ωραία σε δημιουργία και εκτέλεση επίθεση και το σκορ κλείνει  61-54.
4ο  δεκάλεπτο
Προσπάθεια να επανακάμψει από το Πέραμα και στο 8.00 το σκορ 63-59
Από το σημείο αυτό και μετά είναι ολική η επικράτηση της ΞΑΝΘΗΣ  με ένα πολύ καλό και απολαυστικό μπάσκετ και το παιχνίδι κλείνει με σκορ 85-71.
Καλύτερος του παιχνιδιού αν και είχε δύο ημίχρονα διαφορετικά ο Α.Παναγιωτόπουλος.
    Λίγος ο κόσμος αλλά ενθουσιώδης και το συμπέρασμα είναι πως έφυγε ευχαριστημένος.

Το παρών έδωσε και ο πρώην προπονητής της ΞΑΝΘΗΣ  Γ.Ζαφειρούδης.





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Διαιτητές: Δεσλής - Καλούτσας.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 42-45, 61-54, 85-71.
ΞΑΝΘΗ (Σουλιώτης): Παναγιωτόπουλος 28 (6), Ιωακειμίδης, Κουκουράβας 8 (2), Στεφανίδης 10 (2), Μαρουλάκης, Γέλενιτς 7 (1), Αναγνωστόπουλος 10, Νησιώτης 16, Μασλαρινός 6.
ΠΕΡΑΜΑ (Καλαμπάκος): Μαϊστόροβιτς 12 (1), Δασκαλούδης 7, Αμάτο 6, Μοτσενίγος, Σολωμός 4, Κλήμης, Λιακόπουλος 14 (1), Κυπριτζόγλου 5 (1), Τραφαλής 7, Καραλής 3 (1), Σκούταρης 13 (2), Στέφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου