Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

3η Αγωνιστική παιδικού πρωταθλήματος ΑΡΙΩΝ -ΑΣΠΙΔΑ 2001


Στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος ένα ακόμη παιχνίδι μεταξύ ομάδων της πόλης. Γηπεδούχος ο ΑΡΙΩΝΑΣ φιλοξενούμενη η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ ή καλύτερα η ΑΣΠΙΔΑ 2001 που αποτελείται από παιδιά έτους γεν/ως 1996 είναι κάτι σαν ομάδα απόκτησης εμπειριών από πρωτάθλημα κάτι που έχει κάνει και η άλλη Ακαδημία ο Αρίωνας με την επωνυμία Α.Σ ΞΑΝΘΗ με σκοπό να αποκτήσουν εμπειρίες για την επόμενη χρονιά που θα συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα κανονικά.
Νικήτρια η ομάδα του Αρίωνα με σκορ 70-38 δίχως όμως να παίξει καλό μπάσκετ με πολλά λάθη και δικαιολογημένα ο Γ.Θερμός τους έβαλε τις φωνές πολλές φορές . Από την άλλη οι πρωτάρηδες τα πήγαν αρκετά καλά μιας και μόνο επτά παίκτες είχε στην διαθεσή του ο προπονητής της ΑΣΠΙΔΑΣ Δ. Παναγιωτόπουλος ελλείψει δελτίων συμμετοχής (για κάποιο λόγο δεν έχουν έρθει ακόμη) με αποτέλεσμα οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ να μην μπορούν να βγάλουν όλο το παιχνίδι και η κούραση να τους έχει καταβάλει.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΡΙΩΝ
4 ΝΤΑΒΟΥΛΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
5 ΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ
6 ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
7 ΚΑΤΣΙΛΙΔΗΣ
8 ΚΑΡΑΛΑΝΙΔΗΣ
9 Χ¨ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ
10 ΖΑΡΑΣ
11 ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΑΝ
12 ΜΠΕΜΠΕΚΙΔΗΣ

ΑΣΠΙΔΑ
4 ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ
5ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ
6 ΚΟΥΤΡΟΥΒΕΛΗΣ
8 ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ
10 ΠΕΤΚΙΔΗΣ
13 ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ
15 ΠΙΣΤΟΛΑΣ

Αρνητικό που σχολιάστηκε είναι η απουσία των γονέων .
Ίσως δεν έχουν καταλάβει πως τα παιδιά τους παίζουν σε πρωτάθλημα δοκιμάζονται σαν παίκτες και σαν παιδιά έχουν την ανάγκη παρουσίας συμπαραστατών.
Ένα μπράβο είναι η καλύτερη επιβράβευση για τα παιδιά .
Πρέπει να καταλάβουν οι γονείς πως πρέπει αν το επιτρέπουν οι συνθήκες να είναι δίπλα στα παιδιά τους γιατί και η ηλικία το απαιτεί και καλύτερους θα τους κάνουν σε πολλά επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου