Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μανάκας παρέα με Κουλουριώτη-Πελεκάνο!

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μανάκας βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία και με πολλή δουλειά ανεβάζει συνεχώς τον προσωπικό του πήχη.  



Φέτος ο Κομοτηναίος Center αφήνει την Ανατολική Μακεδονία και κατηφορίζει στο Ναύπλιο, στον τοπικό Οίαξ και στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής του Νότου. 
Από τις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής, στο ανδρικό του ΓΑΣ Κομοτηνή με παραστάσεις σε Β' και Γ' Εθνική παρά το νεαρό της ηλικίας του, έπειτα στην Αγία Βαρβάρα και μετά στην Α2 με την Καβάλα με τελευταίο σταθμό τον ΓΣ Ελευθερούπολης. 

Στη φωτογραφία ο Γ.Μανάκας, στη βράβευσή του από την ΑΕΚομοτηνής και τον κ. Σχώρη Αθανάσιο ιδιοκτήτη των Mikel Κομοτηνής

Πλέον έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για τα δύσκολα μονοπάτια του Νότου. Αποτελεί προσωπική επιλογή του coach Κουλουριώτη και θα βρίσκεται δίπλα σε αθλητές όπως ο Μιχάλης Πελεκάνος. Τα φιλόδοξα σχέδια του Οίαξ καθώς και το υψηλό επίπεδο της ομάδας ήταν αρκετά για να πείσουν τον Γιώργο να κάνει το βήμα. Γνωρίζουμε πως για τον ύψους 2.03 πιτσιρικά ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες της Α2 και της Β Εθνικής όμως αυτοί που τον έπεισαν είναι οι Ναυπλιώτες.
Φυσικά, η Ελευθερούπολη προσπάθησε να κρατήσει τον παίχτη της όμως με μια προσφορά εξαιρετικά χαμηλή, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μένει να δούμε πώς η ομάδα της Καβάλας θα αναπληρώσει το σημαντικό αυτό κενό που αφήνει πίσω του ο Γιώργος προκειμένου και αυτή να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο δικό της μαραθώνιο της Β'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου