Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μετεγγραφών συνέχεια

Συνεχίζονται οι κινήσεις των ομάδων στο "παζάρι".



Σε ότι αφορά την Ασπίδα, έχασε ακόμα έναν, τον Γρούδο, ο οποίος θα κάνει τη θητεία στα Γρεβενά. Εύστοχα διαβάσαμε σε άλλο site πως ο καλαθοσφαιριστής θα μπορούσε να μείνει στην Ασπίδα και να κάνει το στρατιωτικό του στην Ξάνθη. Κάτι τέτοιο φυσικά και θα μπορούσε να γίνει. Δεν έγινε όμως.. Ενώ σιγή ιχθύος επικρατεί στις εισροές παιχτών.

 Μαζεμένους τους ανακοίνωσε η ΑΕ Κομοτηνής τους νεοαφιχθέντες , πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει : 
 "Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, συνεχίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου, καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τους εξής αθλητές:

Καρύδης Αριστείδης από Α.Σ. Ιόνιος (Κέρκυρα),  Μπέγιος Μάριος από Α.Σ.Δημοκρίτειο , Σαββίδης Παναγιώτης από ΓΑΣ ,Δαφτσής Δημήτρης από Αγ, Βαρβάρα, Χρήσιμος Κώστας και Γούδας Θανάσης από Ε.Κ. Καβάλας.

Στην νέα προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ τα νέα παιδιά έρχονται για να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί."

Ενώ επιβεβαιωθήκαμε στην αλλαγή ομάδας του Βελή Χασαν. Ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας που στο παρελθόν έχει ξελασπώσει τον ΓΑΣ ουκ ολίγες φορές, κατεβαίνει μια κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσει τον Αίαντα να είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός. Σίγουρα τα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι αρνητικός παράγοντας, όμως η εμπειρία είναι τέτοια που το καταπολεμάει. Εξαιρετική κίνηση για την ομάδα του Οικονομίδη.


Ο Λεύκιππος πήρε ακόμα έναν τον Γιώργο Βάκρινο, έφτασε τους 11 και έχει κατα 95% κλείσει το ρόστερ. Υπενθυμίζουμε πως ακόμα δεν έχει ανανεώσει ο αρχηγός ενώ οι φήμες για 2 μεγάλα ονόματα της περιοχής συνεχίζουν να μένουν φήμες. Ταυτόχρονα αποχαιρέτησε τον Παϊτάρη, ο οποίος θα συνεχίσει λογικά στην Θεσσαλονίκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου