Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η καλή δουλειά συνεχίζεται στις Φέρες

Από την χρονιά που μας πέρασε διαπιστώσαμε, και με τον πλέον θετικό τρόπο, πως η Θύελλα όχι μόνο κάνει σοβαρή δουλειά στο ανδρικό της, αλλά έχει αποφασίσει να δώσει βάρος στο μέλλον, να αναδείξει το μπάσκετ στην περιοχή να φέρει τα πιτσιρίκια πάλι στο γήπεδο και να ψάξει για ταλέντα στο αν μη τι άλλο περιορισμένο γεωγραφικό χώρο που έχει.  Έτσι είχαμε το πρώτο Bassketball Summer Camp στις Φέρες για πιτσιρίκια! Επειδή ο σύλλογος όμως έχει και άλλα κομμάτια αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται και το τουρνουά Beach Volley.


 



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Basketball Summer Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φερών. Περισσότερα από 40 πιτσιρίκια από τις Φέρες αλλά και παραδίπλα έπαιξαν, γέλασαν, γυμνάστηκαν, βελτιώθηκαν από τους ανθρώπους τις Θύελλας. Ο πρωτεργάτης του Camp και προπονητής των Φερών, κ. Άγγελος Κεκές μας δήλωσε ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε στον χώρο. Πέντε ημέρες γεμάτες παιχνίδι από τις 25-29 Ιουνίου έδωσαν την ευκαιρία σε κάποια  παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα που αγαπάνε ενώ σε άλλα να το γνωρίσουν για πρώτη φορά.
Στο camp μίλησαν επίσης η κ. Χρυσουλίδου Ελένη, διαιτολόγος-διατροφολόγος, δίνοντας στα παιδιά, στους προπονητές και στους γονείς πολύτιμες συμβουλές για την περίοδο ανάπτυξης των παιδιών. Αλλά και ο πρόεδρος τους Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης κ. Μιχέλης Δημήτριος ο οποίος εξήγησε τα βασικότερα λάθη και παραβάσεις που συμβαίνουν στο γήπεδο.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής των κλιμακίων Έβρου κ. Φώτης Καρλιώτης όπου και αυτός με τη σειρά του εξήγησε στους νεαρούς μπασκετμπολίστες τα μυστικά της συνεργασίας και τη σημασία της ομάδας.
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook, εδώ: https://www.facebook.com/ΓΑΣ-Θύελλα-Φερών-174257549137/?hc_ref=ARQvwuGLpu4lmkotLAJPtdAdVzP8wBKmnd_iqnpSej-5BOU5XEgq_RJRvesrPWDai0Y&fref=nf



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου