Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Γ ΕΘΝΙΚΗ 15/01/2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
12η  αγωνιστική
ΓΑΣ– Μακεδονικός                  70-66 Αστέρας - Ιωνικός                   91-82 Νεάπολη – Ορφέας                 59-70 Παναθλητικός –  Μουδανιά       80-29 Ικαροι  – Ζέφυρος                  66-61 Μαντουλίδης – ΑΕΚ                 50-61 Χαλκηδόνα – Αγ. Βαρβάρα       79-40


Την 12η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή 15/1/2017 και την Τετάρτη που έρχεται 18/1/17  θα γίνει η 11η που αναβλήθηκε.
Στην 12η αγωνιστική σπουδαίες νίκες για ΑΣΤΕΡΑ που νίκησε τον ΙΩΝΙΚΟ εντός και του ΓΑΣ επίσης εντός που κέρδισε τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ με την συμμετοχή μετά από πολύ καιρό του ΒΕΛΗ που σημείωσε 16 πόντους χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του Ν.Λεμονίδη
.Και οι δύο ομάδες έφτασαν τους 15 βαθμούς με απόσταση δύο βαθμών από τους παρακάτω . Την Τετάρτη παίζουν μεταξύ τους  στην έδρα του ΑΣΤΕΡΑ και ένας από τους δύο θα ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη αρκετά.
Οι πρώτοι κέρδισαν όλοι και έτσι ΣΥΚΙΕΣ,ΙΚΑΡΟΙ και  ΑΕΚ  είναι πρώτοι με 21  βαθμούς με την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ να ακολουθεί με 20. Ο ΖΕΦΥΡΟΣ έμεινε πίσω με 19  βαθμούς  και ακολουθεί ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ με 17  , τους ίδιους έχει ο ΟΡΦΕΑΣ . από 15 έχουν ΙΩΝΙΚΟΣ , ΑΣΤΕΡΑΣ, και ΓΑΣ. Από 13 βαθμούς ΝΕΑΠΟΛΗ.ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ και  ΣΑΝΤΑ  ενώ τελευταία χωρίς ακόμη την χαρά της νίκης τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ.
Το πιο δύσκολο πρόγραμμα στην κορυφή το έχει η ΑΕΚ .Την Τετάρτη υποδέχεται την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ και την επόμενη αγωνιστική παίζει παλι εντός με τους ΙΚΑΡΟΥΣ. Δύο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνουν σίγουρα πολλά στην κορυφή.Οι ΣΥΚΙΕΣ παίζουν δύο εκτός  με ΖΕΦΥΡΟ και ΟΡΦΕΑ ενώ οι ΙΚΑΡΟΙ την Τετάρτη έχουν εύκολο αντίπαλο και το βλέμμα θα είναι στραμένο στην Κομοτηνή.  

11η Αγωνιστικη ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/2017
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΑΣ
Ο νικητής παίρνει ανάσες και βλέπει αλλιώς την συνέχεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ηττημένος πάει χαμένος και αυτό γιατί  ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ και ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ έχουν να αντιμετωπίζουν δύσκολους αντιπάλους και η νίκη μοιάζει απίθανη με την διαφορά των δύο βαθμών να φαίνεται ότι θα παραμείνει με το τέλος της αγωνιστικής.
Η καλή εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ με τον ΙΩΝΙΚΟ δείχνει ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Με νίκη του την Τετάρτη πηγαίνει την Κυριακή στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ .Στον ΓΑΣ  η επανεμφάνιση του ΒΕΛΗ δυνάμωσε την γραμμή πυρός της ομάδας . Φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της παραμονής του.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΝΕΑΠΟΛΗ
Όλα θα κριθούν από την εμφάνιση του γηπεδούχου που έχει πολλά πάνω κάτω. Η ΝΕΑΠΟΛΗ δεν δείχνει να μπορεί να ξεφύγει από την μοίρα της. Μια ακόμη ήττα της την κρατάει σε απόσταση από τον παραπών στην βαθμολογία .
ΙΩΝΙΚΟΣ -ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Χρόνια πολλά στον Α. Σαραλιωτη για την ονομαστική του εορτή.
Ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχει μια δεύτερη ευκαιρία να κερδίσει ομάδα της Καβάλας μετά την ήττα του από τον ΑΣΤΕΡΑ. Η αντίπαλό του ΣΑΝΤΑ προσπαθεί μεν αλλά με 40 και 45 πόντους στην επίθεση το μέλλον είναι σκοτεινό.
ΟΡΦΕΑΣ-ΣΥΚΙΕΣ
Δύσκολο να έχει απώλειες ο φιλοξενούμενος αλλά από την άλλη η έδρα του ΟΡΦΕΑ είναι λίγο καυτή.....Αν τα καταφέρει θα κάνει δώρο στους ΙΚΑΡΟΥΣ....
ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΙΚΑΡΟΙ
Ακόμη μία ήττα εντός προγράμματος για τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Οι  ΙΚΑΡΟΙ είναι στην πρώτη θέση θέλουν άνοδο και δεν είναι καιρός για πειράματα. Τα αυτία και τα μάτια όλων των ανθρώπων του θα είναι στην Κομοτηνή μην τυχόν και έχει απώλειες η ΑΕΚ  την οποία αντιμετωπίζουν την ΚΥΡΙΑΚΗ. Σπουδαία και κρίσιμα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα.
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
'Εχασε την επαφή με την κορυφή  ο ΖΕΦΥΡΟΣ και δεν τον παίρνει για περισσότερες απώλειες.
Αν κερδίσει όπως αναμένεται ΄με τα αποτελέσματα που θα έρθουν μπορεί να πλησιάσει την τρίτη  θέση στον ένα βαθμό. Ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ προσπαθεί 
Έχει μια μεγάλη ευκαιρία  αρκεί να κερδίσει αυτό το παιχνίδι γιατί την ΚΥΡΙΑΚΉ δίνει από τα πιο δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια του. Εκτός με την ΣΑΝΤΑ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.
Προϋπόθεση πάντα η έκπληξη κερδίζοντας εκτός τον ΖΕΦΥΡΟ.
ΑΕΚ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Το πιο κρίσιμο παιχνίδι κορυφής της αγωνιστικής. 
Μεθοδικά η ΑΕΚ έπιασε την κορυφή και τώρα θα δώσει την πρώτη δύσκολη εξέταση στο ερώτημα εάν μπορεί να παραμείνει στην κορυφή. Είναι σπουδαία ευκαιρία παίζοντας στην έδρα της να πάρει την νίκη και να περιμένει μετά τους ισόβαθμους ΄ΙΚΑΡΟΥΣ για την δεύτερη μεγάλη μάχη. Αν τα καταφέρει να βγει αλώβητη και  η Β΄ Εθνική δεν είναι μακρυά.
Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ έδειξε πως μπορεί να κάνει τις ανατροπές .


11η  αγωνιστική (Τετ.18/01/17)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΝΕΑΠΟΛΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
ΟΡΦΕΑΣ-ΣΥΚΙΕΣ 
ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΙΚΑΡΟΙ
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΕΚ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 13η αγωνιστική (ΚΥΡ. 22/01/17)
Μακεδονικός – Αστέρας
Ιωνικός - Χαλκηδόνα
Ορφέας  –  ΓΑΣ
  Μουδανιά –  Νεάπολη

Ζέφυρος – Παναθλητικός
ΑΕΚ – Ικαροι
Αγ. Βαρβάρα – Μαντουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου