Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 22/01/2017 Τέλος 1ου γύρου.



Κλείνει ο πρώτος γύρος* με σπουδαία παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Δεν ενδιαφέρονται μόνο οι δύο αντίπαλοι για το αποτέλεσμα . Ενδιαφέρον έχει και ο ΑΣΤΕΡΑΣ που θέλει νίκη της ΣΑΝΤΑ για να μην έχει καμιά ελπίδα ο Μαντουλίδης.

 Η γηπεδούχος τρέφει ελπίδες και θα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα ντέρμπι γιατί και οι δύο πάνω κάτω είναι μια από τα ίδια. Νεανικές ομάδες άπειρες που τρέχουν πιέζουν αλλά στα δύσκολα έχουν θέμα.Ελάχιστα καλύτερος ο Μαντουλίδης και αυτό σαν επιλογές στο ρόστερ σε αντίθεση με την ΣΑΝΤΑ που δεν έχει πλούσιο πάγκο. Στα υπέρ της ΣΑΝΤΑ η έδρα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ.
Η επιθυμία λέει πρέπει να κερδίσουμε (Αστέρας) η πράξη είναι διαφορετική γιατί μετά την εντός έδρας ήττα υπάρχει θέμα.Και το θέμα είναι η άμυνα. Εκεί είναι το πρόβλημα γιατί επιθετικά τα πάει καλά στο σύνολο των παιχνιδιών που έδωσε αλλά πίσω θέλει μια άλλη προσέγγιση. Είναι κρίμα για την όλη προσπάθεια να χάνει παιχνίδια γιατί η άμυνα είναι κυριολεκτικά "αεράμυνα".
Σε αυτό το παιχνίδι όλα μπορούν να γίνουν. Ο Μακεδονικός είναι αδιάφορος αυτός που καίγεται είναι ο φιλοξενούμενος Αστέρας. Στο χέρι του είναι να πάρει το ροζ φύλλο και να σκάσει το χαμόγελο στα χείλη όλων.



ΙΩΝΙΚΟΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Μετά την νίκη στην Κομοτηνή η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ βλέπει μόνο νίκες περιμένοντας στραβοπατήματα από ΑΕΚ-ΙΚΑΡΟΥΣ και ΣΥΚΙΕΣ. Σε αυτή την αγωνιστική τα αποτελέσματα δουλεύουν γι αυτόν αρκεί να κερδίσει.
ΟΡΦΕΑΣ-ΓΑΣ
 
Ο ΓΑΣπου ξέρατε μας τελείωσε......Ριζική αλλαγή  αγωνιστικής εικόνας. Στο τρέξιμο των νέων η εμπειρία των δύο παλιών έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Ο ΟΡΦΕΑΣ με τις ΣΥΚΙΕΣ το πάλεψε μέχρι το τέλος και έχασε στις λεπτομέρειες.




ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ
Αν δεν κάνει τώρα την πρώτη νίκη πότε θα γίνει ??????

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΣΥΚΙΕΣ
Για τον ΖΕΦΥΡΟ είναι ευκαιρία να πλησιάσει πάλι τους πρώτους .Για τις ΣΥΚΙΕΣ να μείνει εκεί που είναι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΑΕΚ-ΙΚΑΡΟΙ
Ματσάρα........
Και η πίεση για το αποτέλεσμα να βαραίνει περισσότερο την ΑΕΚ.Η απώλεια την προηγούμενη αγωνιστική με  την κακή εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο πρέπει να αλλάξει εάν θέλει να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της ανόδου. 
Για τους ΙΚΑΡΟΥΣ είναι μια σπουδαία ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή  που οδηγεί στην άνοδο.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13η Αγωνιστική

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΟΡΦΕΑΣ-ΓΑΣ ΚΟΜ.
ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΣΥΚΙΕΣ
ΑΕΚ-ΙΚΑΡΟΙ 
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ



* Ένα με πίτα απ όλα............... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου