Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Την πρώτη του νίκη πήρε ο ΗΡΑΚΛΗΣ με αντίπαλο το ΣΟΥΦΛΙ σε ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη .
Πολύ καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη πέτυχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ μέσα στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. Κέρδισε την ΦΙΛΙΑ 66-76 και συνεχίζει το καλό του σερί κάτι που όπως όλα δείχνουν θα του επιτρέψει να καταλάβει μία θέση (3-4) στην τετράδα.
Για αυτές τις δύο θέσεις ηχηρό παρών συνεχίζει να δίνει ο ΑΙΑΝΤΑΣ που κέρδισε όπως αναμενόταν άνετα τον ΑΟΚ με  47-69 .



Αλλά και η ΣΑΝΤΑ πήρε δύο σπουδαίους πόντους απέναντι στον ΕΘΝΙΚΟ . Ήταν μία μάχη στην περιφέρεια με τους παίκτες του Σ.Καμαράκη να είναι πιο αποτελεσματικοί.
Μετά από καιρό  επιστροφή στις νίκες για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που κέρδισε 70-65  την ΘΥΕΛΛΑ.
Και φτάσαμε στο τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής.


Στην πράξη φάνηκε πως το υλικό που έχει ο  ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ δεν το έχει καμία ομάδα στον όμιλο (2ος).Για το αν είναι καλύτερος γενικά στο πρωτάθλημα έχουμε καιρό για να το διαπιστώσουμε.
Όταν αυτό το υλικό χρησιμοποιείται κατάλληλα δεν υπάρχει περίπτωση για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Και όταν κερδίζεις τον άμεσο ανταγωνιστή για την πρωτιά του ομίλου με διαφορά δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις.
Είχα γράψει πως το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ υστερεί σε μονάδες αλλά είναι πιο ομάδα. Όπως επίσης πως το πλάνο αντιμετώπισης του θα είναι πίεση πολλαπλή πάνω στον Στασινόπουλο .
Και αυτό στο παιχνίδι ήταν εμφανέστατο. Πολύ καλός παίκτης αλλά ήταν τραγικά μόνος του απέναντι σε πολλούς αντιπάλους του. Αν την προηγούμενη χρονιά το όπλο του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΊΟΥ ήταν η πίεση και η ταχύτητα φέτος το έχει και ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και μάλιστα το συνδυάζει με ταλέντο αρκετό από το ρόστερ του.
Εξαίρετη η παρουσία για ένα ακόμη παιχνίδι του Φ.Χρήστου ενός παίκτη που έδωσε άλλο επιθετικό αέρα στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ αλλά θα σταθώ στην ηγετική μορφή της ομάδας που για μένα είναι ο Θ.Σταμπουλής.
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Θόδωρας ήταν ένας έφηβος μαχητής .
Από το ΔΗΜΟΚΙΤΕΙΟ ξεχώρισε ο Στασινόπουλος που πάλεψε μόνος του κάτω από τα καλάθια.
Και κάτι που ίσως δεν γνωρίζατε. Σχεδόν 8 παίκτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ταλαιπωρήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε από ιώσεις πολύ δυνατές.
Το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ έδειξε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι.
 Ήταν εμφανής η απουσία  του ΙΩΣΗΦΊΔΗ αλλά και ο τραυματισμός του Γιανόππουλου κάτι που του στέρησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι και παρότι κάποια στιγμή έδειξε πως μπορεί να πλησιάσει (9 οι πόντοι της διαφοράς) δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.
Φαινόταν ότι δεν μπορούσε να βρει λύσεις . Στην ρακέτα είχε προβλήματα αλλά και στην περιφέρεια ουσιαστικοί οι παίκτες του.
Δεν είχαν το ψυχικό σθένος στην δύσκολη στιγμή κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο λόγω ηλικίας. Είναι όμως σίγουρο ότι είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον όμιλο και η δεύτερη θέση τους ανήκει δικαιωματικά.
Αν ήταν σε καλύτερη μέρα ίσως και το θέαμα να ήταν αντάξιο των προσδοκιών.


Για τα παιχνίδια των ομάδων της Καβάλας περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή.http://kavala-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου