Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Αυτό ήταν ντέρμπι Παιδικό ΑΡΙΩΝ-ΑΣΠΙΔΑ

Με πάρα πολύ κόσμο αλλά και πολλούς ενδιαφερόμενους (προπονητές άλλων παιδικών ομάδων) όπως ο Δ.Αϊβαζίδης του Αστέρα και ο Δ.Οικονομίδης του Αίαντα .
Θύμισε παιχνίδια από τα παλιά. Πάθος και προσπάθεια για την νίκη και από τις δύο ομάδες με την πολυπόθητη νίκη να πηγαίνει στο τέλος στην Ασπίδα .
Από την αρχή ήταν συγκλονιστική  η μάχη και το προβάδισμα από 3-5 πόντους άλλαζε συνεχώς χέρια.


Αυτό που (κρίνω ότι) έδωσε την νίκη στην Ασπίδα ήταν η αδυναμία του Αρίωνα να κλείσει τον πολύ καλό Φαρχάτ .αλλά κυρίως η έλλειψη ομαδικότητας που είχε σε σχέση με τον αντίπαλο.
Πιο ομαδική η Ασπίδα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.
Λειτούργησαν καλύτερα οι παίκτες της σε αντίθεση με τον Αρίωνα που έδειχνε πως η προσωπική ανάδειξη του κάθε παίκτη ήταν πιο σημαντική από κάθε συγκροτημένη ομαδική προσπάθεια..
Για την ιστορία νικήτρια η Ασπίδα με 57-59 και πρώτοι σκόρερ οι ΦΑΡΧΑΤ για την ΑΣΠΙΔΑ με 20 και ΑΜΟΙΡΑΣ για τον ΑΡΙΩΝΑ με 18.
Το κυρίαρχο είναι πως και στις δύο ομάδες υπάρχουν παιδιά με πολύ ταλέντο και όρεξη και για άλλη μία φορά θα πρέπει να τονίσω πως δεν πρέπει αυτά τα παιδιά να χαθούν στο εφηβικό.
Πολύ καλή η διατησία που δεν άφησε κανένα περιθώριο για  εντάσεις. Όπως και άριστη η γενική εικόνα και συμπεριφορά φιλάθλων και παικτών.
Τέτοια παιχνίδια αφήνουν παρακαταθήκη και γλυκειά ανάμνηση στους φιλάθλους και σίγουρα κερδίζει το μπάσκετ έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου