Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ 18/11/2017 Σχολιασμός.

Πολύ εύστοχα  έγραψε ο ST.PAN  ότι το πρωτάθλημα στον δεύτερο όμιλο είναι υπόθεση
ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ για τις δύο πρώτες θέσεις .
Από εκεί και κάτω θα γίνει μια σπουδαία μάχη κυρίως με τον χρόνο για τις άλλες δύο θέσεις με σχεδόν επτά ομάδες να σφάζονται .


Να συμπληρώσω πως για την ώρα το πάνω χέρι το έχει ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και το τι θα γίνει θα φανεί την 10η αγωνιστική  στο μεταξύ τους παιχνίδι. Για τις άλλες θέσεις νομίζω ότι πλεονέκτημα έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρότι έκανε κάποιες στραβές αλλά βρίσκει τον καλό του ρυθμό και δύσκολα θα βρει αντίπαλο να του στερήσει την θέση. Η ΦΙΛΙΑ των πολλών προβλημάτων κατάφερε να κερδίσει και σίγουρα για να βρει πατήματα θέλει χρόνο και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή των τραυματιών της.
                                      ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Ανανεωμένη η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  αλλά έδειξε πως δεν μπορεί να κάνει την τεράστια υπέρβαση.
Φυσικά και δεν είναι η καταστροφή της προσπάθειας η ήττα από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ. Ήταν μια φυσιολογική ήττα και αντιθέτως μόνο που μας έβαλε στην σκέψη πως μπορεί να κοντράρει κάπως τους φοιτητές δείχνει την πολύ καλή πορεία που βρίσκεται. Το πάλεψε με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ το ίδιο έκανε με το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ.
Στο ρελαντί οι μηχανές για τους φοιτητές που ζούνε καθώς λένε για το μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Είναι κομβικό σημείο γιατί το μείον δύο δεν αφήνει περιθώρια  για ήττες.
Θα τους στενοχωρήσω με τα παρακάτω αλλά νομίζω με την μέχρι τώρα εικόνα ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ δείχνει να είναι άτρωτος. Έχει μονάδες πολύ υψηλού επιπέδου αλλά οι φοιτητές έχουν πιο σφιχτό και δεμένο σύνολο από την άλλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΟΚ 77-52
Ο καλός ΑΣΤΕΡΑΣ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα όπως και έγινε . Πήρε αυτό που ήθελα και άξιζε και προσπαθεί να μπαλώσει τις αστοχίες των προηγούμενων αγωνιστικών που μαρκάρει να μην του στοιχίσουν.
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΙΛΙΑ  49-54
Η μισή ΦΙΛΙΑ ζορίστηκε αλλά πήρε την νίκη και αυτό μετράει.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ  75-48
Όταν η περιφέρεια του ΕΘΝΙΚΟΥ είναι στα καλά της δεν χάνει όταν μάλιστα ό αντίπαλος δεν μπορεί να περάσει στην ρακέτα το παιχνίδι. Είναι το όπλο παγίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ.

ΣΟΥΦΛΙ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  72-89
Και μόνο το σκορ δείχνει καλό παιχνίδι που μακάρι να το χάρηκαν όλοι.Όταν χάνεις και το παλεύεις έχει και ή ήττα την χάρης της τότε.

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  43-75
Να σταθώ στην διαφορά θα ήταν άδικο για τους παίκτες του ΑΡΙΩΝΑ.
Η διαφορά μεγάλη  τα λέει όλα .
Θα σταθώ στο ενδιαφέρον που είχε το παιχνίδι (τοπικό ντέρμπι) για τον κόσμο και το αποτέλεσμα να είναι γεμάτο. ίσως εάν υπήρχε και μεγαλύτερη αντίσταση να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί μπορούσε οΑΡΙΩΝΑΣ.
Η επιβλητική παρουσία ως φυσικού ηγέτη του Θ.Σταμπουλή ήταν από τα χαρακτηριστικά σημεία του παιχνιδιού. Αλλά και η ελπιδοφόρα παρουσία του πολλά υποσχόμενου ταλέντου που ακούει στο όνομα ΑΛΙ ΜΠΟΥΤΣΑΚΤΣΗ.
Αυτό δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι παίκτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ έμειναν πίσω όσοι φυσικά αγωνίστηκαν γιατί συμμετοχή 4-5 λεπτά πριν την λήξη σε τέτοιο παιχνίδι άλλο δείχνει.
Περισσότερο το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό παρά η δράση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Μπόρεσε για μικρό χρονικό διάστημα να αντισταθεί ο γηπεδούχος μέχρι το σημείο εκείνο να πάρει μπροστά ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ να κυριαρχήσει στις ρακέτες και να μετατρέψει το παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση. Τα αμυντικά ριμπάουντ έγιναν αιφνιδιασμοί από μια ομάδα που έχει ταλέντο και τρέχει σε όλο το γήπεδο μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στους αντιπάλους.
'Ολα τα άλλα στην κρίση σας.
Έτσι με το τέλος της αγωνιστικής το μόνο σίγουρο πως δύο ομάδες είναι αήττητες και θα χτυπηθούν σε λίγο για την πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα μια πολύ καλή μάχη και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Αν δούμε μόνο την μάχη για την κορυφή θα χάσουμε όλη την ομορφιά ενός πρωταθλήματος. Και χωρίς τις υπόλοιπες ομάδες τι πρωτάθλημα θα είχαμε???

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοκρίτειο  – Ολυμπιάδα   77-52
Αστέρας  – ΑΟΚ  81-46
Ηρακλής – Φιλία   49-54
Αρίων  – Λεύκιππος   43-75
Εθνικός – Θύελλα   75-48
Έβρος Σουφλίου – Αγία Βαρβάρα  72-89
Ρεπό: Αίας Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου