Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

7η αγωνιστική Ανδρών (18-19/11/17)

Ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις και η 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών. Λεύκιππος και Δημοκρίτειο διατηρούν το αήττητο κερδίζοντας Αρίων και Ολυμπιάδα αντίστοιχα. Στο ντέρμπι της Ξάνθης ο Λεύκιππος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, αν και στο τέλος φρέναρε σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, ενώ στην Κομοτηνή οι φοιτητές είχαν ένα εύκολο απόγευμα. Αστέρας, Εθνικός και Φιλία ανακάμπτουν και περιμένουν τα ρεπό των δεύτερων και τρίτων για να φτάσουν σε απόσταση βολής. Εύκολα η Αγία Βαρβάρα της οποίας θα της κοστίσει το -2 για την μάχη εισόδου στα play off.

Με το πρωτάθλημα να ξεδιπλώνεται τα γκρουπ δυναμικότητας γίνονται εμφανή. Λεύκιππος και Δημοκρίτειο θα..«σφαχτούν» στα μεταξύ τους για το 1-2 και από εκεί και πέρα 7 ομάδες για 2 θέσεις. Αρίων, Ολυμπιάδα, Αίας, Εθνικός, Φιλία, Αστέρας και Αγία Βαρβάρα. Όποιος έχει διάρκεια, εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα και είναι και λίγο τυχερός θα πάει στο 3-4. Προς το παρών όλα είναι αμφίρροπα και τα σενάρια δεκάδες.

Πιο αναλυτικά έχουμε:  

Δημοκρίτειο  – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης  77-52
Αστέρας Καβάλας – ΑΟ Καβάλα   81-46
Ηρακλής Καβάλας – Φιλία Ορεστιάδας   49-54
Αρίων Ξάνθης – Λεύκιππος Ξάνθης  43-75
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φερών  75-48
Έβρος Σουφλίου – Αγία Βαρβάρα  72-89
Ρεπό: Αίας Κομοτηνής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λεύκιππος Ξάνθης   12 (6-0) **
2. Αρίων Ξάνθης  11 (4-3)
3. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης  11 (4-3)
4.  Δημοκρίτειο 10 (6-0) *, **
5. Αίας Κομοτηνής  10 (4-2) **
6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης  10 (4-2) **
7. Φιλία Ορεστιάδας   9 (3-3) **
8. Αστέρας Καβάλας   9 (3-3) **
9. ΑΟ Καβάλας  9 (2-5)
10.  Θύελλα Φερών  9 (2-5)
11. Αγία Βαρβάρα   8 (4-2) *, **
12. Ηρακλής Καβάλας  7 (0-7)
13. Έβρος Σουφλίου  4 (0-6) *

*Δημοκρίτειο , Έβρος Σουφλίου και Αγία Βαρβάρα ξεκίνησαν με -2 λόγω μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα υποδομών.


**Έχουν κάνει το ρεπό τους

7 σχόλια:

  1. Γιατί δεν γράφεις γι αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια του Λεύκιππου στο τέλος του αγώνα;οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω και ποιος ήταν αυτός που έβριζε συμπαίκτες, προπονητή, αλλά και την ίδια ομάδα; Αλήθεια που είναι όλα αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι του Λεύκιππου το ότι θα κάνουν μία διαφορετική ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι ρεπορτάζ.... Κουτσουμπολια και λάσπη... όσο και να προσπαθείτε κύριοι το άλογο θα καλπάζει προς το πρωτάθλημα και την γ´εθνική κατηγορία!!! Τον πρώτο καλό είναι να τον ζηλεύουν όχι όμως να τον φθονούν και να πετάνε λάσπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ αλλά να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκουπίδια..... εκτός κι αν δεν τολμαμε επειδή είναι ο προστατευομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παρών αποτελεί post για ενημέρωση αποτελεσμάτων και βαθμολογίας. Ο σχολιασμός θα βγεί σύντομα από τους δύο ειδικούς στο είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή