Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ανδρων 7/10/2017





Μάθαμε την τετράδα για το κύπελλο αλλά δεν μάθαμε ακόμη ποιοι παίζουν με ποιους.
Σχόλιο που ήρθε πριν από λίγο ζευγαρώνει ΛΕΥΚΙΠΠΟ-ΚΑΟΔ και ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΡΟΥΠΕΛ.
Υπάρχει χρόνος γιατί τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης θα μείνουν αρκετό καιρό στον πάγο γιατί το επόμενο Σάββατο ξεκινάνε οι μαραθώνιοι για τις ανδρικές ομάδες και στους δύο ομίλους.
Τα παιχνίδια του κυπέλλου ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν όλοι όλους.


Να μετρηθούν  σε ύψος και σε βάρος και να βγει το ειδικό βάρος του καθενός.
Έτσι λοιπόν βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα δυναμικότητας τουλάχιστον ποιες ομάδες θα σύρουν τον χορό στους δύο ομίλους και αυτές είναι ΚΑΟΔ και Πανσερ/κος στον πρώτο όμιλο και ανοιχτό το ζήτημα για την 4η θέση γιατί μάλλον την τρίτη θέση φαίνεται να την καπαρώνει (μπορεί ίσως και πιο πάνω) ο ΑΟΣ.
Για τον δεύτερο όμιλο ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ πατάει πιο σίγουρα για την πρώτη θέση με δεδομένο ότι το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ξεκινάει με μείον δύο(2) βαθμούς. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ φαίνεται να μπαίνει δυναμικά για την τρίτη θέση την οποία διεκδικεί με ίσους όρους και η ΦΙΛΙΑ.
Από εκεί και πέρα δεν μένει εκτός ούτε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ούτε και η ανανεωμένη ΘΥΕΛΛΑ που κάνει το μπάσιμο πάντα την τελευταία στιγμή.
Για ακόμη μία χρονιά στον δεύτερο όμιλο θα έχουμε καλές μάχες και καλύτερο ανταγωνισμό.
 Για τον πρώτο όμιλο η πρώτη αγωνιστική ξεκινάει με ένα καλό παιχνίδι μεταξύ των δύο καλών ομάδων της πόλης των ΣΕΡΡΩΝ
ΑΟΣ  εναντίον .ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΥ
Στο κύπελλο ο φιλοξενούμενος κέρδισε πρόκριση και εντυπώσεις απέναντι στον ΑΟΣ.
Αν κάνει το ίδιο φαίνεται ότι θα βάλει θεμέλια για την κορυφή.
Ο ΚΑΟΔ που δείχνει πιο σίγουρα από όλους ότι θα είναι το μεγάλο φαβορί ξαναβάζοντας στο προσκήνιο την πόλη της ΔΡΑΜΑΣ παίζει εκτός με το ΔΟΞΑΤΟ και δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟΣ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ
ΤΙΤΑΝΕΣ-ΠΑΓΓΑΙΟ
ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΟΔ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΡΗΝΙΔΕΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΔΟΞΑ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΡΟΥΠΕΛ.

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Δύο τοπικούς ενδιαφέροντος παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική και είναι μεταξύ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ και ΑΟΚ για την ΚΑΒΑΛΑ  και ΦΙΛΙΑ εναντίον ΘΥΕΛΛΑ στον νομό ΈΒΡΟΥ.
Καλό παιχνίδι και ίσως ένδειξη της μετέπειτα πορείας τους το παιχνίδι του ΑΡΙΩΝΑ με τον ΕΘΝΙΚΟ με τον δεύτερο να έχει πιο δεμένο σύνολο αλλά να πάσχει εντόνως στην θέση του ψηλού .
Το ποιο δύσκολο παιχνίδι με το ξεκίνημα δίνει ο πρώτος του ομίλου την προηγούμενη χρονιά το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ με αντίπαλο το ΣΟΥΦΛΙ.
Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά μόνο έτσι δεν είναι γιατί ο χαμηλός βαθμός του αντιπάλου δεν μπορεί να χρησιμεύσει στο ξεκίνημα σε τίποτα .
Δεν θα είναι ένα καλό τεστ π.χ για να μετρήσει δυνάμεις να δέσει ακόμη περισσότερο ως σύνολο και φυσικά λόγω του αντιπάλου η πρώτη προτεραιότητα του θα είναι να δώσει χρόνο περισσότερο στους νέους  παρά στους βασικούς παίκτες.
Είδατε τι προβλήματα έχουν οι δυνατές ομάδες *.
Και το ίδιο ισχύει και για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ που πρέπει να δώσει με την σειρά χρόνο στους παίκτες που θα είναι η δεύτερη γραμμή στο πρωτάθλημα.

Πρόγραμμα
ΣΟΥΦΛΙ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
ΑΡΙΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΑΣ
ΦΙΛΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΟΚ

* Αυτά να είναι τα προβλήματα των ομάδων μας και όχι άλλα γιατί έτσι φαίνεται και η καλή   οργάνωση του καθενός.





1 σχόλιο: