Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Κύπελλο μια στορφή πριν τα ημιτελικά.... 30/9/2017

Κυριολεκτικά μια στροφή πριν την τετράδα την οποία ήδη έχουν καπαρώσει ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ και ΟΡΦΕΑΣ είναι τα παιχνίδια του κυπέλλου.
Τρίτη αγωνιστική και μένει να μάθουμε ποιες ομάδες θα πλαισιώσουν τις δύο παραπάνω.
Και έχει πολύ καλά ζευγάρια που σημαίνει πολύ δυνατά παιχνίδια.
Σάββατο 30/9/2017  τα παιχνίδια.



1ος όμιλος με το παιχνίδι ΚΑΟΔ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.
Είναι μια ακόμη ευκαιρία και για τις δύο ομάδες αλλά και για όλους τους άλλους να δούμε τι απίδια χωράει ο σάκος του καθενός.
Η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ πέρασε το πρώτο δύσκολο τεστ και έχει ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι-δοκιμασία για να δικαιολογήσει τον τίτλο του υποψήφιου για άνοδο.
Ο  ΚΑΟΔ που αναστήθηκε μέσα από τις στάχτες που έφερε ο υποβιβασμός-διάλυση του έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Η έδρα (ΔΡΑΜΑ) λειτουργεί υπέρ του ΚΑΟΔ αλλά οι μεγάλες ομάδες χτίζονται και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
2ος όμιλος με σπουδαίο παιχνίδι και εδώ.
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ως γηπεδούχος υποδέχεται τον ΑΣΤΕΡΑ.
Ο πρώτος διέλυσε τον ΕΘΝΙΚΟ που για πολλούς φέτος έχει έντονο πρόβλημα-έλλειψη καλών παικτών στην ρακέτα και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν συνάντησε δυσκολίες με την ΘΥΕΛΛΑ.
Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δούμε την δυναμική των δύο ομάδων που θα βρεθούν άλλες δύο φορές το λιγότερο αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Είναι δύο αντίπαλοι που μαζί με το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ θα είναι στην τριάδα της κορυφής.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι πιο δεμένη ομάδα και αυτό γιατί έχει τον ίδιο κορμό σχεδόν τρία χρόνια.
Έχασε τον Αθανασιάδη που κάνει καλά παιχνίδια  με την Ένωση και δυνάμωσε την ρακέτα του περισσότερο.
Η μονοδιάστατη ανάπτυξη του παιχνιδιού αποτελεί παρελθόν συν την καλύτερη αμυντική εικόνα είναι από τα ατού που έχει φέτος.
Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ για μένα έχει πολύ καλύτερο υλικό και προσπαθεί πολύ και τα έχει καταφέρει να δέσει το υλικό του σε μικρό χρονικό διάστημα.
Αν είχε χρόνο προσαρμογής περισσότερο ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και αυτό το παιχνίδι γινόταν κοντά στα Χριστούγεννα θα έλεγα πως ο αντίπαλός θα περιοριζόταν απλά να είναι κοντά στο σκορ.
Αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα και θεωρώ ότι είναι "ανοιχτό"  παιχνίδι.

Πάντως οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα είναι και από θέμα ψυχολογίας ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σε κύπελλο και πρωτάθλημα. 
Και επειδή μιλάμε για τοπικό  και για ομάδες που στελεχώνονται με παίκτες έμπειρους αλλά μεγάλης ηλικίας η απομάκρυνση από τους στόχους φέρνει γρήγορα την κατάρρευση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου