Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΙΚΑΡΟΙ -ΑΕΚ

Η ταχύτητα ανάρτησης δεν συγκρίνεται ούτε με χελώνας. Τόσο πολύ άργησα .
Ζητώ συγνώμη αλλά έστω και αργά τηρώ την πιο απλή υποχρέωσή μου.

 Μετά από χρόνια και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το τοπικό μπάσκετ μια ομάδα της Κομοτηνής
ήταν στον τελικό πρωταθλήματος υποδομής (Παίδων).
Αντίπαλοι στο κλειστό του ΕΥΜΟΙΡΟΥ βρέθηκαν οι ΙΚΑΡΟΙ  Σερρών με την ΑΕΚ Κομοτηνής.
Φαβορί ήταν οι ΙΚΑΡΟΙ  διατηρώντας μια καλή παράδοση που έχουν οι ομάδες του νομού Σερρών κάτι που απέδειξαν εν τέλει με την νίκη κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Οι  ΙΚΑΡΟΙ ήταν πιο πολύ ομάδα συνόλου πιο δεμένη πιο δουλεμένη. Η ΑΕΚ στηρίχθηκε στην
 ικανότητα δύο τριών παικτών της που πάνω σε αυτούς έπεσε όλο το βάρος για διακρίσεις.
Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε ξεκάθαρα αυτό. Οι ΙΚΑΡΟΥ  έιχαν περισσότερες επιλογές επιθετικά και μπορούσαν  να κλείνουν τα ατού του αντιπάλου . Αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια διαφορά .
Η ΑΕΚ δεν είχε σε καλή μέρα τους "καλούς " παίκτες και παρότι αμυντικά δεν τα πήγαινε άσχημα επιθετικά είχε το πρόβλημα. Ότι καλό έφτιαχνε η άμυνα δεν μπορούσε να το μεταφράσει σε καλάθι.
Λάθη αστοχία και μοιραία έμεινε πίσω στο σκορ. Η  εντύπωση που δημιουργήθηκε μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πως οι ΙΚΑΡΟΙ θα περάσουν ένα ξεκούραστο απόγευμα. Δεν φαινόταν να μπορεί να αντιδράσει η ΑΕΚ.
Και όμως η ΑΕΚ  μπόρεσε να αντιδράσει αλλά μόνο σε ένα τομέα. Αυτόν της άμυνας που έσφιξε ακόμη περισσότερο στο τέταρτο δεκάλεπτο περιόρισε τους αντιπάλους αλλά δεν μπόρεσε να βρει και πάλι λύσεις στο σκοράρισμα. Αν είχε ένα ποσοστό του 40 με 50%  σε αυτό το δεκάλεπτο και η διαφορά θα μειωνόταν πολύ και άλλο ενδιαφερον θα  αποκτούσε το παιχνίδι. Βλέπαμε την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αμυντικά και πόσο εύκολα την σπαταλούσαν επιθετικά.
Σε αυτό το σημείο οι ΙΚΑΡΟΙ είχαν ένα πρόβλημα γιατί στην αμυντική πίεση της ΑΕΚ τα βρήκαν λίγο σκούρα κάνοντας αρκετά λάθη αλλά τόσο η κακή μέρα των αντιπάλων όσο και οι ατομικές προσπάθειες παικτών του έδωσαν την πολυπόθητη  νίκη.
Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά και των δύο ομάδων για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά. Για τα παιδιά των ΙΚΑΡΩΝ η διαδρομή συνεχίζεται με τα προκριματικά και μαζί τους ακολουθούν οι ευχές όλων για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
Πολύ κόσμος στο γήπεδο πολύ  ωραία ατμόσφαιρα . Παράγοντες και "προπονηταράδες"  ήταν εκεί καθώς και πολλοί καλοί  φίλοι .
Αυτό που γνωρίζω σίγουρα  είναι η αμέριστη υποστήριξη για την μετάβαση της ομάδας όσων και των γονιών και φίλων από τις ΣΕΡΡΕΣ με την μίσθωση δύο λεωφορείων από τον κο  ΓΑΤΙΔΗ.
Και μόνο που ανέλαβε την πλήρη οικονομική κάλυψη αξίζει μιας αναφοράς.
Μακάρι τέτοιοι χορηγοί να είναι δίπλα στις ομάδες τις δύσκολες αυτές εποχές.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου