Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ??????? και πρωτάθλημα ..

Τα έχουν ακούσει ήδη από αλλού και δεν χρειάζεται άλλη γκρίνια.
Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ αποφάσισε ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε ΓΣΕ και ΛΕΥΚΙΠΠΟ να γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ στις 01,00  το μεσημέρι και όχι το Σάββατο όπως είχε προγραμματιστεί για λόγους δέσμευσης του γηπέδου (κλειστό Κομοτηνής) από Εθνικές κατηγορίες ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ την Κυριακή και αγώνες βόλεϊ το Σάββατο.


Σε τίποτα δεν βοηθάνε, αντίθετα υποβαθμίζει το τοπικό μπάσκετ οι αποφάσεις στο γόνατο.
 Κρίμα γιατί στον τελικό αγωνίζονται δύο ομάδες που προηγούνται βαθμολογικά στους ομίλους τους και θα είναι από εκείνες που θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Φ4.
Αλλά τα φάουλ δεν σταματάνε εδώ.
Δεν σταματάει το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά το Σάββατο ενώ οι δύο φιναλίστ θα παίξουν για το πρωτάθλημα μάλλον την Τετάρτη  19/04/2017.
Ως φαβορί εμφανίζεται και είναι πέρα για πέρα δίκαιο ο ΓΣΕ. Ήδη εντάχθηκε στο ρόστερ ο στρατιώτης Αδαμόπουλος που πήρε μετάθεση στην Ελευθερούπολη. Και χωρίς τον πρώτο σκόρερ (Γ΄Εθνική ) της προηγούμενης  χρονιάς (2016-2017) ο ΓΣΕ ήταν και είναι το απόλυτο φαβορί για το κύπελλο και την άνοδο.
Ασφαλώς σε ένα και μοναδικό παιχνίδι όπως είναι το τελικός όλα μπορεί να γίνουν αλλά οι ευνοϊκές πιθανότητες για τα αουτσάιντερ είναι πολύ λίγες.
Δεν φτάνει για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ που έχει να αντιμετωπίσει έναν  ακόμη πιο πληρέστερο ΓΣΕ έχει και τα δικά του προβλήματα. Απουσίες τραυματισμοί και  κούραση  θα βαρύνουν λίγο την προσπάθεια των παικτών του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που όμως από την άλλη αισθάνονται και πολύ ικανοποιημένοι για την μέχρι τώρα πορεία τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Καλύτερα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορούσαν να πάνε. Μια δύσκολη χρονιά ως πρωτάρηδες φτάνει στο τέλος και ο απολογισμός είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Για το πρωτάθλημα που  έχει ακόμη μία αγωνιστική πέρα από αυτή που θα γίνει το Σάββατο η αγωνία φτάνει στο τέλος για την τετράδα . Δύο ανάσες και θα ξέρουμε ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν ΛΕΥΚΙΠΠΟ και ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ .
Και αυτές είναι πρώτα η ΦΙΛΙΑ που φαίνεται να παίρνει ένα από τα δύο εισιτήρια που απομένουν .
Η ΦΙΛΙΑ παίζει με τον  ΗΡΑΚΛΗ και θεωρείται σίγουρη η κατάκτηση της νίκης και των δύο βαθμών.
Το ενδιαφέρον αμέσως μετά στρέφεται σε ΑΡΙΩΝΑ που και αυτός έχει ένα πολύ εύκολο παιχνίδι με το ΣΟΥΦΛΙ  και την επόμενη αγωνιστική η  μεγάλη μάχη με τον ΑΙΑΝΤΑ εκτός.
Κερδίζει αυτή την αγωνιστική το ΣΟΥΦΛΙ και με νίκη του στην Κομοτηνή πιάνει τους 35 βαθμούς και περνάει αυτός στην τετράδα ακόμη και εάν η ΘΥΕΛΛΑ κάνει το 2/2 . Στην ισοβαθμία έχει πλεονέκτημα ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική .
Έτσι για την ΘΥΕΛΛΑ που παίζει με τον ΣΠΑΡΑΤΑΚΟ θα περιμένει μέχρι τέλους για τα ευχάριστα.
Ισόβαθμος με ΑΡΙΩΝΑ και ΘΥΕΛΛΑ είναι και ο  ΑΙΑΣ αλλά οι πιθανότητές να περάσει στην τετράδα είναι απειροελάχιστες για τον λόγο ότι σε αυτή την αγωνιστική παίζει με το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ που είναι σίγουρη ήττα . Μόνο με υπέρβαση μπορεί να ελπίζει για τετράδα η ομάδα της Κομοτηνής.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Από τα τυπικά παιχνίδια του πρωταθλήματος χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Τέλος το παιχνίδι του ΕΘΝΙΚΟΥ με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ θα γίνει μάλλον Τετάρτη 19/4/2017.
10η Αγωνιστική

Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                          
8/4/20175:00:ΦΕΡΩΝΘΥΕΛΛΑ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
8/4/20175:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ
8/4/20175:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ  - ΑΙΑΣ
8/4/20175:00:ΞΑΝΘΗΑΡΙΩΝ - ΣΟΥΦΛΙ
8/4/20175:00:ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣΦΙΛΙΑ  - ΗΡΑΚΛΗΣ
19/4/20177:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΕΘΝΙΚΟΣ - ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου