Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 74-65

Μια στροφή πριν το τέλος και ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ πέταξε στο καλάθι των αχρήστων την προσπάθεια όλων των προηγούμενων αγωνιστικών αλλά και την σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του κυπέλλου.
Σήμερα βρήκε έναν πολύ αποφασισμένο ΕΘΝΙΚΟ που πήρε την ρεβάνς για την ήττα στα προημιτελικά του κυπέλλου και τίναξε το πρωτάθλημα στον αέρα. Σπουδαία εμφάνιση και σπουδαία νίκη με 74-65.
Με την ήττα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ την πρώτη θέση καταλαμβάνει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ με δεύτερο τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ.
Περισσότερα σε λίγο

14 σχόλια:

  1. Άξιζε την πρωτιά το Δημοκρίτειο!!! Τώρα να δούμε, στα play off την πραγματική δυναμική των ομάδων καθώς και τις υπερτιμημένες ομάδες ( βλέπε ΓΣΕ).... Στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες και όχι στους εύκολους αγώνες... Και ο ΓΣΕ απέδειξε ότι στα δύσκολα ζορίζεται για τα καλά...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την άλλη ο Λεύκιππος νίκησε με…περίπατο την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 71-47, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να ξεχαστεί η ήττα (σ.σ. και η γκρίνια) από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την περασμένη Τετάρτη και στέρησε από την ομάδα την 1η θέση. Μια ήττα μάλιστα που πολύ χρεώνουν και στο ότι η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε τον ανέτοιμο Ψάλτου και υποχρεώνει την ομάδα να παίξει στην ημιτελική φάση των play off με την ισχυρή Ελευθερούπολη!
    http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2017/04/blog-post_303.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ισχυρή Ελευθερούπολη.... Εντάξει ρε παιδιά φτάνει πια... γελάει ο κόσμος!!! Καλή ομάδα η Ελευθερούπολη εντάξει... αλλά όλα τα αλλά είναι απλά υπερβολές!!! Οποιος είδε παιχνίδι του ΓΣΕ με αντίπαλο απλά ανταγωνιστική ομάδα είδε την ποιότητα στις πραγματικές της διαστάσεις...!!! Έχει 2-3 παίκτες ποιοτικούς και από εκεί πέρα το χάος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ήττα μάλιστα που πολύ χρεώνουν και στο ότι η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε τον ανέτοιμο Ψάλτου
    Το καρφί είναι για την τεχνική ηγεσία ή για τον ανέτοιμο Ψάλτου. Το μέγα ερώτημα !
    Μάλιστα έγινε από εφημερίδα προσκείμενη στην διοικητική ηγεσία του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γνωστό πως ένας παίχτης του επιπέδου Ψάλτου, με θητεία σε μεγάλα σαλόνια, μόνο με ένα πολύ καλο συμβόλαιο θα ερχόταν σε Τοπικό Πρωτάθλημα. Είναι επίσης γνωστό πως ο Λεύκιππος ήταν η δεύτερη του επιλογή καθώς πρώτα πήγε σε ομαδα του Α' Ομίλου (οχι τον ΓΣΕ) η οποία του πρότεινε συγκεκριμένα πραγματα, λόγο και του στρατιωτικού, τα οποία ο παίχτης δεν δέχθηκε. Από εκει και πέρα, είχα ξαναπεί πως στον αγώνα Λεύκιππος-Δημοκρίτειο ο coach της Ξανθιώτικης ομάδας παρακαλούσε τον Ψάλτου να βγει απο το παρκέ για μια μόνο άμυνα...Ο Λεύκιππος είναι περισσότερο ομάδα με τον "ακριβό" Μίλαν εκτός γηπέδου(βλέπε τελικό κυπέλλου).
    Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο υπόσχεται πως θ μάθει περισσότερα για το συμβόλαιο, τυχόν ρήτρες και μπόνους του Μίλαν Ψάλτου και θα τα μεταφέρει στο αναγνωστικό μας κοινό σε αποκλειστικότητα.

    ST.PAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ψάλτου είχε πολλές και καλές προτάσεις, αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε...Τις απέρριψε όλες για να έρθει Ξάνθη, όχι για να παίξει Λεύκιππο αλλά μετακόμισε ο άνθρωπος γιατί είναι η γυναίκα του εδώ...όλος ο κόσμος το ξέρει helloooooooooo!!!! Τι λεφτά και κουραφέξαλα...δεν πληρώνεται απλά έτυχε να έχει εδώ ομάδα και παίζει ο άνθρωπος..φαντάρος είναι και παίζει και τοπικό..σοβαρευτείτε!! Σιγά μην έπαιζε τέτοιος παίχτης αλλιώς τοπικό όταν έχει τόσες προτάσεις...Το παίζεις και δημοσιογράφος.....γελάει ο κόσμος!

      Διαγραφή
  6. Για άλλη μία φορά χάσαμε το " κορμί" , χάσαμε το δέντρο που είναι το στήσιμο μιας ομάδας από το μηδέν από τους δύο προπονητές του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ .Μιας ομάδας που είναι στην επόμενη φάση δεύτερη στην βαθμολογία που έχασε την πρώτη θέση από μία ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΕΘΝΙΚΟ.
    Δεν βλέπουμε όλη τη προσπάθεια της σύνθεσης μιας ομάδας από το μηδε΄ν με παίκτες πουστο σύνολό τους δεν έπαιξαν ποτέ μαζί έχουν κάποια χρόνια στην πλάτης τους και είναι γνωστό πως όσο και καλούς αγωνιστικ΄απίκτες και να έχεις είναι κομμάτι δύσκολο να ταιριάξεις το ΠΑΖΛ. Στην ερώτηση με τέτοιους ποιοτικούς παίκτες και εγώ γίνομαι προπονητής έδωσα την απάντηση στο περί ΠΑΖΛ.
    Και παρόλες τις δυσκολίες τα κατάφεραν με την υποστήριξη των ανθρώπων της διοίκησης να έχουν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά . Με το καλημέρα έχουν την δική τους ευκαιρία να φτάσουν στο ταβάνι.
    Είναι πολύ άδικο να τα ρίχνουμε με τόση ευκολία στον εκάστοτε προπονητή.
    Με ένα χρόνο στον πάγκο θεωρώ ότι μόνο επιτυχημένη είναι η σαιζόν.
    Θα μπορούσε να είναι καλύτερη . Σίγουρα αλλά πάντα υπάρχουν αναποδιές και δυσκολίες.
    Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είναι μια ομάδα νέα που έστησε την ανδρική της με παίκτες που βρήκε γιατί δεν είχε την πολυτέλεια να στελεχωθεί από το δικό της υλικό κάτι που είναι ο στόχος της ομάδας.
    Τους βγήκε φέτος και δεν έχουν κανένα παράπονο από παίκτες και προπονητές και αυτό είναι 100% έγκυρο από τα μέσα που λένε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό θα είναι να γίνουν γνωστά κάποια θέματα με τον Λεύκιππο. Όλα τα άρθρα του ΜΑΧΗΤΗ για τον Λεύκιππο, είχαν 'αρθρογράφο' μέλος της ομάδας. Άρα και το συγκεκριμένο άρθρο για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξ/πολης βγήκε από το ίδιο μέλος, συνεπώς και η αναφορά για την τεχνική ηγεσία και τον Ψάλτου.
    Κατά δεύτερον μαθαίνουμε από τον ST.PAN. για συμβόλαια, μπόνους και ρήτρες σε μια ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν, άρα ομάδα με μισθοφόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι μισθοφόρους ρε παιδιά; Επαγγελματίας ειναι ο συγκεκριμένος παίκτης και πήγε εκει που του έδωσαν τα περισσότερα χρηματα... Πλέον στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ εχει και ομάδες με επαγγελματίες παίκτες και οχι ομάδες αποκλειστικά ερασιτεχνικές. Αυτο δεν ξερω αν ειναι απαραίτητα κακό αφού ετσι μεγαλώνει το κύρος της διοργάνωσης και σίγουρα βλέπουμε πιο ποιοτικό μπασκετ! Απο την άλλη ο απόλυτος επαγγελματισμός σε μια ερασιτεχνική διοργανώτρια αρχή εχει και μειονεκτήματα όπως αυτά που αναφέρονται πιο πάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ομάδες που έχουν τέτοιους παίκτες είναι ερασιτεχνικές με μέλη που τις διοικούν και όχι 'χρηματοδότες'.

      Διαγραφή
    2. 1+1=2
      Ζήτησε χρηματα και κάποιος του τα έδωσε!!! Δεν τα έκλεψε ούτε έβαλε καποιο όπλο στον λαιμό κανενός....Τώρα αν αυτός που τα έδωσε ειναι απλός χορηγός ή μέλος της διοίκησης ειναι δευτερεύον!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  9. Όταν πάμε να αναλύσουμε την εκάστοτε κατάσταση χρειάζεται να λαμβάνουμε υπόψη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ο κάθε επαγγελματίας θέλει να κάνει το καλύτερο deal για τον εαυτό του. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, είμαι όμως εδώ ως δημοσιογράφος για να ενημερώσω το κοινό πως ο Λεύκιππος ήταν η δεύτερη επιλογή του παίχτη
    Δε δύναμαι να γνωρίζω ποιος είναι ο συντάκτης των άρθρων στο εν λόγω site της Ξάνθης, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο Λεύκιππος, όπως και πολλές άλλες ομάδες της κατηγορίας, έχει παίχτες που είναι επαγγελματίες και τους πληρώνει. Αυτό δεν είναι αρνητικό στοιχείο! Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για μια νεοσύστατη ομάδα που φαίνεται να έχει χρήμα και είναι λογικό να ψάχνει να βρει παίχτες καθώς από μόνη της έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και δε μπορεί αντικειμενικά να βρει λύσεις στα «σπλάχνα» της.
    Έχω ξαναπεί πως, προσωπικά, το βρίσκω αισχρό να παρακαλάει ο προπονητής τον παίχτη να βγει αλλαγή. Αυτό ΔΕΝ βγάζει υγεία. Αυτό σημαίνει, ότι ο παίχτης είναι πιο πάνω από τον προπονητή, ότι είμαι ο star και κουμάντο κάνω εγώ, ότι και να λες θα βάλω τους 20 πόντους μου να βγάλω τα λεφτά μου, θα παίξω 40 λεπτά στα ντέρμπι να φανώ, θα βάλω 40 πόντους στο Σουφλί να γίνει ντόρος. Τέτοιες συμπεριφορές στα αποδυτήρια άλλων ομάδων δεν είναι απλά μη ανεκτές, είναι απαγορευτικές και θα έθεταν τον κάθε παίχτη εκτός ομάδας. Αντίθετα ο Λεύκιππος στον τελικό κυπέλου έδειξε πιο ομάδα, ότι παίζει ο ένας για τον άλλον και όλοι για την κούπα. Κάτι που δεν έδειξε σε κανένα άλλο ματς που τον παρακολούθησα. Εκτίμηση μου ότι σε κάποιες επιλογές παιχτών η, κατά τα άλλα άψογα οργανωμένη, διοίκηση του Λεύκιππου πιάστηκε… αδιάβαστη.

    ST.PAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή