Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 4η Αγωνιστική 6/11/2016

Στην 4η αγωνιστική οδεύει το πρωτάθλημα της Γ  Έθνικής κατηγορίας με δύο μονομαχίες ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ.

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Η ΑΕΚ κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με έναν υπέροχο ΠΑΛΑΚΗ * αλλά ακόμη δεν έχει βρει χημεία μεταξύ των παικτών της. Έχει ένα από  τα καλύτερα ρόστερ  στην κατηγορία μια πεντάδα εξάδα επιπέδου μόνο που μάλλον χρειάζεται λίγη πίστωση χρόνου.
Για  τον ΑΣΤΕΡΑ  η προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν ευχάριστη για άλλη μία φορά.
Χάθηκε ένα ακόμη παιχνίδι δικό του από δικά του λάθη.
Περισσότερα τόσο για το παιχνίδι εκείνο όσο και γι αυτό που ακολουθεί ο Λεωνίδας Μαγιάννης.

xanthibasket :Λεωνίδα χάσατε ένα ακόμη δικό σας παιχνίδι εντός έδρας. Πόσο βαρύνει την όλη προσπάθεια αυτή η ήττα.

Λ.Μαγιάννης. Είναι φανερό πως μας λείπει η εμπειρία  της κατηγορίας και χάνουμε από δικά μας λάθη. Είναι δύο τα παιχνίδια που χάθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ παίξαμε καλά το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. 

 
Παρόλα αυτά και ίσως φανεί περίεργο δεν υπάρχει γκρίνια και μιζέρια στην ομάδα από τα αποτελέσματα. Στις προπονήσεις το κλίμα δεν είναι βαρύ αντίθετα είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες μου πιστεύουν πως αδικήθηκαν από τις συγκυρίες και πως κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα δεδομένα. Και αυτό είναι αποτέλεσμα της λογικής και του στόχου που είχαμε βάλει από την αρχή. Στην Γ΄ΕΘνική θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι θα παίζουν όλοι μικροί μεγάλοι γιατί σκοπός μας είναι να δίνουμε ευκαιρίες στους μικρούς παίζοντας δίπλα με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας . Και φαίνεται αυτό το πιστεύουν όλοι πως αυτή η διάθεση και η προσπάθεια θα έχει αποτελέσματα. Είναι φανερό πως αυτό ΄φαίνεται  στο παρκέ γιατί η ομάδα του προσφέρει υπέροχο θέαμα αφήνοντας μια πίκρα στους φιλάθλους μας παράλληλα όμως οι εμφανίσεις μας αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για κάτι καλύτερο . Αυτό μου λένε οι φίλαθλοι μετά από κάθε παιχνίδι.

xanthibasket :Ήσουν πλήρως κατατοπιστικός για το τι συνέβει στο προηγούμενο παιχνίδι. Ακολουθεί ένα εκτός έδρας με την ΑΕΚ  μια ομάδα που μπορεί να μην έχει βρει ρυθμό αλλά έχει ψηλούς στόχους κια άριστο υλικό.

Λ.Μαγιάννης.Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του προκλήσεις και σίγουρα αυτό με την ΑΕΚ  είναι από τα πιο δύσκολα.
Όπως και να έχει δεν είναι από τα παιχνίδια που στον προγραμματισμό μας τα επιλέξαμε ως νίκη πάση θυσία. Η  ΑΕΚ  έχει ίσως από τα καλύτερα υλικά στην κατηγορία παίζουμε στην έδρα της έχει κόσμο στα παιχνίδια  έχει με λίγα λόγια πολλά υπέρ της. Στο μπάσκετ παίζουν και οι δύο ομάδες και εμείς μάθαμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι εάν κάνουμε άλλη μία μεγάλη προσπάθεια. Μόνο κέρδη θα έχουμε. Πιστεύω ότι η πίεση είναι στην άλλη πλευρά εμείς θα είμαστε πιο χαλαροί ψυχολογικά. Μια νίκη μας σίγουρα θα είναι ότι καλύτερο και θα μας δώσει κουράγιο για την συνέχεια. Αλλά ακόμη και έρθουν διαφορετικά θα πρέπει εμείς να το παλέψουμε θα πρέπει οι παίκτες μου τώρα μάλιστα που επανέρχονται όλοι από τους τραυματισμούς να αποδείξουν πρώτα στον εαυτό τους ότι προσφέρουν το καλύτερο στην ομάδα στους συμπαίκτες τους στο ίδιο τον ευατό τους. 

* Η ερώτηση -απορία αρκετός είναι ποιος είναι αυτός ο ΠΑΛΑΚΗΣ που έβαλε τριάντα πόντους???
   Για τον Γιώργο Παλάκη έχω να πω πως φέτος θα είναι η χρονιά του εάν πιστέψει στον εαυτό του πως  μπορεί να δώσει περισσότερα. Έχει όλο το πακέτο και θα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει τι μπορεί να κάνει.

Δεύτερο παιχνίδι  ΣΑΝΤΑ-ΓΑΣ.
Δύο ομάδες που από την αρχή χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιες για τον υποβιβασμό.
Για την ώρα  η ΣΑΝΤΑ επιβεβαιώνει τα προγνωστικά. Μπάζει από παντού έχει μόνο το πρώτο με΄ρος το παιχνιδιών να δείξει κάτι και μετά χάνεται από το παρκέ και απλά παρακολουθεί τον αντίπαλο . Πρόβλημα στο σκοράρισμα εμφανές μιας και έχει την μικρότερη παραγωγή.Λίγα είναι τα παιχνίδια στα οποία θα μπορέσει να πάρει νίκη και ένα από αυτά είναι με τον ΓΑΣ το οποίο όπως έγραψα παραπάνω τον θεωρούν υποψήφιο για υποβιβασμό.
Βλέποντας τον ΓΑΣ  σχεδόν σε 3  παιχνίδια  πιστεύω ότι βγαίνει αληθινός ο προπονητής του Νεοκλής Λεμονίδης που τόνιζε πως θα το παλέψουν θα υπάρχει καθημερινή βελτίωση και στο τέλος αφού ιδρώσουν υπερβολικά θα σωθεί η ομάδα γιατί  οι μικροί έχουν την όρεξη και καθημερινά βελτιώνονται. Είναι αλήθεια πως ο ΓΑΣ  πονάει στους ψηλούς ο ένας και μοναδικός προσπαθεί αλλά φορτώνεται με φάουλ υπάρχει η κούραση και καμιά ανάσα από τον πάγκο. Αν καταφέρει και τον κρατήσει εντός του παρκέ περισσότερο χρόνο μιας και δεν έχει αντίπαλο από την ΣΑΝΤΑ η ζυγαριά γέρνει επικίνδυνα υπέρ του. Βλέπω πιο πολύ νίκη του ΓΑΣ  παρά της ΣΑΝΤΑ.

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Ο γηπεδούχος έχει αέρα από την νίκη με τον ΑΣΤΕΡΑ. Δυνάμωσε φέτος πολύ και αντιμετωπίζει διαφορετικά τους αντιπάλους του . Πρώτης τάξεως ευκαιρία να το αποδείξει απέναντι στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Ο νικητής βάζει γερά θεμέλια  .......

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ
Με λίγα λόγια  άσσος. ......

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΣΥΚΙΕΣ 
Διπλό και αν έρθει δημιουργεί προβλήματα επιβίωσης στον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.

ΙΚΑΡΟΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ
Τίποτα άλλο από άσσος .Οι  ΙΚΑΡΟΙ πρέπει να κερδίσουν η άνοδος δεν μπορεί να περιμένει κι άλλο.

ΜΟΥΔΑΝΙΑ -ΟΡΦΕΑΣ
Άλλη μια ήττα εντός για τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ είναι καταδίκη. Ο ΟΡΦΕΑΣ είναι ασταθής ομάδα ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΓΑΣ
ΖΕΦΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΣΥΚΙΕΣ
ΙΚΑΡΟΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ
ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΟΡΦΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου