Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Β΄ΕΘΝΙΚΗ 6/11/2016

Με την ελπίδα πως θα συνεχίσει το σερί νικών να γίνει 3-3 στα τελευταία ΄παιχνίδια μετά το κακό ξεκίνημα η ΑΣΠΙΔΑ υποδέχεται το  ΣΤΡΑΤΩΝΙ.
Την ίδια ομάδα είχε υποδεχθεί στην πρώτη αγωνιστική εντός πριν από δύο χρόνια. Είχε χάσει στις λεπτομέρειες ένα δικό της παιχνίδι .
 Εκείνο το κακό ξεκίνημα ήταν αφετηρία  ίσως για την απώλεια πολλών βαθμών στην συνέχεια. Πλήρωσε την τότε απειρίας της.
Πιο ώριμη σήμερα  με ξεκάθαρο ότι βρίσκει ρυθμό και κυρίως με την ψυχολογία ανεβασμένη επιδιώκει καλύτερη πορεία στο δύσκολο με πολλές ανατροπές πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
Το μενού περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδι με πιο σημαντικό ανάμεσα στο ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ και την ΚΑΣΤΟΡΙΑ  .
Ο πρωτοπόρος ΕΡΜΗΣ Λαγκαδά καλείται να αποδείξει πως δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση αήττητος μάλιστα στην έδρα της ΧΑΝΘ . Ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό με τον δικό μας Π.Ερμείδη να έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του.


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πολύγυρος-Πιερικός Αρχέλαος Πευκοχώρι-Καστοριά Γέφυρα-Ερμής Αγιάς Αίας Ευόσμου-Χαρίλαος Τρικούπης Ερμής Λαγκαδά-ΧΑΝΘ Ανατόλια-Καρδίτσα Αγρίνιο-Φίλιππος Βέροιας Ασπίδα Ξάνθης-Στρατώνι




ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Τον Πολύγυρο αντιμετωπίζει η ομάδα ανδρών του Πιερικού Αρχέλαου την προσεχή Κυριακή στις 17:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολύγυρου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας.
Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες καθώς ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε στην Κατερίνη από το Αγρίνιο με 64-73, ενώ Ο Πολύγυρος γνώρισε την ήττα στην Καστοριά, από την τοπική ομάδα με 80-70, γεγονός που κάνει και τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς τη νίκη.
Ο Πιερικός, που βρίσκεται στη 15η θέση με 6 βαθμούς, θέλει να πάρει στα χέρια του το ροζ φύλλο αγώνα μετά από τις τέσσερις τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ ο Πολύγυρος, που βρίσκεται στη 10η θέση με 7 βαθμούς μετράει τρεις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες  αγωνιστικές.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με τον Πολύγυρο να επικρατεί με 94-90, σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου