Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθεί η συνέντευξη των προπονητών από το παιχνίδι  ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΠΙΔΑ

ΕΔΩ
Πηγή. http://www.infobasket.gr

Σχολιασμός του παιχνιδιού από το σαιτ της ΑΣΠΙΔΑΣ
ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ
Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ανδρική μας ομάδα επικρατώντας του Φίλιππου Βέροιας με 65-63.
Η ομάδα μας ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι, δεν κατάφερε να κόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων και βρέθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο πίσω με επτά πόντους (20-13).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν. Έσφιξαν την άμυνα και κάνοντας σωστές επιλογές στην επίθεση έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 20-6 πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με αέρα επτά πόντων (26-33).
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας, καθώς τα λάθη, η απώλεια ελέγχου του παιχνιδιού αλλά και η έλλειψη ρυθμού, που σε μεγάλο βαθμό προήλθε από τα σφυρίγματα των διαιτητών, οδήγησαν τους γηπεδούχους να προηγηθούν 55-46, δείχνοντας σε εκείνο το σημείο να έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι προπονητές μας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους παίκτες μας, ώστε να ξαναμπούν στο κλίμα του παιχνιδιού και να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά, γεγονός που έγινε.
Με πολύ δυνατή άμυνα και λογικές επιλογές στην επίθεση η ομάδα μας ροκάνισε την διαφορά και κατάφερε να προηγηθεί ένα λεπτό πριν το τέλος με 65-60, για να μειώσει στην επόμενη επίθεση η Βέροια στο τελικό 65-63.
Η θέληση και η συγκέντρωση των παικτών μας στα τελευταία λεπτά αποτυπώνεται στο σερί 19-8 που πραγματοποίησαν, γυρνώντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους προπονητές μας για την δεύτερη διαδοχική νίκη.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται στο παλατάκι το Στρατώνι σε ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 63-65
Δεκάλεπτα: 20-13, 26-33, 55-46, 63-65
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης-Κωτάκης): Μασμανίδης, Παπαδάκης 2, Γρούδος, Στεφανίδης 5(1), Καραμπίνης, Τσιαβές 8(1), Κουτσογιάννης 19, Ασημάκης 17(2), Παπαθανασίου 4, Μανδαλάκης 6(2), Πετς 4(1)



Ακολουθούν τα Δελτία τύπου από την ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ  και τον ευχαριστώ για την συνέπειά του.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ
Στέλιος Χατζηιωάννου: "Είναι αλήθεια ότι σήμερα επιζητούσαμε μία αγωνιστική αντίδραση, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια, όχι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις ήταν μακριά από τις δυνατότητές μας. Αυτή δεν ήρθε σήμερα. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση, σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Δεν έχουμε, παρά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης και μέσα από αυτή θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, μπορεί το ξεκίνημα να μην είναι καλό, αλλά καλούμαστε να δείξουμε εμπιστοσύνη και στη δουλειά μας και στους παίκτες μας, έτσι ώστε να αντιδράσουμε και αγωνιστικά".
Χρήστος Μυριούνης: "Κατ' αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου. Ο Στέλιος Χατζηιάννου κάνει πο10λύ αξιόλογη δουλειά, έχοντας στο ρόστερ πολύ αξιόλογους νέους παίκτες πλαισιωμένους από έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στην όλη προσπάθεια και του εύχομαι καλή συνέχεια. Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι μία από τις πιο συμπαθείς ομάδες της κατηγορίας και πάντα χαίρομαι όταν έρχομαι και παίζω σε αυτό το γήπεδο.
Όσον αφορά την ομάδα μου, το θέλαμε πολύ αυτό το ματς και πήραμε μια πολύ σημαντική, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, νίκη. Έχουμε βάλει στοίχημα τις εκτός έδρας νίκες φέτος και απόψε βάλαμε άλλη μία στο σακούλι μας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Προχωράμε και κοιτάμε τον αγώνα την επόμενης αγωνιστικής".


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Την ήττα γνώρισε ο Πιερικός Αρχέλαος από το Αγρίνιο με 64-73, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών.
Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη, σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ξάνθη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, διεκδίκησε τη νίκη μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Κομβικό σημείο της αναμέτρησης η αποβολή, με φάουλ και τεχνική ποινή, του Αντώνη Γκοντόπουλου στα μισά της τρίτης περιόδου, σε ένα δυνατό αγώνα, όπου σφυρίχτηκαν συνολικά 46 φάουλ.
Αμφίρροπο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, με τις ομάδες να παίζουν δυνατή άμυνα και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να χρεώνεται νωρίς νωρίς με δύο φάουλ και τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 15-15.
Στη δεύτερη περίοδο, ένα κακό πρώτο δίλεπτο έφερε την ομάδα του Αγρινίου σε θέση οδηγού (15-24), με τη γηπεδούχο να αντιδρά και να μειώνει 4'27'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε 23-27 και τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος στο 30-37.
Η έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Χρήστου Μυριούνη να ανεβάζει τη διαφορά στους 13 (30-43), τον Πιερικό Αρχέλαο να προσπαθεί να αντιδράσει. Η πλειοψηφία των έμπειρων παικτών της ομάδας του Κατερίνης είχε φορτωθεί με φάουλ και στα μισά της περιόδου έχασε τον Αντώνη Γκοντόπουλο, όταν στην ίδια φάση χρεώθηκε με 4ο φάουλ και δέχθηκε και τεχνική ποινή. Παρά το γεγονός αυτό, το παιχνίδι ισορρόπησε και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με το δείκτη του σκορ στο 42-55.
Οι παίκτες του Στέλιου Χατζηιωάννου δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια, μείωσαν τη διαφορά στους 6 (55-61) και το παιχνίδι κινήθηκε σε λεπτές ισορροπίες μέχρι τέλους.
Να σημειώσουμε ότι απών από τον σημερινό αγώνα ήταν ο Θανάσης Τοπούζης, λόγω τραυματισμού.
Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύθηκε η ομάδα των Εφήβων που την περσινή χρονιά κατέκτησε την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι αθλητές,οι προπονητές και η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστούν τους φιλάθλους που υποστήριξαν και σήμερα έμπρακτα την προσπάθειά τους.
Τα δεκάλεπτα: 15-15, 30-37, 42-55, 64-73.
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Τσοκόλης
Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Τζιοβάρας, Χατζηλάμπρου, Γκοντόπουλος 9 (2), Καλτσουνάς, Γκογκίδης 13 (1), Καραγκιολίδης 9 (1), Χανέλλι, Παπαμιχαήλ 4, Κωνσταντινίδης 10, Τσιρογιάννης 19 (1), Τσιλιγκαρίδης, Ζιώγας
Αγρίνιο (Μυριούνης): Τασόπουλος , Μπερερής 20 (1), Πατσαντζόπουλος, Τάσσος 10, Πουρνάρας, Σταμούλης 6 (2), Γκρέκας 1, Μήτσου 5, Γκόβας 23 (3), Μακρής 8, Κουσιαντζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου