Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 Χαλκηδόνα-Ασπίδα  65-66 

  Ζέφυρος -Ορφέας  77-64 

  ΑΕ Κ-ΧΑΝΘ 59-82 

  Αρετσού-Αγία Βαρβάρα 77-62

  ΒΑΟ-ΓΑΣ  63-87 

  Γέφυρα-Γαλάτιστα  96-73
   Σάββατο  (23/04)  ΓΣΕ-Ίκαροι  51-100

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΑΣΠΙΔΑ
Χωρίς ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (Απέκτησε  διάδοχο . Τις καλύτερες ευχές Γιάννη.)και τον Κουτσογιάννη τα βρήκε δύσκολα η φιλοξενούμενη ομάδα από την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ που πάλεψε για την νίκη. Μπορεί να μην κέρδισε αλλά δεν θα μπλέξει σε προβλήματα γιατί η άλλη ομάδα ΣΑΝΤΑ κατάφερε να χάσει και να είναι στην αναμονή για το πόσοι τελικά πέφτουν. 
Η νίκη πήγε στην ΑΣΠΙΔΑ  που έκλεισε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο (άνοδος) ταυτόχρονα  έκλεισε και στόματα και δεν άφησε υπόνοιες για μεροληψία και εκδικητικότητα !!!!!


ΑΡΕΤΣΟΥ - ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ.
Αντιγράφω ακριβώς από το infobasket.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αρετσού υποβιβάστηκε στην Α΄ ΕΚΑΣΘ με το κεφάλι ψηλά κερδίζοντας την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας που δια την ώρα παραμένει στην Γ΄ Εθνική μέχρι νεωτέρας… 
Αυτό το αναφέρουμε γιατί δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν ισχύει αυτό που έλεγε αρχικά η προκήρυξη όπου πέφτουν οι τέσσερις τελευταίοι ή αν τελικά ο πέμπτος θα παίξει μπαράζ.

Xωρίς ΧΑΡΙΖΑΝΗ και Κουμλέλη η ΣΑΝΤΑ , χωρίς  βοήθειες από τον πάγκο έχασε από την ΑΡΕΤΣΟΥ  που υποβιβάστηκε και μπλέκει σε περιπέτειες.
Το πάλεψε με μπροστάρηδες τους Γ.Σουλίδη 14(2),Σαμαρά 17 (5) και τον συνήθη ύποπτο Μανάκα 21.Για μια ακόμη φορά οι μικροί τα εδωσαν όλα και ήταν μέσα στο παιχνίδι αλλά ο τραυματισμός του Λούκα Μπάμπουλη έωσε την χαριστική βολή. Χωρίς λύσεις από τον πάγκο (έπαιξε ο τραυματίας Φασουλάς και ο Μπανάσας )  στην θέση ένα ήταν φυσιολογικό να έρθει η ήττα που δημιουργεί προβλήματα.
Το πείραμα δεν απέδωσε και χρειάζονται λύσεις .

ΓΕΦΥΡΑ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
Σε γιορτή  άνοδος και πρωτιάς για την ΓΕΦΥΡΑ το παιχνίδι  .Τελετή λήξης για την ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ.


 ΓΣΕ-ΙΚΑΡΟΙ  51-100
Στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα της Ελευθ/λης έπεσε στους αφινιασμένους Ικάρους.  

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ   77-64
Το τελευταίο του παιχνίδι  στον πάγκο του ΖΕΦΥΡΟΥ για τον Γ.Κοντνάσιο που σχεδόν τρία χρόνια κράτησε ψηλά την ομάδα του. Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι και με την νίκη του ο ΖΕΦΥΡΟΣ  έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.


ΑΕΚ-ΧΑΝΘ   59-82
Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση η ΑΕΚ  και έχασε δίκαια από την ΧΑΝΘ.


ΒΑΟ-ΓΑΣ  63-87
Με νίκη έκλεισε την χρονιά ο ΓΑΣ .Ο αντίπαλος ΒΑΟ η πιο αδύναμη του ομίλου τη νέα χρονιά θα παίζει στο τοπικό της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου