Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ CAMP

Όποια ομάδα ακαδημία διοργανώνει καλοκαιρινά camp  με προσφορές για τους μικρούς παίκτες μπορούν κάλλιστα να στείλουν υλικό για  δημοσίευση στο μπλογκ.
Αν μπορούμε να βοηθήσουμε  στους  δύσκολους καιρούς   κάθε προσφορά δεκτή.





TZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP
Σας επισυνάπτω τα ταμεία που προσφέρουν δωρεάν διαμονή κατά την διάρκεια του camp. Το μόνο που δέχεται αιτήσεις αυτή την χρονική περίοδο (έως 4 Μαΐου) είναι του ΙΚΑ - ΟΑΕΔ ανεξαρτήτως σε ποιον από τους δύο γονείς είναι ασφαλισμένα τα παιδιά. Τα υπόλοιπα ταμεία θα ανοίξουν για αιτήσεις αργότερα. Το camp φέτος θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 17 Ιουνίου έως και Πέμπτη 23 Ιουνίου και ενδέχεται αν οι συμμετοχές είναι πολλές όπως και πέρυσι να συνεχιστεί για ακόμη μία ή και δύο εβδομάδες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει και το διαφημιστικό φυλλάδιο του BASKETBALL CAMP με περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλέσετε στο 6947528969.
ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ




TZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP
Για ακόμα μια χρονιά θα γίνει Basketball Camp στις κατασκηνώσεις ΤΖΙΩΝΗ (17/6 – 23/6).                                                      Όσοι είστε άνεργοι ή είστε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ  και έχετε παιδιά από 6-16 ετών (γεννηθέντες 2000-2010)  μπορείτε να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ κάνοντας τις παρακάτω διαδικασίες.
Καταρχήν Δικαιούνται:
1)       Όσοι έχουν τουλάχιστον 50 ένσημα μέσα στο 2015
2)       Οι άνεργοι-εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών.
3)       Όσοι δεν ξεπερνούν τις 26.000€ στο οικογενειακό τους εισόδημα σύμφωνα με το τελευταίο εκκαθαριστικό που αφορά το έτος 2014.
Διαδικασία:                                                                                                                                                                                                                                              Γίνεται αίτηση ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΟΑΕΔ . www.oaed.gr                                                                                                                                            Όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο σύστημα του ΟΑΕΔ και έχουν κλειδάριθμο ονομασία χρήστη και συνθηματικό χρήστη, εισάγουν αυτούς τους κωδικούς και συμπληρώνουν προσεχτικά όλα τα πεδία που απαιτούνται. Πρέπει να δηλωθούν όλα τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας. Εάν έρθουν στην κατασκήνωση δηλώνονται ως ωφελούμενα και ένα δεν έρθουν ως μη ωφελούμενα.  Αφού υποβληθεί η αίτηση το σύστημα δίνει αριθμό πρωτοκόλλου τον οποίο πρέπει να κρατήσετε. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε δυσκολία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας στο 2321099510 καθημερινά 9:00-14:00 το πρωί και 18:00-21:00 το απόγευμα και το Σάββατο 11:00-13:00  το πρωί, ή να μας επισκεφτείτε στην οδό Μεραρχίας 30 στο 2ο όροφο.
Θα πρέπει να γνωρίζετε:
·          τους κωδικούς σας του ΟΑΕΔ
·          Εάν δεν έχετε, μπορεί να γίνει εισαγωγή στο σύστημα με τους κωδικούς του taxis net
·          Το ΑΜΚΑ και τον Α.Μ. Ασφαλισμένου του αιτούντος εάν υποβάλλει αίτηση ως εργαζόμενος
·          Τα ΑΜΚΑ των παιδιών.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 4 Μαϊου.
Μετά την επιλογή:                                                                                                                                                                                                                           Με την άφιξή σας στην κατασκήνωση προσκομίζετε:
1)       Αντίγραφο της ταυτότητα του αιτούντος
2)       Αντίγραφο του εκκαθαριστικού του 2014
3)       Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου όπου φαίνονται οι φωτογραφίες και τα ΑΜΚΑ των παιδιών
4)       Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του αιτούντος.
5)       Τον αριθμό επιταγής που θα εκδοθεί στο όνομα του αιτούντος.
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ, δικαιούνται επίσης όσοι είναι ασφαλισμένοι στα παρακάτω ταμεία χωρίς εισοδηματικά κριτήρια (τα οποία θα ανοίξουν για αιτήσεις αργότερα ).
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας δοθεί αναλυτικό φυλλάδιο που θα αφορά το BASKETBALL CAMP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου