Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Προετοιμασίες και νέα ομάδων.

Στο σύνολό τους οι ομάδες μας είναι σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στο τοπικό πρωτάθλημα θα ξεχώριζα τον ΓΣΕ και τον Απόλλωνα Δράμας από τους αντίστοιχους νομούς τον Πανσερραικό από τις ΣΕΡΡΕΣ γιατί είναι μια διαχρονική δύναμη στην περιοχή μας.

Αντιγράφω από το dramabasket.
Με πολλές βλέψεις και  όνειρα για το καλύτερο δυνατόν,
αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του το Ανδρικό τμήμα του Απόλλωνα Δράμας. Ο Ραδής Θεοδωρίδης θα περιμένει τους παίκτες του σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 21:00 στο Κρακτίδη για την έναρξη της προετοιμασίας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Απόλλων Δράμας έχει τις πολύ σημαντικές προσθήκες στη σύνθεση του των Ν. Κιοσσέ, Σ. Τοσουνίδη, Ν. Αμπελακιώτη, Ντίπ, Β. Μασάδη, Μποβασιανού, Σ. Κάτσικα.ΤΙΤΑΝΕΣ  και  ΚΑΟΔ είναι ερωτηματικό.
Οι πρώτοι  στο γυναικείο έχουν κατακτήσει τον σεβασμό όλων  ενώ στο ανδρικό μπαίνουν στη δεύτερη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα.
ΔΟΞΑ  ΚΡΗΝΙΔΕΣ  ΔΟΞΑΤΟ  θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μπορέσουν να δείξουν κάτι παραπάνω.

ΑΣΤΕΡΑΣ  και  ΣΑΝΤΑ  με την σειρά τους  ξεκίνησαν προετοιμασίες με τον πρώτο να έχει κλείσει το ρόστερ του με έντονη την πίστη για κάτι καλό  στην πορεία του στην Γ΄Εθνική. Οι άνθρωποι του πιστεύουν πολύ στο υλικό που έχουν .
Η ΣΑΝΤΑ  άλλαξε 100%. Πλην του Σ.Φασουλά όλοι οι άλλοι είναι νεότατοι. Ενθουσιασμός   όρεξη από τους νέους και μικρούς ηλικιακά παίκτες χωρίς όμως την εμπειρία . Το λιγότερο θα το παλέψουν στην κατηγορία.

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνισθούν ΗΡΑΚΛΗΣ  και ΠΑΝΘΗΡΕΣ   με τον πρώτο να προσπαθεί να δείξει κάτι περισσότερο  τη χρονιά που έρχεται. Είναι και μια ευκαιρία  με την απουσία του ΑΣΤΕΡΑ  μία εκ των δύο να είναι ο ηγέτης στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Η καλή έκπληξη-ευχάριστη  ήταν η ομάδα του ΠΑΓΓΑΙΟΥ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πορεία της αλλά φέτος δείχνει λίγο αποδυναμωμένη. Θα δείξει.
http://www.asteraskavalas.gr/ 

https://el-gr.facebook.com/Santa.BC/ Στην ΞΑΝΘΗ ο  ΑΡΙΩΝΑΣ θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που είχε και να πάει ένα βήμα μπροστά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό . Να ευχηθώ καλή πορεία φοιτητική και μπασκετική ΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ η νέα του ομάδα μετά τον ΑΡΙΩΝΑ στον Ματθαίο Θεοδωρόπουλο (Πατέρα  Θανάση  τώρα τι θα κάνεις ???  θα τρέχεις ΘΕΣ/ΝΙΚΗ????)   μια μετακίνηση που δημιουργεί πρόβλημα στην παλιά του ομάδα τον ΑΡΙΩΝΑ.
 https://el-gr.facebook.com/%CE%93%CE%91%CE%A3-%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%9D-%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%97%CE%A3-258814210819975/

 http://arionbc.blogspot.gr/ 

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και η νέα ακαδημία της πόλης  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ . Γι αυτούς είναι η παρθενική εμφάνιση σε πρωταθλήματα (παιδικό-ανδρικό) και φαίνεται να μην κατέχονται από σύνδρομα άμεσης επιτυχίας -προβολής. Πιστεύουν περισσότερο στην δημιουργική παραγωγή που απαιτεί προσπάθεια σε βάθος χρόνου .
 http://www.lefkipos.gr/ 

Να ευχηθώ στον ίδιο πρώτα καλή φοιτητική ζωή στον έφηβο Κώστα Καργίδη αλλά και στον αφανή ήρωα τον πατέρα του που αφήνει την ΞΑΝΘΗ και την ΑΣΠΙΔΑ  για νέες πολιτείες.
Η ΑΣΠΙΔΑ ζει στον δικό της ρυθμό . Μας έχει συνηθίσει στην οργανωμένη δουλειά  και τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι και φέτος μπαίνει ψηλά ο πήχης όπως λένε....
Στα μεγάλα σαλόνια και η γυναικεία ομάδα του ΝΕΔΗΜ  . Ευχή φέτος να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και να καταρρίψει τον μύθο του ΑΣΑΝΣΕΡ.....
https://www.facebook.com/Aspida-Xanthis-Basketball-Club-164392570417569/
Είδηση τελευταίας στιγμής η επίσημη παρουσία του ρόστερ της ανδρικής ομάδας την Παρασκευή το απόγευμα στο κλειστό του ΕΥΜΟΙΡΟΥ.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
ΑΕΚ . Υπάρχει μια σιγουριά απόρροια της μεθοδικής  δουλειά των τελευταίων ετών.
Μπορεί η συνένωση να μην έγινε αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει επιπτώσεις στην ομάδα. Η λογική ήταν να πάνε ένα βήμα παραπέρα να δυναμώσει το τοπικό μπάσκετ της πόλης να γίνει πρωταγωνιστής.
Δεν έγινε αυτό δεν έπαθε ζημιά η ομάδα της ΑΕΚ γιατί απλά είχε βάσεις να πατήσει . Και όχι μόνο έμεινε εκεί αλλά προχώρησε περισσότερο. Δεν ξέρω εάν και επίσημα ανακοινώθηκε αλλά τυχόν μετακίνηση του ΛΕΧΟΥΔΗ στην ΑΕΚ σημαίνει πρωταγωνιστικός ρόλος γι αυτήν και πλήρης απαξίωση για τον ΓΑΣ.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ  επιβεβαιώνει άλλη μία φορά τι σημαίνει γι αυτούς οργάνωση και οικονομική διαχείρηση.

Στο μακρύ και ανταγωνιστικό ταξίδι της Γ΄ Εθνικής, το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής έχει ως πλοηγό τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Το όραμα και η συνέπεια που διακατέχει, τόσο τον σύλλογο μας όσο και την εταιρεία ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ταυτίστηκαν και έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής. Το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1989 και παρέχει ποιοτικές μετακινήσεις στους κατοίκους, επισκέπτες αλλά και στους φοιτητές της Κομοτηνής.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της εταιρείας “ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε.” κ. Λυκούδη για την συνεργασία με τον σύλλογο μας και είμαστε σίγουροι πως η ασφάλεια που παρέχουν τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ θα δείξουν τον δρόμο στο μακροχρόνιο πλάνο προσφοράς στο κομμάτι του αθλητισμού, που σχεδιάζεται και προβάλλεται καθημερινά μέσα από τις αξίες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

http://www.aekomotinis.gr/ 


Φαίνεται ότι τα σαράντα χρόνια ζωής του συλλόγου (ΓΑΣ) μπορεί να αποδειχθούν σημαδιακά.
Καμιά σοβαρή κίνηση επιβίωσης μόνο κάποιες προσπάθειες  κάποιες δηλώσεις καφενειακού τύπου αλλά στην ουσία τίποτα που να δείχνει ότι η ομάδα προσπαθεί τουλάχιστον να μείνει ζωντανή.
Θα κατέβει μια ομάδα με μερικούς φοιτητές και οι υπόλοιποι θα είναι έφηβοι.
Άποψή μου θα έλεγα ότι καλύτερο για τα παιδιά  αλλά επειδή δεν ήταν ποτέ στην λογική της ομάδας να παίζουν οι μικρότεροι ίσως αυτό να έχει διπλή όψη από την άποψη του τελικού αποτελέσματος.
Μπορεί έτσι με το υλικό να έχει πρόβλημα σωτηρίας αλλά ίσως έτσι οι μικροί να "ψηθούν" με το κέρδος σε βάθος χρόνου να είναι μεγαλύτερο.
Το σίγουρο είναι πως αυτή η χρονιά θα είναι καθοριστική από κάθε άποψη  για την ομάδα.

Ο  ΑΙΑΝΤΑΣ  δεν έχει τέτοια προβλήματα. Έχει υλικό δικό του στηρίζεται σε αυτό και περιμένει να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες του χωρίς να υπάρχει πίεση . Το μέλλον είπαμε είναι το δικό σου έμψυχο υλικό. Αν παράγεις δουλεύεις πάνω σε αυτό θα υπάρχουν αποτελέσματα.

http://aiaskomotinis.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/Aias-Komotinis-219058074815543/

Τέλος για την ομάδα των φοιτητών δεν υπάρχουν τίποτα επίσημο. 

ΕΒΡΟΣ.
Θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο ο νομός που ταλανίζεται με πολλά προβλήματα?
Η πόλη της ΑΛΕΞ/ΛΗΣ θα βγει από την απομόνωση και την γωνία ?
Για το καλό του τοπικού μπάσκετ πρέπει οι ομάδες της πόλης να γίνουν ανταγωνιστικές.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  προσπαθεί  να αλλάξει την ροή των πραγμάτων. Θέλει να βάλει βάσεις για αργή και σταθερή πορεία επιστροφής. Αναδιοργάνωση σε κάθε τομέα ρίξιμο βάρους στις υποδομές  μεθοδευμένες ανάλογα με το πάπλωμα που λένε μεταγραφές  και ότι προκύψει.

Από  το σαιτ της ομάδας  η ανακοίνωση
Ξεκινάει η προετοιμασία για την αντρική μας ομάδα.Από το περυσινό ρόστερ ανανέωσαν οι:Αγγελίδης Ορέστης,Αγγέλου Θωμάς,Αλεξούδης Θανάσης,Βαλασίδης Θανάσης,Γιαβρίδης Μιχάλης,Δελχανίδης Σπύρος,Κελεπεκίδης Δημήτρης,Μπάτσικας Γιάννης,Μπεσλεμές Γιώργος,Παπαχρήστου Κυριάκος,Τσουρνακάκης Κωστας,Φυδανίδης Γιάννης,Χατέλος Δημήτρης.Χατέλος Σπύρος.Ακόμη αποκτήθηκαν οι:Πασσιάς Αντώνης(ΕΘΝΙΚΟΣ),Τσιφλίκογλου Μιχάλης(ΑΣΠΙΔΑ).Πιθανόν να γίνουν 1-2 ακόμα προσθήκες.Παιδικό και εφηβικό έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου,ενώ μέσα στην βδομάδα θα ξεκινήσουν και οι δραστηριότητες των ακαδημιών του συλλόγου μας.
 http://olumpiadabc.gr/


ΕΘΝΙΚΟΣ.
Σιγή  επικρατεί  μιας και δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση στο σαιτ της ομάδας.
 http://www.ethnikos-mgs.gr/el/
ΘΥΕΛΛΑ.
Πολλά προβλήματα αλλαγές στο ρόστερ αλλαγή προπονητή οικονομικά ζόρια  και παρόλα αυτά πρωταγωνίστησε .
Από τις ομάδες που το παλεύουν παίκτες προπονητές φίλοι και παράγοντες παρά τις δυσκολίες. Και φέτος θα δώσουν το παρών  για να πάρουν ότι τους αξίζει για να φτάσουν  μέχρι εκεί που μπορούν. Και αναλογικά αν το δούμε  φτάνουν πολύ ψηλά συγκριτικά με άλλες ομάδες.
Και  αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία όλων όσων προανέφερα.

Η  σελίδα τους στο FB. https://el-gr.facebook.comΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι απαιτήσεις  και οι στόχοι στην περίπτωση του ΣΠΑΡΑΤΑΚΟΥ είναι ανάλογοι με την υπάρχουσα κατάσταση. Με λίγα λόγια οι δυνατότητες της της ομάδας είναι περιορισμένες και ανάλογοι οι στόχοι.
Πάνω σε αυτό το μοτίβο το παλεύουν και δεν περιμένουν πολλά πλην της χαράς του αθλήματος και της συμμετοχής .https://www.facebook.com/Gasspartakosdid/?fref=nf

ΣΟΥΦΛΙ.
Σιγή ασυρμάτου....
Δεν βρήκα σελίδα στο ΦΒ ή σαιτ  της ομάδας.

ΦΙΛΙΑ.
Ίσως μαζί με την ΘΥΕΛΛΑ οι δύο ομάδες του νομού που κρατούν ψηλά την μπασκετική σημαία .
Έρχεται από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά (τελικός κυπέλλου) που θα μπορούσε να ήταν καλύτερη εάν δεν είχε προβλήματα στην μέση της χρονιάς.

http://www.gsfilia.gr/


Θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί υλικό από πολλές ομάδες  αρκεί να υπάρξει και μια βοήθεια από τους ανθρώπους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου