Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΣΤΕΛΛΙΟΣ Χ"ΙΩΑΝΝΟΥ (ΑΡΧΕΛΑΟΣ)

Η  μεταγραφή του ΑΣΗΜΑΚΗ έκανε αίσθηση στον χώρο  γιατί είναι γνωστή η αξία του γνωστή η δύναμη που θα δώσει στην ρακέτα της νέας του ομάδας αλλά από την άλλη είναι και ένα τεράστιο κενό που πρέπει να καλύψει η προηγούμενή του ομάδα ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ.
Μια μίνι τηλεφωνική συνέντευξη με αφορμή το παραπάνω γεγονός με τον προπονητή του ΑΡΧΕΛΑΟΥ     Στέλλιο Χ"ΙΩΑΝΝΟΥ.

xanthibasket. Έσπασε το δίδυμο  των τελαυταίων ετών. Τί  έγινε και δεν ανανέωσε  ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ.

Σ.Χ . Για μας είναι μια τεράστια απώλεια και σπάει ότι είχαμε συνηθίσει αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια. Μετά από καιρό το δίδυμο όπως ανέφερες σπάει και θα πρέπει να δούμε σαν ομάδα τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε. Πριν περάσω σε αυτό να σημειώσω πως είναι μεγάλη απώλεια γιατί σαν παίκτης είναι γνωστή η αξία του. Αίσθηση του χώρου μαχητικότητα καλό σουτ  για ένα παίκτη στην θέση 4-5  δεν το βρίσκεις εύκολα. Κάναμε την πρόταση ανανέωσης αλλά η προσφορά της ομάδας της ΞΑΝΘΗΣ  ήταν σαφώς πολύ καλύτερη.
Μένει  το ταίρι του  ο ΓΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ πάνω στο οποίο θα στήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο.
 Τα τελευταία χρόνια  σαν ομάδα κοιτάμε να μειώσουμε όσο το δυνατόν τα έξοδα που έχουν να κάνουν όχι με την καθαυτό αμοιβή αλλά τα παρελκόμενα  διαμονή ,φαγητό. Κοιτάμε να βρούμε καλούς παίκτες από την γύρω περιοχή  .Αλλά και να δώσουμε την δυνατότητα στα δικά μας νέα παιδιά να πάρουν βάπτισμα πυρός. Μπορεί να έκανε σπουδαία δουλειά ο Ασημάκης αλλά έτσι μία θέση έμενε αναγκαστικά εκτός από την δική μας παραγωγή .

xanthibasket. Θα ήθελα περισσότερες διευκρινήσεις.

Σ.Χ  Σαν  ακαδημία θέλουμε να μείνουμε στην Β΄Εθνική γιατί πιστεύουμε  πως είναι μια σπουδαία σε επίπεδο ανταγωνισμού κατηγορία αλλά από την άλλη λόγω πληθώρας υλικού και στόχευσης μας να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά των υποδομών μας να παίξουν αυτά. Στην ανδρική ομάδα στην 16α  έχουμε έντεκα έφηβους. Αυτό έχει δύο όψεις . Και είμαστε μέσα στο στόχο για παραγωγή παικτών και ταυτόχρονα έχουμε μείωση  των εξόδων. Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να αναπληρωθεί το κενό του Ασημάκη  αλλά πιστεύω  ότι με το υλικό που έχουμε το όποιο καταφέρουμε και πάρουμε σαν μεταγραφή να μπορέσουμε να μειώσουμε την ζημιά.

xanthibasket   Στόχος της ομάδας για τη νέα χρονιά παραμένει ο ίδιος.

Σ.Χ  .  Τον περιέγραψα πάνω κάτω στα παραπάνω  αλλά σε γενικές γραμμές θέλουμε  να μείνει η ομάδα στην κατηγορία  να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα Και αυτό μόνο και μόνο για να δίνουμε την ευκαιρία  στους μικρούς να παίζουν . Νομίζω και αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης των ομάδων  σε αυτές τις κατηγορίες. Να έχουν ένα δύο έμπειρους  και το υπόλοιπο σύνολο να αποτελείται από παιδιά της ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου